- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.561
hayırlı olsun grubumuzda ilk ve tek ikiz gebemiz sanırım. bir çok kadının hayalini yaşıyorsun allah sıkıntısız tamamına erdirsin inşallahKizlarr ikiz gebe olan var mi benim gibi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun grubumuzda ilk ve tek ikiz gebemiz sanırım. bir çok kadının hayalini yaşıyorsun allah sıkıntısız tamamına erdirsin inşallahKizlarr ikiz gebe olan var mi benim gibi ?
Canım çok sevindim gelmiş geçmiş olsun hiç o doktor u düşünüp de moralini bozma bol bol yat ve dinlen Hamileliğinin tadını çıkar.:) sağol canım tabiki şükürler olsun eşimde bende ne halde gittik sevinçle döndük.kürtaja gittik resmen.Rabbime hamdolsun. Dr riskli dedi ama bise olmaz belki,kokma dedi .yol varya a takildik dr la.ons o yol ve risk kaybolur. ...öyle midem bulanıyor ki yeni uyandım 4 saattr yarim saat uyuyakaldım odamdaym kulağım başım çıkcak gibi. Neyse morali yuksek tutmaliyim artik. O kürtaj diyen dr la da görüşmeyeceğim su risk kalksın sonra sizce soyleyimmi. Birde hala aldırmamışmi demiş arkamdan kızmış. O dr u da tanıyo dr.um ...aslında iyi biri anlamadım.ama uyarmam gerekir sonra degilmi başkasına da yapar da... agrikesicide içmedim.bi kendime gelseydim. İyi bakin kızlar kendinize.newmon Allah senden de razi olsun.
Ah bende her sabah goguslerime bakiorm degsiklik varmi diye seni cok iyi anliorm ama kotu dusunme cnm bebislermz bizimleKizlar bakarmisiniz lutfen.Yaklaşık 1 haftadir mide bulantim vardi.bugün aniden kesildi. Canim cok sıkkın bebegimle ilgili bir sorun yoktur degilmi?nolur dua edin
Aynen bende hep yokluyorum aciyomu acimiyomu damar var mi yok mu...sende durum nasıl sızlama falan azaldı mi arttı mıAh bende her sabah goguslerime bakiorm degsiklik varmi diye seni cok iyi anliorm ama kotu dusunme cnm bebislermz bizimle
Hoşgeldin aramiza.yeni mi öğrendin gebeligini..Herkes hayırlısı ile kucağına alsın evlatlarını bende haziran annesiyim
Doktor ne diyo peki canım...Kızlar acil yardım !
Kese 6+6 günle uyumlu fakat bebek 6+1 görünüyor böyle birşey yaşayan duyan var mi ? Salo tekrar gidicem korkularim tavan yaptıi ggozumdeki yaş kurumuyo . dualariniza katın beni lütfen (
Azaldi canim sis bayaga okdr ztn beklenen adet donemi gecerken sizladi sora norme donduAynen bende hep yokluyorum aciyomu acimiyomu damar var mi yok mu...sende durum nasıl sızlama falan azaldı mi arttı mı
Gitmene gerk yok o gebelikten canim gogusler sut vermeye hazirlandigi icin kabarciar oluuo gayet normal yani bndede varkizlar biraz özel olacak ama memeucunda beya bir sivilce/kabarcik gibi bise var ve hep gecer sandim gecmedi hic böyle bise görmedim daha önce.. nete bakinca emziren annelerde oluyormus falan.. önemsemelimiyim? gidip bi baktirim mi sizce veya önemsiz bisey midir..
Sizlamiyo yani oh be bende bir bende mi azalma var saniyodum sizliyoda oyle elleyince falan...bugün canakkalaye kadin doguma gittim istanbul haseki hastahanesinden doc.dr bülent demir isminde bir doktor atanmıs...perinatolojiyle ilgilide egitimliymiş..ona gittim gebelik hikayelerimi anlattim..oksapar 0.4lük yazdı iki kutu ama sistem 1 kutu vermiş..igneye baslıcam göbekten yaparim herhalde..havasinı aliyoduk degil mi ilkten şirınganin..ben şu eczaciların kullandigı plastik buz kaliplari var ya onu karnima biraz koyup uyusturup vuruyordum önceden soguk kompresorle daha az can yakiyor...sen saat kac gibi vuruyorsun birde herğün ayni saatte vurulmak mi gerekli..Azaldi canim sis bayaga okdr ztn beklenen adet donemi gecerken sizladi sora norme dondu
of cok rahatladim saol cnmGitmene gerk yok o gebelikten canim gogusler sut vermeye hazirlandigi icin kabarciar oluuo gayet normal yani bndede var
Evet cnm ben yapmistm elektronik hamile degldm tabi ozaman ama dogru yani beta hcg degerne gore cikario ortalamaYa kızlar burda eczanede bir idrar yesti kiti varmış..idrari damlatinca kac haftalik hamile oldugumuzu yaziyomuş ekraninda...25 tl dedi eczacı..hiç duydunuz mu..
Ben claxane oluyorum otomatik ignelerden kendini kapatiyo bitince 0.4luk her aksam 10a dogru olurum normal siringa degil yani claxeneSizlamiyo yani oh be bende bir bende mi azalma var saniyodum sizliyoda oyle elleyince falan...bugün canakkalaye kadin doguma gittim istanbul haseki hastahanesinden doc.dr bülent demir isminde bir doktor atanmıs...perinatolojiyle ilgilide egitimliymiş..ona gittim gebelik hikayelerimi anlattim..oksapar 0.4lük yazdı iki kutu ama sistem 1 kutu vermiş..igneye baslıcam göbekten yaparim herhalde..havasinı aliyoduk degil mi ilkten şirınganin..ben şu eczaciların kullandigı plastik buz kaliplari var ya onu karnima biraz koyup uyusturup vuruyordum önceden soguk kompresorle daha az can yakiyor...sen saat kac gibi vuruyorsun birde herğün ayni saatte vurulmak mi gerekli..