- 20 Aralık 2011
- 1.201
- 712
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.481
neyin var canım, dua ederiz tabi ama belki içini de rahatlatabilirizBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
ya bende gecen dr gittim 19 test falan ozel olarak 900 tuttu gidip baska bi hastaned eyaptiracam 300 falan tutuyomus orda..günaydınn, bende birşey sorucam size kızlar. gebelik rutin testleri diye 21 tane tahlil istemişti eski doktorum sabah yaptırayım dedim sonuçları yeni doktoruma yorumlatırım; personel olmama rağmen 390 tl tutuyor, normal gelen hastaya ücreti 1500 tl civarıymışsizden hangi testleri istediler ne kadar ödediniz bir yazar mısınız
bana bu konuda birşey söylemedi, benim de kistim sol yumurtalıkta bebekte hemen yanında, yarın sabah fakülteye gidicez dua edin lütfen..
ya bende gecen dr gittim 19 test falan ozel olarak 900 tuttu gidip baska bi hastaned eyaptiracam 300 falan tutuyomus orda..
Canım ben bütün testleri mi Aile hekimliğinde yaptırdım sonra da özel Dr. A gittim 5 kuruş para da ödemedim testler için. Dr.um da başka test istemedi. Şimdi 1 ay sonra 2 li test yaptıracağım o ücretliymiş galiba ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.Aile hekimliğinde yaptırılamıyormu bunlar ?
aile hekimine gidip hamilelik rutin testlerimi yaparmısınız mı dedin canım detay verirmisin?Canım ben bütün testleri mi Aile hekimliğinde yaptırdım sonra da özel Dr. A gittim 5 kuruş para da ödemedim testler için. Dr.um da başka test istemedi. Şimdi 1 ay sonra 2 li test yaptıracağım o ücretliymiş galiba ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.
Canım direk aile hekimine gidiptemi yaptırdın yoksa başka doktorun yönlendirmesiyle gittin bu testleri yaptırmak istiyorum mu dedin?Canım ben bütün testleri mi Aile hekimliğinde yaptırdım sonra da özel Dr. A gittim 5 kuruş para da ödemedim testler için. Dr.um da başka test istemedi. Şimdi 1 ay sonra 2 li test yaptıracağım o ücretliymiş galiba ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.
Canım ben bütün testleri mi Aile hekimliğinde yaptırdım sonra da özel Dr. A gittim 5 kuruş para da ödemedim testler için. Dr.um da başka test istemedi. Şimdi 1 ay sonra 2 li test yaptıracağım o ücretliymiş galiba ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.
Evet canım aynen öyle dedim onlarda hepsini yaptılar ertesi gün gittim aldım sonuçları onlarla da özel Dr.a gittim. Yalnız sabah aç karınla gitmek gerekiyor. Dr.başka tahlil istemedi bunlar rutin testler ve yeterli dedi.aile hekimine gidip hamilelik rutin testlerimi yaparmısınız mı dedin canım detay verirmisin?
teşekkür ederim bende böyle yapıcam sokağa atacak paramız yokEvet canım aynen öyle dedim onlarda hepsini yaptılar ertesi gün gittim aldım sonuçları onlarla da özel Dr.a gittim. Yalnız sabah aç karınla gitmek gerekiyor. Dr.başka tahlil istemedi bunlar rutin testler ve yeterli dedi.
ben de devlette yaptırdım öyle olmasına rağmen ücretli imiş o yüzden hastaneye yatış yaptırdılar o zaman ücretsiz oldu ama 3 sayfa test idrar testi de var herşeyi yaptırmış oldm acillerde de yapılıyor galibateşekkür ederim bende böyle yapıcam sokağa atacak paramız yok
ya bende gecen dr gittim 19 test falan ozel olarak 900 tuttu gidip baska bi hastaned eyaptiracam 300 falan tutuyomus orda..
pardon simdi baktim 17mis resmini cekerim am eklemeyi beceremiyorum ya19 test mi
benden 6tane test için 6tüp kan aldılar,hiç duymadım 19 test ... neler onlar,foto ekleyebilirmisin elindekini
Selamün Aleyküm. Hayırlı cumalar herkese. Bugün aşure günü selam vermek sevap :)
pardon simdi baktim 17mis resmini cekerim am eklemeyi beceremiyorum yaaclik kan sekeri, toksoplasma tsh b12 hemogram vs var
ben özele gidiyorum öyle istediler daha yaptirmadim haftaya yaptiracamAleyküm Selam
hmm hemogram vardı bende de ama 10 bile olsa benim niye 6 :)
özelemi devletemi gidiyosunz,benim devlet ondan mı acaba