2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Nie cekiniyosn cnm kitlik yokya ulkede meyve sebze yicek durumdayiz zaten bunlara ulasamiosak hamile kalmayalm cnku ihtiyaci var vucudun dimi
Bencede çekinecek hicbir sey yok. Su sayfayi açarken bile kaç tane reklam çıkıyor. Benimde canım herseyi istiyor ama okumam gerek yok aklima geliyor. Bence şunu yazmayın böyle demeyin demek çok komik. Benimde esim sık sık yurtdısinda, evde yalnız oluyorum ailemde yanimda degil hatta. Heleki su zamanlarda çok zordu benim icin ama buradan destek buldum.

Kimyager1508, post: 43140073, member: 584628"]canım bende seninle aynı fikirdeyim., sana katılıyorum. bende yemek yemeyi seven birisiyim ve normalde de aklıma bişey geldiğinde yada gördüğümde canım ister. hele de hamilelikte o anda hemen alacak durumda olmayabiliriz. bence de yeme içme konusunda çok konuşulmamalı. yani onu yedim bunu içtim şunu aldık vs denmemeli. ama şunlar yenmeli bunlar içilmeli faydalıymış diye fikir verilebilir.
Harikasin canim ya iste bende bundan bahsediyorum[/QUOTE]

YEDİM DEMEKLE, YİYEBİLİRSİN DİYE FİKİR VERMEK ARASINDA NE FARK VAR ... YEDİM DİYİNCE CAN ÇEKER DE ,YİYEBİLİRSİN DİYE YAZINCA ÇEKMEZ Mİ YANİ..HER İKİSİNDE DE O YİYECEĞİN İSMİ YAZILMIYOR MU ??

PEK Bİ TEZAT GELDİ BANA CÜMLEN OYÜZDEN ALTINI ÇİZMEK İSTEDİM :)

arkadasin hassas anina gelmistor kizlar anlayalim birbirimizi ve eger cidden bisey cok isterde bulamazsaniz paylasin bz bulursak yatdimci olalim bunun ayıbı olmaz cok ciddiyim imlan nispetinde yardimci olmaya çalışırız inşallah ama malesef heesey karsimiza cikicak herkesin yedigi içtiği ortada böyle bi zamandan geciyoruz kaldi ki cidden cok uç paylasim yapanimiz yok aslında ben de bi kac kez yanlış degerlendirildigimi düşündüm ama hepsi hormonal dengeden kaynaklı pozitif olalim pozitif olsun hersey Rabbim ummadigimiz yerden Hayır kapilari acsin bize ve bebeklerimize

Kızlar nasılsınız?
Yarın doktora gitcem. İnşallah karından yapılan ultrasonla kesemi görürüm.

Ne garip dimi?
Önce adet günümüzü bekliyoruz, sonra heyecanla 1 gün daha geciksin, hadi bir gün daha geciksin diyoruz. Sonra gene heyecanla test alıyoruz, kan vermeye gidiyoruz. Pozitif görünce olley diyoruz.
Sonra vakit geçmiyor, keseyi göreyim, kalbinin pıt pıt seslerini duyayım diye bekliyoruz, duyunca da oh be diyoruz.

:KK48: AYNEN ÖYLE

AMA BU DEFAKİ BANA SÜRPRİZ OLDU... HEP KLOMENLE KALABİLİYORDUM , ARTIK BİSÜRE ARA VERMEK İSTEDİK ÇÜNKÜ BURNUMDA KEMİK PROBLEMİ VAR NESEF ALMAKTA GÜÇLENİYORUM ÖZELLİKLE YEMEKLERDE, BURUN TIKALI AĞIZ DOLU NERDEN NEFES ALCAM :))
OKADAR KAÇMANIN ARDINDAN TAM AMELİYATA KARAR VERİP YATIŞIMI YAPMAYA GİTTİĞİM GÜN,VERDİĞİM KANLA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM :)

Oluo Cnm ama bsylerde yiyemiorm bu nesqiuk iyi oldu bana hem kan sekerim dusmuyo hem sutt icms oluyorm :) mandalina elma sart bence

AYNEN BENDE ÇOK ÇABUK ACIKIYORUM ,SÜREKLİ ARA ÖĞÜN İSTİYORUM..

