- 9 Mart 2015
- 212
- 102
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.841
Teşekkürler;:)Brokoli 5 dakikadan fazla pişince vitaminleri ölüyor yalnız. Salata olarak yemek daha iyi az pişirip ya da çiğ olarak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler;:)Brokoli 5 dakikadan fazla pişince vitaminleri ölüyor yalnız. Salata olarak yemek daha iyi az pişirip ya da çiğ olarak.
canım ben patates haslar gıbı yıkayıp su ıcınde haslıyorum. yumusadıgı zaman suzup lımonlayıp tuzlayıp yıyorum:) cok lezzetlı oluyor. en sert yerınden kontrol edersın yumusak olup olmadıgına.Arkadaşlar brokoli hamilelikte faydali diye biliyorum yapayım dedim de nasıl yapmalı bilen varsa yazar misiniz. Açıkçası çok yediğim bi şey degildir
Bol bol istirahat et canımdüşük riskim fazlaymış canım haftalık iğne verdi.çok dikkatli olmam lazımmış
Canm artmasi lazim ayni kalamaz yada azalmasi bnce son baktrdgin yerde bidaha baktirmrb kızlar beta hcg cumartesi 10.000 di bugün yine 10.000 .... dr bişe demedi ama bi hafta daha dedi. keseyi bile göremedi ve 10000 iyi bi rakam dedi. benm moral sıfır. iyi bir doç. bulmam lazım bilmiom kızlar hiç bilmiom .......... aglarsan bebeğe iyiolmaz dediyaşıyorsa...ağlamıyım napim ayrıca dert bir değilki... hcg değerimin artmaması normalmi.. dr dedi farklı hastanede baktırmşsın ondan belki. afggggggggggggggg
evet buharda pişirmek sağlıklı ama çiğ tüketemeyen için ekstra bi seçenekBrokoli 5 dakikadan fazla pişince vitaminleri ölüyor yalnız. Salata olarak yemek daha iyi az pişirip ya da çiğ olarak.
Herkesin farklı olabiliyor sağlıklı olsun dabenim 5 gün geride
geç yumurtlama mı oluyor şimdi benimkiHerkesin farklı olabiliyor sağlıklı olsun da
Galiba canım :)geç yumurtlama mı oluyor şimdi benimki
Bende trio alayım eczacı plus önerdi almadan döndümdoktor bana da folic trio verdi kalsiyum ve d vitamini de var içinde
Çorbasını yada salatasını hamgisini istiyorsan tarif vereyimArkadaşlar brokoli hamilelikte faydali diye biliyorum yapayım dedim de nasıl yapmalı bilen varsa yazar misiniz. Açıkçası çok yediğim bi şey degildir
Canim ben plis kullaniyorum ondada kalsiyum ve d vitamini var alsaydin keskeBende trio alayım eczacı plus önerdi almadan döndüm
zahmet çorba cnmÇorbasını yada salatasını hamgisini istiyorsan tarif vereyim
Hadi hayirlisi :))Kizlar 7buckta randevum.var doktorun kapisinda tikinmakla mesgulum cok heycanlym.niyesee ins guzel haberlere cikariz:) dualarnizi bekliorm
cnm guzel haberlerini bekliyorum. ataköydeyim aklima sen geldin buraya gelince. icini ferah tutKizlar 7buckta randevum.var doktorun kapisinda tikinmakla mesgulum cok heycanlym.niyesee ins guzel haberlere cikariz:) dualarnizi bekliorm
Tesekkur ederm hepinize ayrintilari paylasicam ckincacnm guzel haberlerini bekliyorum. ataköydeyim aklima sen geldin buraya gelince. icini ferah tut
Kimden randevu aldın ya? Hala iyi birini bulamadim; ( doktorumdan memnunm ama kimi iyi demis kimi kotü medicanaya kararsizim.Kızlar. Gebelikte reflü artar mı sizce?
Ben de biraz önce brokoli salatası yaptım, bol ekşili. Oh bayılıyorum ekşiye.
Galiba kızım olcak
28 ekim için Ankara'da özel bir muayeneden randevu aldım. Gidip geleyim yorumlarımı yaparım.
Nasılsınız peki?
Afiyet olsun çarşamba benmde heyecanla bekliyorummm hayirli haberleri ver mutlaka.Kizlar 7buckta randevum.var doktorun kapisinda tikinmakla mesgulum cok heycanlym.niyesee ins guzel haberlere cikariz:) dualarnizi bekliorm
Kimden randevu aldın ya? Hala iyi birini bulamadim; ( doktorumdan memnunm ama kimi iyi demis kimi kotü medicanaya kararsizim.