2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
istirahate drvam edecek misin bana drvam et ve eşinle beraber olma dedi
Banada 15 gün daha birlikte olma dedi. 15 dk fazla ayaktada durma dedi. Raporm cumartesi bitecek haftaya başlamam lazim ama zaten 29 ekim vs 3 gun gideceğim baya zaman geçecek insaallah 12 gün kadar geçmis olacak. Ben yinede bol bol dinleneceğim. Sen ne dusünüyorsun?

Arkadaşlar ben pazartesi gün silik çizgi görmüştüm dün kanda baktirdim 68 çıktı yani gebeydim ama bu sabah adet olur gibi bi kanama ve müthiş bel ağrısıyla uyandım hemen doktora gittik ama bebeğim beni bırakıyormuş :KK43: bu seferde nasip olmadı.
Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Bana da dua edin lütfen.
bende yaşadım çok zordu benim için de bhcg 1600 lerdeydi olduğunda.. Şimdi çok şükür Allah yine nasip etti.. Umudunuzu kaybetmeyin en azından hamile kalabiliyorsunuz.. Bu da Allah'tan gelen birşey, sağlıklı bireylerin dünyaya gelebilmesi için..

Banada 15 gün daha birlikte olma dedi. 15 dk fazla ayaktada durma dedi. Raporm cumartesi bitecek haftaya başlamam lazim ama zaten 29 ekim vs 3 gun gideceğim baya zaman geçecek insaallah 12 gün kadar geçmis olacak. Ben yinede bol bol dinleneceğim. Sen ne dusünüyorsun?
benimde pazartesi is basi yapmam lazim kismetsw baslicam zaten yarim gun çalışıyorum progestani bitene kadar kullan dedi doktor artik sariya döndü renk beraberligide bi daha ki kontrole ka da r durdurdum ben doktor süre vermeyince ama devamli yaticam gereksiz is yapmicam bende ihtiyatlı olmakta fayda var haa gaz sorunum var doktor soda ic dedi

benimde pazartesi is basi yapmam lazim kismetsw baslicam zaten yarim gun çalışıyorum progestani bitene kadar kullan dedi doktor artik sariya döndü renk beraberligide bi daha ki kontrole ka da r durdurdum ben doktor süre vermeyince ama devamli yaticam gereksiz is yapmicam bende ihtiyatlı olmakta fayda var haa gaz sorunum var doktor soda ic dedi
canım yaaaa gaz ve şişkinlik sorunu bende de var. günde 2-2,5 lt su içmeye özen gösteriyorum. başka biişey yapılabilir mi ki?

Fbtl
Senindemi kanaman vardı ne kadar sürdü kanaman sancın oldu mu canım benim dünden beri kanamam var dr a gittim dün kese görünmedi küçük diye beta hcg cumartesi 360 tı dün 1783 e yükselmişti elim yüreğimde ne yapacağımı şaşırdım bugün gel dedi hemşire gitmedim dün görünmedi yarın kana baktırırım dua edin lütfen banada rabbim korktuğumuza uğratmasın

ben burda sevincimi paylaşmak istedim 2 günden beri mideme ilk defa bişey girdi bunu söylemek istedim ama ağzımdan değil burnumdan geldi sayende.ayrıca canım söylediğim şey bulunmaz hint kumaşı değil ki allah aşkına adım başı pideci var sokakta madem bu kadar hassassız televizyon da izleme hatta sokağa çıkma kıyamam canın çeker sonra.
ayrıca sevinci paylaşma,üzüntüyü paylaşma bu nedir bi liste yapın elimize verin ona göre konu başlıkları seçelim burda hamilelikle ilgili konuşulmucaksa ne konuşucaz yani başka amaç yok dön bir bak konu başlığına tatlım.

Kızlar nasılsınız?
Yarın doktora gitcem. İnşallah karından yapılan ultrasonla kesemi görürüm.

Ne garip dimi?
Önce adet günümüzü bekliyoruz, sonra heyecanla 1 gün daha geciksin, hadi bir gün daha geciksin diyoruz. Sonra gene heyecanla test alıyoruz, kan vermeye gidiyoruz. Pozitif görünce olley diyoruz.
Sonra vakit geçmiyor, keseyi göreyim, kalbinin pıt pıt seslerini duyayım diye bekliyoruz, duyunca da oh be diyoruz.

