2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
cnm fazla kilon yoksa sorun degil bence asiri fazla kilon varsa dikkat etmek lazim tabi.. ben malesef hafif kilolu olanlardanim :KK43:
ben normalde 53 kiloydum şimdi 56 olmuşum daha 8. hafta bitmedi. zayıfım yani ama ilk gebelikte çok kilo almıştım az yemeğe çalışıyorum ama olmuyor sanırım.

ben normalde 53 kiloydum şimdi 56 olmuşum daha 8. hafta bitmedi. zayıfım yani ama ilk gebelikte çok kilo almıştım az yemeğe çalışıyorum ama olmuyor sanırım.
benimde 10-15 kilo fazlam var 2-3 kilo verdim bu surecte.. doktorum cok almamaya calis dedi bakalim sonum nasil olur.. sanada bebegede yarayan seyler yemeye calis cnm.. ben 2-3 saatte bir agzima biseler atiyorum mide bulantisinada iyi geliyor.. yagli baharatli seyler pek yememeye calis

İ
günaydınn, bende birşey sorucam size kızlar. gebelik rutin testleri diye 21 tane tahlil istemişti eski doktorum sabah yaptırayım dedim sonuçları yeni doktoruma yorumlatırım; personel olmama rağmen 390 tl tutuyor, normal gelen hastaya ücreti 1500 tl civarıymış:KK57: sizden hangi testleri istediler ne kadar ödediniz bir yazar mısınız

Canım tsh t3 t4 idrar testi alt ast açlık kan şekeri hemogram var bunların içinde bence luzumu yok o kadar bir devlet hastanesinde bazılarını yaptırabilirsin.
Hepsini yapmıyorlar galiba ama çok da mühim değil özel poliklinik mi oradı oaradına bakıp çok önemli testlerdir deme ben sadece sürekli baktırdığım 3-4 değer için 500 tl vermiştim doktorum bana demişti başka yerde yaptırabilirsin diye sağlıkçı olduğumu öğrennce.

kızlar bisey soracagim ama kötü etkilenirim diyen okumasin bilgi amacki soruyorum biraz kabizlik sorunum var tuvalete çıktığım zaman arkasindan bi kac damla pembe akinti geldi ikinmaya bağlı olabilir mi doktorum kirmizi kanama olmadikca korkma demişti yine de aklima takıldı boyle bişey duyan var mi su an biseyim yok gibi tekrar ediyorum amacim kimseyi korkutmak değil

folbiol kullaniyorum

folictrio kullanıyorum.

kızlar bisey soracagim ama kötü etkilenirim diyen okumasin bilgi amacki soruyorum biraz kabizlik sorunum var tuvalete çıktığım zaman arkasindan bi kac damla pembe akinti geldi ikinmaya bağlı olabilir mi doktorum kirmizi kanama olmadikca korkma demişti yine de aklima takıldı boyle bişey duyan var mi su an biseyim yok gibi tekrar ediyorum amacim kimseyi korkutmak değil

takip et canım.korkma muhtemelen ıkınma sonrası makattan gelmiştir.basur olayları gebelikte artıyor ne yazık ki..kabız olmamaya çalış.

özel doktorum hangi tahlilleri yaptırmam gerektiğini yazdı gidip aile hekimliğinde yaptırdım hepsini.doktoruma gösterdim sonuçları.vermeyin o kadar para kızlar.

Kizlar merhabaa
2. Kontrolumden geliyorum 6+4 um
Gecen hafta kese gorunmustu bugun kese gorundu bebek gorunmedi
Dr normal bi durum ama haftaya cars gel gorunmesi gerek dedi. Umarim gercekten normaldir

Gunaydn cnm bende yasadm eveli hafta hemorid sorunum oldu pembe geldi peceteteye hatta parlak kirmizi ama oyuZdenmis rahimden gelmemis peceteye geleblio yani korkma kanin nerdenn geldgni iyi anla bide zorlama kendni cnm

Canım ben bütün testleri mi Aile hekimliğinde yaptırdım sonra da özel Dr. A gittim 5 kuruş para da ödemedim testler için. Dr.um da başka test istemedi. Şimdi 1 ay sonra 2 li test yaptıracağım o ücretliymiş galiba ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.
Bende 2li testi arastirdm braz degisiyo fiyatlar bi ultrason bi kan olucakms allah nasip etsin yaptrmayi

Rayha hadi hayırlısı, yarın öğlen bende bekliyor olucam haberlerini. moralini yüksek tut, başka bir ile mi gidiyorsun doktor için? benim abimde doktor mecburi hizmetinde urfa hilvandaydı. yanında kalmışlığım var:110:
merhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak daha :KK43: artı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi

merhaba canım arkadaşım hepinizi çok seviyorum. Moralimi yuksek tuttunuz.ve bebegimin kalp atışını sadece gördük. Ama düşük riski var dedi artı kese yaninda yol var yani bi yuvarlak daha :KK43: artı bebeğin kalbi çok yavaş dedi. Geç döllenme ise bir hafta sonra normal atar dedi.zira vajinal gördü.basın çatlıyor ac dim yeni yedim yemek belki kürtaj olursa diye... dr dediki kürtajı dedim diğer dr n dediğini.olmıyaCan dimi kalp atiyo dedi korkma Bi haftaya normal atarsa bi ay sonra gel dedi. Atmazsa hemen gel dedi :/sevinsem ki uzulsemmi
ya cnm sukur bebeginin kalbide atiyo gözun aydin.. hala niye olumsuz dusunuyorsun cnm ya.. bende gecen gittim daha cok yeni dedi dr minik minik cok zayif atiyodu kalbi sma normalmis..

cnm öyle olabiliyo icini ferah tut.. alttan mi bakti ustten mi
sakin stres yapma bak bana ne hallerdeyim.dr yüzünden az kalsın bebeği aldırıyordum şimdide risk altındayım kalp de yavaş. Takma dr u. İnş normal herşey ven sat a gore 9 hafta icndeym birde vajinal gözüktü.lütfen araştırmayı burak bizle takıl eğlenmeye bak.kotu olmasını istemiyorsan.yoldayz grsrz

Cnm gozunaydin kalp atimi war yatican bol bol dusunme kurtaji simdi moralini yuksek tut benimde bi hafta arayla atmiodu atti Allahim yeterki ol desin su mubarek gunde hepimize saglikla dogum nasip etsin butun evreleri tamamlayalm mutlu sona bizde kavusalim hayirlisyla

X