2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim kullandigimda hibor benimki kitlemiyor bir pakette 10 adet var Allah in izniyle doguma kadar kullanicam ben bacaktan yapiyorum gobegim onceki dogumdan cok catlak duzgun olmuyor

Ben claxane oluyorum otomatik ignelerden kendini kapatiyo bitince 0.4luk her aksam 10a dogru olurum normal siringa degil yani claxene
Bu da ince cam gibi..senin claxane kırmızi pistonlumuydu..bi ara bende kullanmistim sanki..sen gobekten mi oluyosun..ayy pardon ben hibor 3500 le karistirdim..onuda kullanmistim

Benim kullandigimda hibor benimki kitlemiyor bir pakette 10 adet var Allah in izniyle doguma kadar kullanicam ben bacaktan yapiyorum gobegim onceki dogumdan cok catlak duzgun olmuyor
Sende hangi faktor var arkadasim..benimki mthfr c 677 t homozigot...hibor 3500 mu senin ki

1445617274503-2034708212.jpg
bu benim kizlar simldk gobekten yapiorm mrfhr c677 heterezigot

hayırlı olsun grubumuzda ilk ve tek ikiz gebemiz sanırım. bir çok kadının hayalini yaşıyorsun allah sıkıntısız tamamına erdirsin inşallah

Insallah canim sagol , benim kabullenmem zaman alacak , saglik sorunlarimin korkusundan dolayi.
Kızlar acil yardım !
Kese 6+6 günle uyumlu fakat bebek 6+1 görünüyor böyle birşey yaşayan duyan var mi ? Salo tekrar gidicem korkularim tavan yaptıi ggozumdeki yaş kurumuyo . dualariniza katın beni lütfen :KK43:(

Benim bebeklerim de oyle canim bir hafta gerideler .olabilir dollenme tarihine gore degisir ,normal bir durum bu .

Canim neden igne oluyosunuz ?

Insallah canim sagol , benim kabullenmem zaman alacak , saglik sorunlarimin korkusundan dolayi.

Benim bebeklerim de oyle canim bir hafta gerideler .olabilir dollenme tarihine gore degisir ,normal bir durum bu .

Canim neden igne oluyosunuz ?
Kan pıhtilaşması nedeniyle canim tedbir amacli igne vuruluyoruz.

Preklempsi mi yasamistiniz ? Benim de ilk gebeligim preklemsi idi , ikincide her gun igne oldum . Simdi ikizlerimde risk de iki kati ama henuz igne baslanmadi

yenidenumut yenidenumut canım doktor beni çok korkuttu. Kese de küçük olsa geç döllenme olabilirdi dedi ama bebek küçük kese gunuyle uyumlu büyüyor dedi. Senin keseler de mi küçük yoksa keseyle beraber bebeklerde mi

Ben mide bulantisindan mahvolduk. Doktor bebek küçük diye b vitamini ilacı verdi premesis adı. Iciyorum ama hiç faydası yok ya da daha kötü olacaktım belki de engelliyor. Bilemiyorum. Bu bulanti ne zaman geçer?:KK64: Her şey midemi bulandırıyor. Bazı sebzeleri görmek bile midemi bulandırıyor. Sut çok severdim icemiyorum. Yoğurt yemeye çalışıyorum onun yerine

Sende hangi faktor var arkadasim..benimki mthfr c 677 t homozigot...hibor 3500 mu senin ki
Heterezigot cnm benimkide bende daha onceki gwbeliklerimde clexsan kullandim hiborda sifayi buldum kizimi kucagima aldin cok sukur insaallah bu bebegimide kucagima almayi nasip eder yaradan bu benim 4. Gebeligim cnm rabbim emeklerimizi bosa vermesin insaallah

Hanımlar merhabalar. Ben haziran annesi diilim. Nisan anneleri gurubundaydım fakat bebeğimi kaybettim. Geçen yılda kimyasal gebelik yaşamıştım, kısacası iki kaybım var. Aranızda bana yardım olabilecek birileri vardır umuduyla buraya yazmak istedim. TEKİRDAĞ merkezdenim. Tekirdağ'dan olanlar da vardır belki ? Tekrardan hamile kalmak istiyorum fakat doktor kontrolünde olsun istiyorum bu sefer. Neden düşük yapıyorum bu araştırılsın ona göre önlemimi alayım diyorum. Bunun için nereye gitmeliyim ? Bildiğiniz hastane, doktor var mı bu konularda bana yardımcı olabilecek? Hepinizin hamileliği hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşaallah... Yardımcı olursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürlerr

Preklempsi ne demek cnm benim gebeliklerimde kalp atislari olusmuyordu ondan kaybettim bebeleri bir arkadasta 2 gebelik kaybi oldugunu yazmis cnm arastirma hastanesine gideceksin 2 den fazla dusugun oldugunu şöyle ki arastirilsin cnm rabbim saglikli gibi gebelikler versin

X