2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Düşük riski olanlara verilmiyor sadece. Bana doktorum hamile kaldığım gibi verdi hatta kese tam tepede çok güzel yerde olmasına rağmen, ilk başlarda rahim keseyi vücuttan atmaya çalışırmış yabancı algılarmış tutunsun diye herkese veriyor tedbir amaçlı. Zaten vücutta salgılıyor pregestan hormonunu. Hiç bir zararı yok. Doktorlarınızı dinleyin kızlar sonra pişman olmayın.
Aynen cnm bende gebeligin basindan beri gunde 400mg iciorm bi sknti olmadgi halde tedbir amacli icimde rahat ediyo cnku o hormon ztn var bizde eksikligi kotu icmekte fayda var

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli. yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, hayırlı olsun.
bugün benimde randevum vardı sat a göre 6+6 da kalp atışını duydum yavrumun:anneadayı::KK200::nazar:. boyu 4mm çıktı. ultrasona göre 6+2 ama dr sorun yok dedi. ilerleyen haftalarda daha net belli olur dedi. öyle işte. sizler de iyisinizdir umarım. şu tezim bi bitseydi sizleri daha çok okuyacaktım ama gündüz çalışınca yorgunluktan halim kalmıyo yazmaya

kizlar bana acil yardim edermisiniz.. hamilelikten dolayi degil genel olarak bizim idadaki ebevyn banyosu kokuyor iki aydan fazladir kullanamiyoruz. wc banyo falan acicilarla actik hep, yardimci gelmisti temizlik icin kedikumunu tuvalette dökmustu. tesisatci geldi dun kamerayla girdi sorun yok tikaniklik yok ama ben odada uyuyamiyorum artik.. ne yapacam bilmiyorum. kötu kokulara karsi öneriniz varmi? havada sogudu artik havalandiramiyorum odayi.. spreylerle koku denedim daha beter yapti.. cok geriliyorim odama giremiyorim sanki koku kiyafetlere falan yapisti
Su giderini bir bezle tıka koku geçirmez içeri.benim ebeveyn banyosunun giderinden koku geliyodu onu tıkayarak çözüm bulmuş oldum

kızlar.. tecrubelı anneler..:) aserme nedır? ben acaba aserıyor muyum? aklıma bırsey gelıyor ve gozumu kapatınca hemen gozumun onunde bılırıyot. agzım sulanıyor. ee tabı aserıyorumdur dıye kostur kostur arayıp buluyorum. 10 senedır yemedıgım lımonu ekmegıme surup surup yedım mesela. gozumden yas gelıyor. resmen aglıyorum yerken:):):) ama ablam dıokı aserme ıstedıgın seyı yedıkten sonra kusmadır. bende oyle bırsey yok:) ıstıfra etmıyorum . genel anlamda bulantım tabı var. nedır bu psikolojik mi?

Slm kizlar :) yazilanlara bakilirsa herkesin cani eksi seyler istiyor herkesin kizi mi olacak yoksa :)) saka bi yana da ben iki gundur herseyden tiksinmeye basladim eksi seyler disinda bisey gormek istemiyorum tatli seyleri cok severdim gormeye bile tahammulum yok su andaa.. bebisler vitaminsiz kalmasin insallah. Koku hassasiyeti de basladi. Asil zor zananlarimiz basliyor sanirimm.

Slm kizlar :) yazilanlara bakilirsa herkesin cani eksi seyler istiyor herkesin kizi mi olacak yoksa :)) saka bi yana da ben iki gundur herseyden tiksinmeye basladim eksi seyler disinda bisey gormek istemiyorum tatli seyleri cok severdim gormeye bile tahammulum yok su andaa.. bebisler vitaminsiz kalmasin insallah. Koku hassasiyeti de basladi. Asil zor zananlarimiz basliyor sanirimm.
bendede ayni durum tatli sevmeme ragmen yiyemiyorum.. :) dusuncesi bile kötu

Yumurta midemi bulandırıyor :KK43: hafta sonları zorla yiyorum.
Bu arada kuru incirde her türlü vitamin varmış. Hamilelikte öneriyorlar. Araştırdım ben de. Mesela et yiyemiyoruz ya. İçinde demir varmış . Protein vs. Ne ararsan. Var. Carrefourdan aldım ufak paket. 2 tl falan bir de. Öyle pahalı mahalı da değil.

Et yememiz yasak mı? Ben çiğ et olarak biliyordum salam sucuk gibi..

X