- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.521
merhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak daha artı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi
Sıkma canını...herşey güzel olacak inşallah.olumlu düşün.beslenmene dikkat et yat dinlen bol bolmerhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak daha artı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi