- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.601
bebegim_01 araştırma hastanesine hangi bölüme gitmeliyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya edirneye yada tekirdagdaki tip fakultesine git 2 den fazla düsüğün oldugunu soyle ben edirneye gittim tam tesekkullu arastirildim..bazi tahlillerimi ozel lanaratuvarda yaptirdim..Hanımlar merhabalar. Ben haziran annesi diilim. Nisan anneleri gurubundaydım fakat bebeğimi kaybettim. Geçen yılda kimyasal gebelik yaşamıştım, kısacası iki kaybım var. Aranızda bana yardım olabilecek birileri vardır umuduyla buraya yazmak istedim. TEKİRDAĞ merkezdenim. Tekirdağ'dan olanlar da vardır belki ? Tekrardan hamile kalmak istiyorum fakat doktor kontrolünde olsun istiyorum bu sefer. Neden düşük yapıyorum bu araştırılsın ona göre önlemimi alayım diyorum. Bunun için nereye gitmeliyim ? Bildiğiniz hastane, doktor var mı bu konularda bana yardımcı olabilecek? Hepinizin hamileliği hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşaallah... Yardımcı olursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürlerr
Kadin doguma git bence ordan yonlendirirler...ben dahiliyeye gittim..trambofoli 5 li paneline baktirdinmi hic..kan pihtilsman falan var mi..bebegim_01 araştırma hastanesine hangi bölüme gitmeliyim ?
Canm esdegeri diilmi claxanenin eger hibor farklysa solim doktrma onu kullanym claxane suan 0.4 kullaniorm bnde sdce mthfr c677t heterezigotHeterezigot cnm benimkide bende daha onceki gwbeliklerimde clexsan kullandim hiborda sifayi buldum kizimi kucagima aldin cok sukur insaallah bu bebegimide kucagima almayi nasip eder yaradan bu benim 4. Gebeligim cnm rabbim emeklerimizi bosa vermesin insaallah
Eşiminde talasemi minör oldugunu öģrendik bizde..düşuklerle bunu ilgisi var mı canim doktorun ne dedi..Yok canm baktırmadm daha hiçbir şeye. Dr um Volkan beydi özel yaşam hastanesnde. Gerekli görmedi, bir düşüğün daha olursa o zaman araştırılır dedi. Ama ben tekrar hamile kalmaya korkuyorum. Bir de bende aşırı kansızlık var ve talesemi taşıyıcısıyım. Yaşım 29. Anne olmak istiyorum bende ve çok üzülüyorumm
Ümit bey varmış genesis kadın doğum polikliğinde konunuzu tam okuyamadım ama bebeklerinizi patolojiye göndermeyi tavsiye etnediler mi yani çok küçük haftalarda gerçekleşmediyse. tekirdağda eğitim araştırma var gebelik takibi içindd özel bir polkiliniği ya da hastaneyi tercih edebilrsnzDüşüklerle bunun ilgisi yok canm korkma. Eşlerden biri taşıyıcıysa bi sorun teşkil etmiyo. Karı koca her ikisi de taşıyıcı ise o zaman sakıncalı. Ama dr umun dediğine göre düşük nedeni diil bu durum
Saol canım..Düşüklerle bunun ilgisi yok canm korkma. Eşlerden biri taşıyıcıysa bi sorun teşkil etmiyo. Karı koca her ikisi de taşıyıcı ise o zaman sakıncalı. Ama dr umun dediğine göre düşük nedeni diil bu durum
Küçüklerdi canm biri 6 haftalık düştü, diğeri 9 haftalıktı kürtaj oldum kalbi durduğu için. Gelişemedi ve kalbi durdu. Ümit beyi biliyorumm genesiste ama orası maddi açıdan çok zorlar bizi. Bir muayene ücreti bile 140 liraÜmit bey varmış genesis kadın doğum polikliğinde konunuzu tam okuyamadım ama bebeklerinizi patolojiye göndermeyi tavsiye etnediler mi yani çok küçük haftalarda gerçekleşmediyse. tekirdağda eğitim araştırma var gebelik takibi içindd özel bir polkiliniği ya da hastaneyi tercih edebilrsnz
Ama ben pek hastane taraftarı değilim. O polkiliğin sitesinde baya ayrıntılı tahliller yazıyodu gördüğüm kadarıyla.
Her seferinde mi alıyo acaba o kadar anladım canım. Tekirdağ eğitim araştırmaya git daha iyi olmaz mı.Küçüklerdi canm biri 6 haftalık düştü, diğeri 9 haftalıktı kürtaj oldum kalbi durduğu için. Gelişemedi ve kalbi durdu. Ümit beyi biliyorumm genesiste ama orası maddi açıdan çok zorlar bizi. Bir muayene ücreti bile 140 lira
Kan hastaluklarina giebilirsin bir adi vardi ama hatırlamıyorum ben genetik testte gyaptidim cnm onu bir kadin dogumcunla otur konus o sana dogru yolu gosterirbebegim_01 araştırma hastanesine hangi bölüme gitmeliyim ?
Aleyküm selam yasemin merhabalar belki beni hatirlamissindir.ben de burdayim inşallahSelamun aleyküm kızlar
Hayırlı cumalar
Aşure günümüz mubarek olsun
Hematoloji bölümü canim..ama öncesinden dahiliyeye yönlendiriyorlar...Kan hastaluklarina giebilirsin bir adi vardi ama hatırlamıyorum ben genetik testte gyaptidim cnm onu bir kadin dogumcunla otur konus o sana dogru yolu gosterir
Tekirdağ eğitim araştırma derken fakülteyi mi kastediyorsun canm?Her seferinde mi alıyo acaba o kadar anladım canım. Tekirdağ eğitim araştırmaya git daha iyi olmaz mı.
Ben bu sabah yaptim o test ten :)Ya kızlar burda eczanede bir idrar yesti kiti varmış..idrari damlatinca kac haftalik hamile oldugumuzu yaziyomuş ekraninda...25 tl dedi eczacı..hiç duydunuz mu..
Aaaa canımmmAleyküm selam yasemin merhabalar belki beni hatirlamissindir.ben de burdayim inşallah
Ne kadarlik cikti gebeligin...birde sabah idrari şart mi canim..Ben bu sabah yaptim o test ten :)