2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Olsun ya bide bakmissin kalp atisinida duymussun:anneadayı: cokta takilma uzme kendini. Bir sorun olsa belirti verir zaten.
Kanamam yok leke yok bulantı yok sadece regli sancısı gibi sancı var kafama göre folik asit almak istemiyorum geç mi kaldım

Sıcak bakmiyorum açikcasi. Bana bizim olmayan şeyler sıcak gelmiyor. Doğum günü bir nebze sıcak geliyor ama bilmiyorum sevemedim.
Ben onun yerine anneme ve cevremden birkac kisiyi toplayip yasin okutmayi dusunuyorum hayirli dogum icin doguma yakinken mesela...

Kanamam yok leke yok bulantı yok sadece regli sancısı gibi sancı var kafama göre folik asit almak istemiyorum geç mi kaldım
Canim folik asitin zarari yok ki..gebelik dusunen kadinlara 3 ay önceden baslayin diyorlar zaten..bence ic derim ama sen bilirsin..

Ben onun yerine anneme ve cevremden birkac kisiyi toplayip yasin okutmayi dusunuyorum hayirli dogum icin doguma yakinken mesela...
Bende bu fikirdeyim evimde birseyler okutacağim. Aileler uzakta zaten olmaz ama. Benim abim ve esi amerikada yasiyor ona yapmışlardı. Zaten baby showerın aslinda arkadaslar hazırliyor. Yani biraz değismisi bizde:KK66:

Sende mi baby shower sevmeyenlerdensin..bende ne biliyim pek sıcak bakmiyorum..

Baby shower nedir Allah aşkına türkçesi bebek yıkama bizim kırk uçurmayı yanlış anlamışlar onlar :anneadayı: doğumdan önce yapıyorlar. Hediye toplamak için yapılıyor gibi geliyor bana

Bence folik asit icin gec değil. En azindan saglik ocagina git başla folik asite. Cumartesiye daha 6 gün var.
Eczaneden alırım zaten cogunu devlet karsılamıyor yada astarı yüzünü geciyor 10 liralık ilaç için 22 lira ödedim :KK52:

X