- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.261
İnşallah canımHim anladim yok hayir,az kalmış ptesiye birseycik olmas inş.kötü dusunme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımHim anladim yok hayir,az kalmış ptesiye birseycik olmas inş.kötü dusunme
Aynen cnm bende gebeligin basindan beri gunde 400mg iciorm bi sknti olmadgi halde tedbir amacli icimde rahat ediyo cnku o hormon ztn var bizde eksikligi kotu icmekte fayda varDüşük riski olanlara verilmiyor sadece. Bana doktorum hamile kaldığım gibi verdi hatta kese tam tepede çok güzel yerde olmasına rağmen, ilk başlarda rahim keseyi vücuttan atmaya çalışırmış yabancı algılarmış tutunsun diye herkese veriyor tedbir amaçlı. Zaten vücutta salgılıyor pregestan hormonunu. Hiç bir zararı yok. Doktorlarınızı dinleyin kızlar sonra pişman olmayın.
Bende ole nasi belli oluyo dimi icmeyince farkedeliyo hemen vucuttabugunde yeterince su icmedim basagrisi basladi tabi.. 2 bardak icebildim sadece
Su giderini bir bezle tıka koku geçirmez içeri.benim ebeveyn banyosunun giderinden koku geliyodu onu tıkayarak çözüm bulmuş oldumkizlar bana acil yardim edermisiniz.. hamilelikten dolayi degil genel olarak bizim idadaki ebevyn banyosu kokuyor iki aydan fazladir kullanamiyoruz. wc banyo falan acicilarla actik hep, yardimci gelmisti temizlik icin kedikumunu tuvalette dökmustu. tesisatci geldi dun kamerayla girdi sorun yok tikaniklik yok ama ben odada uyuyamiyorum artik.. ne yapacam bilmiyorum. kötu kokulara karsi öneriniz varmi? havada sogudu artik havalandiramiyorum odayi.. spreylerle koku denedim daha beter yapti.. cok geriliyorim odama giremiyorim sanki koku kiyafetlere falan yapisti
canım 1000 de kese gozukuyor ama garantı olsun dıe 3000 de gıttım ben gordum:) 2 gun sonra gıt ustten ultrasyonla rahatlıkla gorursun:)Arkadaşlar bnde ins. Haziran annesi olucam büyü ihtimal betahcg 1290 acaba keseyi kaç oldunda gorebilirim
bendede ayni durum tatli sevmeme ragmen yiyemiyorum.. :) dusuncesi bile kötuSlm kizlar :) yazilanlara bakilirsa herkesin cani eksi seyler istiyor herkesin kizi mi olacak yoksa :)) saka bi yana da ben iki gundur herseyden tiksinmeye basladim eksi seyler disinda bisey gormek istemiyorum tatli seyleri cok severdim gormeye bile tahammulum yok su andaa.. bebisler vitaminsiz kalmasin insallah. Koku hassasiyeti de basladi. Asil zor zananlarimiz basliyor sanirimm.
evet ya ben zorladim kendimi ictim biraz ama yeterli deil vucut istiyoBende ole nasi belli oluyo dimi icmeyince farkedeliyo hemen vucutta
tsk ederim deneyim :)Su giderini bir bezle tıka koku geçirmez içeri.benim ebeveyn banyosunun giderinden koku geliyodu onu tıkayarak çözüm bulmuş oldum
Saol canım insallah. dr ultrasonla bakmadı pzt.ölçtürmüştüm 467 çıkmıştı salı dr doğuma girmeden görüştük yeni gebelik ayın 30nda gel dedicanım 1000 de kese gozukuyor ama garantı olsun dıe 3000 de gıttım ben gordum:) 2 gun sonra gıt ustten ultrasyonla rahatlıkla gorursun:)
Aynen cnm esim dun cikolata almisti bunu neden aldin dedim hemen kaldirdim gözümün önünden :) et de gormek istemiyorum ayni sekilde. Eksi ne var ne yok yiyebilirim bugun tursu suyu iciyorum :))bendede ayni durum tatli sevmeme ragmen yiyemiyorum.. :) dusuncesi bile kötu
kızlar günde iki kat artıyor normal mi ?
Bu kadar erken başlayabiliyor mu aşermek ben de ileri haftalarda olur sanıyordum :)Aynen cnm esim dun cikolata almisti bunu neden aldin dedim hemen kaldirdim gözümün önünden :) et de gormek istemiyorum ayni sekilde. Eksi ne var ne yok yiyebilirim bugun tursu suyu iciyorum :))
Bu asermek mi bilmiyorum cnm ama bazi seylerden tiksindigim kesin umarim gecicidir. Onemli olan bebislerin beslenmesi :)Bu kadar erken başlayabiliyor mu aşermek ben de ileri haftalarda olur sanıyordum :)
Cnm ben hcg 635 ciktiktan tam bi hafta sonra dra gittim kese karindan gorunmustu. Bu hafta da kalp atisini duyamasak da gorduk. Senin de hersey yolunda gitsin insallahSaol canım insallah. dr ultrasonla bakmadı pzt.ölçtürmüştüm 467 çıkmıştı salı dr doğuma girmeden görüştük yeni gebelik ayın 30nda gel dedi
Yumurta midemi bulandırıyor hafta sonları zorla yiyorum.
Bu arada kuru incirde her türlü vitamin varmış. Hamilelikte öneriyorlar. Araştırdım ben de. Mesela et yiyemiyoruz ya. İçinde demir varmış . Protein vs. Ne ararsan. Var. Carrefourdan aldım ufak paket. 2 tl falan bir de. Öyle pahalı mahalı da değil.