- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.541
bende girip baktim cok duygulandim allah bizede nasip etsinOlmus cnm izlediklerimde 12.haftada xok duygusal ya dusunsene ilk acikladigindaki mtlulugu sadece iki secenek var ama yinede insan nekdar degisik duygular yasiyo
İyi çok şükür. kalp atışlarını duyduk çarşamba günü, ama ultrasona göre o gün 6+4 müşüm. artık takvime hangisini yazarsanıyıyım cnm , işyerinde biraz yogunum bu sıralar gıremıyorum fazla ,
sen nasılsın nasıl gıdıyor
Canım devlette 6 tüp kan aldılar ve hepsini yaptılar.Canım kaç tane test yaptılar? Bende gittim az önce 12 13 tane var dediler pazirvesi günü yaptıracak bende
ben 6+3de doktora gidnce ustten kese bile görulmedi cnm herkesin karni/rahimi farkli bende ustten kese bile görunmezken alttan kalpatisini duyduk.. icini ferah tut haftaya ustten görunmezse bence alttan baktir
Ben devlet hastanesine gidiyorum 3.aya kadar takip yapıyor 20 tane test yaptı hiç ücret ödemedim. Şimdilik aile hekimine gerek yok dedi doktor 3.aydan sonra özele hemde aile hekimine devam edicemaile hekimine gidip hamilelik rutin testlerimi yaparmısınız mı dedin canım detay verirmisin?
Yok ben muratlilıyım aile tarafım akrabalar ćorluda...ara ara gezmeye geliyoruz..Tekirdag merkez canım. Bnde buraya evlendim istanbuldan geldim. Hastaneye buraya mi geliyosun
Ya benim daha önceden de vardı bir gelip bir gidiyodu şu anda öyle daha sık şiddetli gibi oluyır sanki iyiydik biz öyle yaay ne mutlu sana işte tek mi çift mi. Sat 2 eyl.
Canim bence devlet hastanesi ya da fakultede takip olun ,oralarin tahlilleri daha dogru ve ucretsiz . Bosa para odemeyin.günaydınn, bende birşey sorucam size kızlar. gebelik rutin testleri diye 21 tane tahlil istemişti eski doktorum sabah yaptırayım dedim sonuçları yeni doktoruma yorumlatırım; personel olmama rağmen 390 tl tutuyor, normal gelen hastaya ücreti 1500 tl civarıymışsizden hangi testleri istediler ne kadar ödediniz bir yazar mısınız
SolgarArkadaslar folik asit olarak hangi markayı kullanıyosunuz?
Allahyardımcın olsun canım. Oturamıyor musun? İzin iste. Grip olmuşsun bir deAşırı uyku hali, bulantı-kusma, bir yandan grip.. İşteyim, ayaktayım ama nasıl kötüyüm anlatamam..
:) sağol canım tabiki şükürler olsun eşimde bende ne halde gittik sevinçle döndük.kürtaja gittik resmen.Rabbime hamdolsun. Dr riskli dedi ama bise olmaz belki,kokma dedi .yol varya a takildik dr la.ons o yol ve risk kaybolur. ...öyle midem bulanıyor ki yeni uyandım 4 saattr yarim saat uyuyakaldım odamdaym kulağım başım çıkcak gibi. Neyse morali yuksek tutmaliyim artik. O kürtaj diyen dr la da görüşmeyeceğim su risk kalksın sonra sizce soyleyimmi. Birde hala aldırmamışmi demiş arkamdan kızmış. O dr u da tanıyo dr.um ...aslında iyi biri anlamadım.ama uyarmam gerekir sonra degilmi başkasına da yapar da... agrikesicide içmedim.bi kendime gelseydim. İyi bakin kızlar kendinize.newmon Allah senden de razi olsun.Cnm gozunaydin kalp atimi war yatican bol bol dusunme kurtaji simdi moralini yuksek tut benimde bi hafta arayla atmiodu atti Allahim yeterki ol desin su mubarek gunde hepimize saglikla dogum nasip etsin butun evreleri tamamlayalm mutlu sona bizde kavusalim hayirlisyla
Bencede git söyle. Bana bir doktor sizin normal yollarla çocuğunuz olmaz boşa ugraşma demisti bende hamile kalinca gidip gösterdim sonucu.:) sağol canım tabiki şükürler olsun eşimde bende ne halde gittik sevinçle döndük.kürtaja gittik resmen.Rabbime hamdolsun. Dr riskli dedi ama bise olmaz belki,kokma dedi .yol varya a takildik dr la.ons o yol ve risk kaybolur. ...öyle midem bulanıyor ki yeni uyandım 4 saattr yarim saat uyuyakaldım odamdaym kulağım başım çıkcak gibi. Neyse morali yuksek tutmaliyim artik. O kürtaj diyen dr la da görüşmeyeceğim su risk kalksın sonra sizce soyleyimmi. Birde hala aldırmamışmi demiş arkamdan kızmış. O dr u da tanıyo dr.um ...aslında iyi biri anlamadım.ama uyarmam gerekir sonra degilmi başkasına da yapar da... agrikesicide içmedim.bi kendime gelseydim. İyi bakin kızlar kendinize.newmon Allah senden de razi olsun.
Bencede git söyle. Bana bir doktor sizin normal yollarla çocuğunuz olmaz boşa ugraşma demisti bende hamile kalinca gidip gösterdim sonucu.
haklisin bacım.dur su risk geçsin de insa allah.Bencede git söyle. Bana bir doktor sizin normal yollarla çocuğunuz olmaz boşa ugraşma demisti bende hamile kalinca gidip gösterdim sonucu.