Bende bunu anlamıyorum gelip burda ahkam kesiyorunuz, sanki evine gelmişiz seni rahatsız ediyoruz. O arkadaş bulantıdan serumla beslendiği için yediği şeye ben mutlu oldum sen rahatsız olmuşsun, mümkündür.
Herşey abartılıyor nasıl basit bir cümle, kim ne yaşıyor ne hissediyor nerden biliyorsun. gelmiş burada paylaşıyor rahatlamak istiyor. sen bundan da rahatsızsın o da mümkün. Ama kimse senin normlarında yazışmak zorunda değil
Tek uyaran burda yazılanlar değil ki zaten herkesin midesi bulanıyor. Tv izlemek, insan içinde olmak sürekli görsel anlamda can çektiren şeylerle doluyken burda iki üç kişinin yazdığı zeytin brokoli gibi şeyler çok etkileyici olmasa gerek.
Ama arkadaşımız tek başına katlanmak zorunda katlanıyor demek. Anlayabiliyorum.

Su içemiyorum yaa:KK43:( mide bulandırıcı geliyor. Ama zorlıcam kendimi
canım ben hafif aciksam midemin bulandigini farkettim gece gündüz farketmiyo o yüzden azar azar ama devamli yemeğe calisiyorum birde meyve rahatlatiyo dene istersen isim vericem ama artık çekiniyorm c vitaminli meyvelero tercih et mesela

canım ben hafif aciksam midemin bulandigini farkettim gece gündüz farketmiyo o yüzden azar azar ama devamli yemeğe calisiyorum birde meyve rahatlatiyo dene istersen isim vericem ama artık çekiniyorm c vitaminli meyvelero tercih et mesela
Nie cekiniyosn cnm kitlik yokya ulkede meyve sebze yicek durumdayiz zaten bunlara ulasamiosak hamile kalmayalm cnku ihtiyaci var vucudun dimi

ben burda sevincimi paylaşmak istedim 2 günden beri mideme ilk defa bişey girdi bunu söylemek istedim ama ağzımdan değil burnumdan geldi sayende.ayrıca canım söylediğim şey bulunmaz hint kumaşı değil ki allah aşkına adım başı pideci var sokakta madem bu kadar hassassız televizyon da izleme hatta sokağa çıkma kıyamam canın çeker sonra.
ayrıca sevinci paylaşma,üzüntüyü paylaşma bu nedir bi liste yapın elimize verin ona göre konu başlıkları seçelim burda hamilelikle ilgili konuşulmucaksa ne konuşucaz yani başka amaç yok dön bir bak konu başlığına tatlım.
Canim sana sevincini paylasmami dedik senin

olduğun yerde adım başı pideci vardır ama benim bulunduğum yerde YOKKK.ki canim da gerçekten çok istedi ve hala devam ediyor,başta da söyledim esim görevinden dolayı şuan evde değil bilmem anlatabildim mii...tamm sevincini paylas ama ne yediginin ap acik yazilmasina takildim hamileligimden
ve canimin istediginden dolayi.konu
başlığından da bilgim var...(yeme içme paylaş diye bir yazı da yok hanii)

Fbtl
Senindemi kanaman vardı ne kadar sürdü kanaman sancın oldu mu canım benim dünden beri kanamam var dr a gittim dün kese görünmedi küçük diye beta hcg cumartesi 360 tı dün 1783 e yükselmişti elim yüreğimde ne yapacağımı şaşırdım bugün gel dedi hemşire gitmedim dün görünmedi yarın kana baktırırım dua edin lütfen banada rabbim korktuğumuza uğratmasın
Evet kanamam vardi benimde. Kese gorunmustu bebek gorünmeden başladi. Sonra progestana başladım ve sürekli dinleniyorum. Hic bir sey yapmadım. Çok korkmustum ama geçti. Kanama alanım kapandi cok sükur.

Canim sana sevincini paylasmami dedik senin

olduğun yerde adım başı pideci vardır ama benim bulunduğum yerde YOKKK.ki canim da gerçekten çok istedi ve hala devam ediyor,başta da söyledim esim görevinden dolayı şuan evde değil bilmem anlatabildim mii...tamm sevincini paylas ama ne yediginin ap acik yazilmasina takildim hamileligimden
ve canimin istediginden dolayi.konu
başlığından da bilgim var...(yeme içme paylaş diye bir yazı da yok hanii)
nasıl bi yerdesin çok merak ettim.madem o kadar canın çekti ver adresini istersen ben sana pide gönderirim canım

X