2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar brokoli hamilelikte faydali diye biliyorum yapayım dedim de nasıl yapmalı bilen varsa yazar misiniz. Açıkçası çok yediğim bi şey degildir
canım ben patates haslar gıbı yıkayıp su ıcınde haslıyorum. yumusadıgı zaman suzup lımonlayıp tuzlayıp yıyorum:) cok lezzetlı oluyor. en sert yerınden kontrol edersın yumusak olup olmadıgına.

mrb kızlar beta hcg cumartesi 10.000 di bugün yine 10.000 .... dr bişe demedi ama bi hafta daha dedi. keseyi bile göremedi ve 10000 iyi bi rakam dedi. benm moral sıfır. iyi bir doç. bulmam lazım bilmiom kızlar hiç bilmiom .......... aglarsan bebeğe iyiolmaz dediyaşıyorsa...ağlamıyım napim ayrıca dert bir değilki... hcg değerimin artmaması normalmi.. dr dedi farklı hastanede baktırmşsın ondan belki. afggggggggggggggg
Canm artmasi lazim ayni kalamaz yada azalmasi bnce son baktrdgin yerde bidaha baktir

Kızlar. Gebelikte reflü artar mı sizce?

Ben de biraz önce brokoli salatası yaptım, bol ekşili. Oh bayılıyorum ekşiye.
Galiba kızım olcak

28 ekim için Ankara'da özel bir muayeneden randevu aldım. Gidip geleyim yorumlarımı yaparım.

Nasılsınız peki?

Kızlar. Gebelikte reflü artar mı sizce?

Ben de biraz önce brokoli salatası yaptım, bol ekşili. Oh bayılıyorum ekşiye.
Galiba kızım olcak

28 ekim için Ankara'da özel bir muayeneden randevu aldım. Gidip geleyim yorumlarımı yaparım.

Nasılsınız peki?
Kimden randevu aldın ya? Hala iyi birini bulamadim; ( doktorumdan memnunm ama kimi iyi demis kimi kotü medicanaya kararsizim.

X