2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
merhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak daha :KK43: artı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi
merhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak daha :KK43: artı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi
Sıkma canını...herşey güzel olacak inşallah.olumlu düşün.beslenmene dikkat et yat dinlen bol bol

bugün devlet hastanesine gittim kızlar kan tahlillerimi yaptırmak için mcburen doktorunada muayene oldum. kalp atışları başlamış bebişimin. 5+6 dedi. Ama bana dinletmedi zaten tahlil yaptırmak için gittiğim söylemiştim. pekil gilenmedi kalp atışı başlamış dedei git ver kan idrar dedi. Çıktım bende kendi doktoruma 30 ekimde gidicem haftaya cuma günü :)

Evet canım aynen öyle dedim onlarda hepsini yaptılar ertesi gün gittim aldım sonuçları onlarla da özel Dr.a gittim. Yalnız sabah aç karınla gitmek gerekiyor. Dr.başka tahlil istemedi bunlar rutin testler ve yeterli dedi.
Canım kaç tane test yaptılar? Bende gittim az önce 12 13 tane var dediler pazirvesi günü yaptıracak bende

Kizlar ben testlerimi devlette yaptrdim 6tup kanla kendi doktruma gosterdmm ikili test videolari izledim youtube dan super cinsiyet aciklerken falan doktor cekmisler cok duygulndim:)

kızlar bisey soracagim ama kötü etkilenirim diyen okumasin bilgi amacki soruyorum biraz kabizlik sorunum var tuvalete çıktığım zaman arkasindan bi kac damla pembe akinti geldi ikinmaya bağlı olabilir mi doktorum kirmizi kanama olmadikca korkma demişti yine de aklima takıldı boyle bişey duyan var mi su an biseyim yok gibi tekrar ediyorum amacim kimseyi korkutmak değil

KORKMA CANIM BENCEDE ZORLAMAKTAN

BENDE RAHATCA ÇIKAMIYOM WCYE..TİKSİNEREK DE OLSA KURU KAYISI YİYORUM GÜNDE1-2 TANE ,AZCIK İŞE YARADI GİBİ SANKİM

Kizlar merhabaa
2. Kontrolumden geliyorum 6+4 um
Gecen hafta kese gorunmustu bugun kese gorundu bebek gorunmedi
Dr normal bi durum ama haftaya cars gel gorunmesi gerek dedi. Umarim gercekten normaldir

İNŞALLAH MİNİCİK KALBİ ATIYORDUR ..İÇİNİ FERAH TUT

ÇOK ŞÜKÜR KALBİ ATIYO ,DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK..HEPİMİZİN RİSKİ VAR , STRES YAPMAYALIM İYİ DÜŞÜNELİM DUA EDELİM :KK19:

bugün devlet hastanesine gittim kızlar kan tahlillerimi yaptırmak için mcburen doktorunada muayene oldum. kalp atışları başlamış bebişimin. 5+6 dedi. Ama bana dinletmedi zaten tahlil yaptırmak için gittiğim söylemiştim. pekil gilenmedi kalp atışı başlamış dedei git ver kan idrar dedi. Çıktım bende kendi doktoruma 30 ekimde gidicem haftaya cuma günü :)
gözun aydin :)

Buna şükür bence. Kalp atısı var ve kanaman yok suan. Insaallah haftaya atacak dahada hizlı. En önemli sey bence bu. Yavaşta olsa belkide yeni başladi. Sen son ana kadar umidini kaybetme. Bebekler hissediyor bence.

BEN SONUÇLARI ALAYIM DA BUGÜN İNŞALLAH, BEN EKLEYİM BARİ :KK66:
PZTESİDEN BERİ YAĞMURDAN GİDEMİYOM,BUGÜN DE YAĞIYO AMA ARTIK MERAK EDİYOM

Selam güzeller güzeli anişler
Biraz moralim bozuk :KK43:
Ben alışamadım hala bu hamilelik durumuna gece rahat uyuyamadım hic bu batmalardan.
Sabah uyandıgımda perdeyi düzeltmek için zıpladım :KK43: ve şimdi sol biraz alt tarafta karnım agrio.
Hafif beyaz akıntım da var.
Az önce yemek yedim ve şu an kusmamak için kendimi cok zor tutuyorum.

Bana 11 ya da 12 test yapildi. Ama internetten baktim da toxoplazma kan uyusmazligi kizamikcik testleri filan yapilmamis. Ztn dr degistiricez yeni druma soyliyim ben de bunlari da yaptiralim.

X