- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 40
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.521
merhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak dahaartı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi
Sıkma canını...herşey güzel olacak inşallah.olumlu düşün.beslenmene dikkat et yat dinlen bol bolmerhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak dahaartı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi
Ustten bakti canim karnimdan alttan bakmak istemedi ins carsamba gorunur ilk defa tedirgin oldumcnm öyle olabiliyo icini ferah tut.. alttan mi bakti ustten mi
Canım kaç tane test yaptılar? Bende gittim az önce 12 13 tane var dediler pazirvesi günü yaptıracak bendeEvet canım aynen öyle dedim onlarda hepsini yaptılar ertesi gün gittim aldım sonuçları onlarla da özel Dr.a gittim. Yalnız sabah aç karınla gitmek gerekiyor. Dr.başka tahlil istemedi bunlar rutin testler ve yeterli dedi.
Canim sende kaç tane test var?Kizlar ben testlerimi devlette yaptrdim 6tup kanla kendi doktruma gosterdmm ikili test videolari izledim youtube dan super cinsiyet aciklerken falan doktor cekmisler cok duygulndim:)
kızlar bisey soracagim ama kötü etkilenirim diyen okumasin bilgi amacki soruyorum biraz kabizlik sorunum var tuvalete çıktığım zaman arkasindan bi kac damla pembe akinti geldi ikinmaya bağlı olabilir mi doktorum kirmizi kanama olmadikca korkma demişti yine de aklima takıldı boyle bişey duyan var mi su an biseyim yok gibi tekrar ediyorum amacim kimseyi korkutmak değil
Kizlar merhabaa
2. Kontrolumden geliyorum 6+4 um
Gecen hafta kese gorunmustu bugun kese gorundu bebek gorunmedi
Dr normal bi durum ama haftaya cars gel gorunmesi gerek dedi. Umarim gercekten normaldir
merhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak dahaartı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi
ben 6+3de doktora gidnce ustten kese bile görulmedi cnm herkesin karni/rahimi farkli bende ustten kese bile görunmezken alttan kalpatisini duyduk.. icini ferah tut haftaya ustten görunmezse bence alttan baktirUstten bakti canim karnimdan alttan bakmak istemedi ins carsamba gorunur ilk defa tedirgin oldum
gözun aydin :)bugün devlet hastanesine gittim kızlar kan tahlillerimi yaptırmak için mcburen doktorunada muayene oldum. kalp atışları başlamış bebişimin. 5+6 dedi. Ama bana dinletmedi zaten tahlil yaptırmak için gittiğim söylemiştim. pekil gilenmedi kalp atışı başlamış dedei git ver kan idrar dedi. Çıktım bende kendi doktoruma 30 ekimde gidicem haftaya cuma günü :)
aa bende izleyim ya :)) ikili testte cinsiyet belli oluyomuKizlar ben testlerimi devlette yaptrdim 6tup kanla kendi doktruma gosterdmm ikili test videolari izledim youtube dan super cinsiyet aciklerken falan doktor cekmisler cok duygulndim:)
Buna şükür bence. Kalp atısı var ve kanaman yok suan. Insaallah haftaya atacak dahada hizlı. En önemli sey bence bu. Yavaşta olsa belkide yeni başladi. Sen son ana kadar umidini kaybetme. Bebekler hissediyor bence.merhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak dahaartı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi
6 cidden azmis benim en az 20 tane seye bakilmis online olduğu icin ekleyemiyorum ama.Aleyküm Selam
hmm hemogram vardı bende de ama 10 bile olsa benim niye 6 :)
özelemi devletemi gidiyosunz,benim devlet ondan mı acaba
ıyıyım cnm , işyerinde biraz yogunum bu sıralar gıremıyorum fazla ,teşekkür ederim , merak ettim seni deep görünmüyorsun iki gündür, yolundamı herşey?
Ben gebe kaldgm hafta yaptrmstm kan sayimi idrar ve bikac mikrobik test kizamik toxoplazma flnCanim sende kaç tane test var?
Olmus cnm izlediklerimde 12.haftada xok duygusal ya dusunsene ilk acikladigindaki mtlulugu sadece iki secenek var ama yinede insan nekdar degisik duygular yasiyoaa bende izleyim ya :)) ikili testte cinsiyet belli oluyomu
AY İNŞALLAH BENİM EKSİK YAPMAMIŞLARDIR ZATEN ZOR KAN VERİYORUMBana 11 ya da 12 test yapildi. Ama internetten baktim da toxoplazma kan uyusmazligi kizamikcik testleri filan yapilmamis. Ztn dr degistiricez yeni druma soyliyim ben de bunlari da yaptiralim.