- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 39
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.581
Bu da ince cam gibi..senin claxane kırmızi pistonlumuydu..bi ara bende kullanmistim sanki..sen gobekten mi oluyosun..ayy pardon ben hibor 3500 le karistirdim..onuda kullanmistimBen claxane oluyorum otomatik ignelerden kendini kapatiyo bitince 0.4luk her aksam 10a dogru olurum normal siringa degil yani claxene
Sende hangi faktor var arkadasim..benimki mthfr c 677 t homozigot...hibor 3500 mu senin kiBenim kullandigimda hibor benimki kitlemiyor bir pakette 10 adet var Allah in izniyle doguma kadar kullanicam ben bacaktan yapiyorum gobegim onceki dogumdan cok catlak duzgun olmuyor
hayırlı olsun grubumuzda ilk ve tek ikiz gebemiz sanırım. bir çok kadının hayalini yaşıyorsun allah sıkıntısız tamamına erdirsin inşallah
Kızlar acil yardım !
Kese 6+6 günle uyumlu fakat bebek 6+1 görünüyor böyle birşey yaşayan duyan var mi ? Salo tekrar gidicem korkularim tavan yaptıi ggozumdeki yaş kurumuyo . dualariniza katın beni lütfen(
Benim kullandigimda hibor benimki kitlemiyor bir pakette 10 adet var Allah in izniyle doguma kadar kullanicam ben bacaktan yapiyorum gobegim onceki dogumdan cok catlak duzgun olmuyor
Sana doktor kac kutu yazıyo..bana bugun 2 kutu yani 20 tane yazıldi..1 kutu alabildim..sistem ikinciyi vermiyomusEki Görüntüle 1666693 bu benim kizlar simldk gobekten yapiorm mrfhr c677 heterezigot
Kan pıhtilaşması nedeniyle canim tedbir amacli igne vuruluyoruz.Insallah canim sagol , benim kabullenmem zaman alacak , saglik sorunlarimin korkusundan dolayi.
Benim bebeklerim de oyle canim bir hafta gerideler .olabilir dollenme tarihine gore degisir ,normal bir durum bu .
Canim neden igne oluyosunuz ?
Canim ben rapor cikarrtm ama para olarak bsy farketmedi sdce bi anda 1kutudan fazla almaya yariyomus 1kutu veriyo sadece banada oyle 20tlde fark ucreti cikiyo her alisimdaSana doktor kac kutu yazıyo..bana bugun 2 kutu yani 20 tane yazıldi..1 kutu alabildim..sistem ikinciyi vermiyomus
Benim problemim erken gebelik kayipları arkadaşım...Preklempsi mi yasamistiniz ? Benim de ilk gebeligim preklemsi idi , ikincide her gun igne oldum . Simdi ikizlerimde risk de iki kati ama henuz igne baslanmadi
Benim problemim erken gebelik kayipları arkadaşım...
Heterezigot cnm benimkide bende daha onceki gwbeliklerimde clexsan kullandim hiborda sifayi buldum kizimi kucagima aldin cok sukur insaallah bu bebegimide kucagima almayi nasip eder yaradan bu benim 4. Gebeligim cnm rabbim emeklerimizi bosa vermesin insaallahSende hangi faktor var arkadasim..benimki mthfr c 677 t homozigot...hibor 3500 mu senin ki
Sende hangi faktor var arkadasim..benimki mthfr c 677 t homozigot...hibor 3500 mu senin ki[/Quoewet cnm