2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Seninle de hesaplayıxcıya göre günü gününe aynı şekilde hamile gözüklüyoruz. 5+5 çıkıyorum. ve zerre kadar belirtim yok hatta acaba yokmu diyorum. heralde bizim böle olcak.
Benim de sizinle aynı . Bugün doktordan geldim. 5+6 dedi . 5 tüp kan verdim tahlil için idrar da aldılar. Siz yaptınız mı . Bana haftaya gene gel dedi.

mrb kızlar beta hcg cumartesi 10.000 di bugün yine 10.000 .... dr bişe demedi ama bi hafta daha dedi. keseyi bile göremedi ve 10000 iyi bi rakam dedi. benm moral sıfır. iyi bir doç. bulmam lazım bilmiom kızlar hiç bilmiom .......... aglarsan bebeğe iyiolmaz dediyaşıyorsa...ağlamıyım napim ayrıca dert bir değilki... hcg değerimin artmaması normalmi.. dr dedi farklı hastanede baktırmşsın ondan belki. afggggggggggggggg
Canım bi sakin ol hiç belli olmaz bozma moralini. İstabuldaysan hiç vakit kaybetme yeşim yerçok doktorumun adı kadıköyde özel muananesi var riskli gebelik takibide yapıyor kadın doğumda her alanda uzmanlığı var ona git derim. Her konuyu tek tek anlatır her önlemi alır çok tatlı bir bayan zaten. Başka doktoru hiç düşünmedim bile çok güveniyorum. Gece bile arasam açıyor hemen. Kafama ne takılsa whatsapptan yazıyorum cevaplıyor. Biraz pahalı ama hiç önemli değil her zaman mı hamile kalıyoruz. Tavsiye ederim canım bekleme bence. Boşuna ağlayıp üzme kendini.

Arkadaşlar brokoli hamilelikte faydali diye biliyorum yapayım dedim de nasıl yapmalı bilen varsa yazar misiniz. Açıkçası çok yediğim bi şey degildir
Suda 5 dakika haşla. Sonra zeytinyağı tuz tercihe göre sarımsak. Ya da çiğ olarak minik mnik doğrayıp salatalarada koyabilirsin hatta daha faydalı.

X