SÜTÜ BIRAKTIM BEN ŞİMDİLİK,ZATEN WCYE ÇIKAMIYORUM DİYE ŞİŞKİNLİK VAR ,O DA DAHA ÇOK GAZ YAPIYO

:KK48: AYNEN ÖYLE

AMA BU DEFAKİ BANA SÜRPRİZ OLDU... HEP KLOMENLE KALABİLİYORDUM , ARTIK BİSÜRE ARA VERMEK İSTEDİK ÇÜNKÜ BURNUMDA KEMİK PROBLEMİ VAR NESEF ALMAKTA GÜÇLENİYORUM ÖZELLİKLE YEMEKLERDE, BURUN TIKALI AĞIZ DOLU NERDEN NEFES ALCAM :))
OKADAR KAÇMANIN ARDINDAN TAM AMELİYATA KARAR VERİP YATIŞIMI YAPMAYA GİTTİĞİM GÜN,VERDİĞİM KANLA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM :)
insan kendini serbest birakinca bebek geliyonus dimi bende de öyle oldu :)

SÜTÜ BIRAKTIM BEN ŞİMDİLİK,ZATEN WCYE ÇIKAMIYORUM DİYE ŞİŞKİNLİK VAR ,O DA DAHA ÇOK GAZ YAPIYO
Bende laktozsuz sut iciorm dier sut dokunuyo denge sutleri war onlar rahatsz etmio pinarin ve icimin bi dene istersen bide kuru kayisi bana fayda etti ac karnina 2tane yiyip su ictm ilac niyetine cok iyi gelio

kuzum benim doktorum süt cok gaz yaparsa onun yerine nutlaka bi kase yoğurt ye dedi kiz kardesimin doktoru da 1 cay kasigi pekmez ye mutlaka günlük demis

nasıl bi yerdesin çok merak ettim.madem o kadar canın çekti ver adresini istersen ben sana pide gönderirim canım
canım bence birbirimizi yanlış anlıyoruz ve kırıcı olmaya başlıyoruz kimin nasıl bir yerde yaşadığını bilemeyiz belki eşi asker doğu da ücra bi yerdeler ya da karadenizin bir köyünde evet senin ya da diğer arkadaşların dedikleri bizim için şehrin göbeğinde yaşayan arkadaşlar için anında bulunacak şeyler ama kimin nasıl olduğunu bilemeyiz hepimiz hassasız oyüzden ozleMehmet03 ozleMehmet03 ün de çok üstüne gitmeyin o da hamile sonuçta burda herkes haklı yazmak isteyen yazar ama bulamayanda üzülür o yüzden konuyu uzatmayın bence benimde midem aşırı bulanıyor seni anlıyorum cnm

canım bence birbirimizi yanlış anlıyoruz ve kırıcı olmaya başlıyoruz kimin nasıl bir yerde yaşadığını bilemeyiz belki eşi asker doğu da ücra bi yerdeler ya da karadenizin bir köyünde evet senin ya da diğer arkadaşların dedikleri bizim için şehrin göbeğinde yaşayan arkadaşlar için anında bulunacak şeyler ama kimin nasıl olduğunu bilemeyiz hepimiz hassasız oyüzden ozleMehmet03 ozleMehmet03 ün de çok üstüne gitmeyin o da hamile sonuçta burda herkes haklı yazmak isteyen yazar ama bulamayanda üzülür o yüzden konuyu uzatmayın bence benimde midem aşırı bulanıyor seni anlıyorum cnm
tamam anlıyorum ben de hassas dönemdeyiz evet ama söylediği çok saçma o zaman burada süt de demeyelim yoğurtta demeyelim ne bileyim hiçbir şekilde yiyecek bişeyden bahsetmeyelim söylediğim şey bulunabilir bişey ayrıca ben onu gerçekten dur ben yedim kızlara da söyliyim canları çeksin yesinler diye söylemedim.o çok sert çıkınca ister istemez tepki aldı ben gönderme konusunda ciddiyim olabilir imkanı yoktur etrafında yapan bi yer yoktur göndereyim yesin diyorum.benimde burda ya da sokakta gördüğüm ve bulamayacağım şeyler canım istiyor ama kimseye şundan bahsetme canım çekiyor diyemem.

kızlar ben bu topikten ayrılma kararı aldım. Çünkü sabahtan beri yazılanlar bana çok acımasız ve bencilce geldi. İnsanlar empati kurabilmeli bence. Eğer birisi bişey diyorsa bence durup bi düşünülmeli. bu hayatımızın her anında böyle olmalı. Gerçi bu tercih meselesi. Ama insanlar bu kadar rencide edilip üzerine gidilmemeli. Benim bu topiği takip etmekte ki amacım kafamdaki sorulara cevap bulmak ve her türlü sevincimi, sıkıntımı benim durumumda olup beni anlayanlar ile paylaşabilmekti. Ama görüyorum ki bu pek mümkün değil. buraya girip girmemem kimseyi ilgilendirmez yada banane diyebilirsiniz ama ben yine de söylemek istedim.
Rabbim kesesini göremeyenlere görmeyi, kalp atışını duyamayanlara duymayı, rahatsızlığı olanlara şifa nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip Haziran ayında bebişlerimizi kucağımıza alırız. Allah'a emanet olun....

X