2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar ben pazartesi gün silik çizgi görmüştüm dün kanda baktirdim 68 çıktı yani gebeydim ama bu sabah adet olur gibi bi kanama ve müthiş bel ağrısıyla uyandım hemen doktora gittik ama bebeğim beni bırakıyormuş :KK43: bu seferde nasip olmadı.
Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Bana da dua edin lütfen.
Gecmis olsun cnm bnmde basima geldi sonrasnda hamile kaldm bak ne mutlu cocuk sahibi olabliosun Allah kisa zamanda bi evlat nasip etsin dua et bol bol tahlillerink yaptir eksik varsa

Gunaydin cnm bugun randevun var guzel haberlerle don ins sende valla pisman oldum brokoli koydm die :) ben bulantidan bliosn hicbisey yiyemiorm limonla zorla yeniliyo diye koydum tavsiye amacli dedgn gbi neler var cani cekicek insanin tv de:KK66:
gunaydin cnm.. evet normalde rapor icin gidiyorum sanirim daha erken kalp atisi icin ama belki göruruz :) bulantidanda olsa kendin istedigin icinde olsa "yasaklanmamali" hele faydasini kimsenin sorgulama hakki yok BENCE.. dr sonrasi mutlaka yazarim

gunaydin cnm.. evet normalde rapor icin gidiyorum sanirim daha erken kalp atisi icin ama belki göruruz :) bulantidanda olsa kendin istedigin icinde olsa "yasaklanmamali" hele faydasini kimsenin sorgulama hakki yok BENCE.. dr sonrasi mutlaka yazarim
Aynen oyle guzel haberlerini beklioruzzz:)

canım ben düzenli adet olduğum için herhangi bir ilaç kullanmıyorum. sadece 2 yıldır gördüğüm tedavilerden dolayı aldığım kiloları vermek için yaptığım diyette insülin direnci için glifor içtim 2 ay o kadar. D duygufanta

canım benim gözüm aydınnn, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallaahh. benimde ilk randevum cumartesi günü, kese görünür inşaallahhh.
Çoook teşekkur ederim korktuk ama geçti çok şükür. Kanama alanım ve kanamam olunca yüreğim agzımdaydı. Ama bebeğimi görünce geçti hepsiii. Rabbim bize bağislasın..

Kızllaaarrrr:KK66: simdi doktordan çiktiiimmmmm kanama alanı kapanmıs bebeğim 1.5cm olmuss:KK66:) kalbide pıt pıt atiyordu. Cok korktum ama gectiii. Tam 8. Hafta bitmiss çok şükür:KK76:
Dua eden herkesten Allh razı olsunnnn:KK19:
canım senin durumunu öğrenmeden yorum yapmak istemedim Allaha cok şükür bizde de hersey norml kesede açılma ve kanam yok dedi doktor 7+4 te göründü once 2 de görünmustu doktor bazen cihaz anlik geride yada ilerde gösterebilir dedi bizde 13 mm gorunduk Allahıma sonsuz şükürler olsun artık olur olmaz korkutmayacagim kendimi ve cok bisey paylasmicam zaten hepimiz hassasiz hakikaetn paylaştığımz bişey baskasinda farkli hislere yol açabiliyor

canım senin durumunu öğrenmeden yorum yapmak istemedim Allaha cok şükür bizde de hersey norml kesede açılma ve kanam yok dedi doktor 7+4 te göründü once 2 de görünmustu doktor bazen cihaz anlik geride yada ilerde gösterebilir dedi bizde 13 mm gorunduk Allahıma sonsuz şükürler olsun artık olur olmaz korkutmayacagim kendimi ve cok bisey paylasmicam zaten hepimiz hassasiz hakikaetn paylaştığımz bişey baskasinda farkli hislere yol açabiliyor
Haklısin tabi ama bence deneyimler ve bizim gibi olanlarin nasil olduğunu bilmek tedbir almak çok önemli bazen bir doktor önemsemeZken digeri çok onemsiyor. Seninde gözün aydinn:KK66:

İstifra etmekten çokkorkuyorum her sene büyük bi hastalık ataltıtğım için midem bulanınca ağlıyorum ben bugunde gene bulantılarım oldu sabah sbah işe zor geldim korkuyorum şimdi bulantım olursa diye
su içmek beni mahvediyor, bol bol tuzlu şeyler yemek lazım.. İstifrayı korku haline getirmeyin nolur, başımıza gelebilecek şeyler.. Evet bende çok nadiren istifra ederim ama şimdi hergün yaşıyorum.

su içmek beni mahvediyor, bol bol tuzlu şeyler yemek lazım.. İstifrayı korku haline getirmeyin nolur, başımıza gelebilecek şeyler.. Evet bende çok nadiren istifra ederim ama şimdi hergün yaşıyorum.
Benim küçüklüğümden beri yaşadığımdan şeylerdi hep bulantı kusma bayılma öksürme bulantı... Başımıza gelebilcek bişey ama çok kötü bi durum insan mahfoluyo

X