- 5 Haziran 2010
- 15.725
- 82
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.701
canım ıstanbul avrupa yakası toplu baby shower hayalımız var:):)
hoşbulduk :)hosgeldin :)
Benim gibi düsünen biri daha varmis:)Çok iyi ya ama ben baby shower lara gerçek anlamda karşıyım :)
Ayy haber ver ben çok heyecanlanmis aglamıstim hatta:)
Bende katıliyorum ya ne biliyim öyle ama..Çok iyi ya ama ben baby shower lara gerçek anlamda karşıyım :)
630,04 çıktı en son 10 eylülde regli olmuştum. Hesapladığımda 5 hafta 3 günlük olması lazım
Sende mi baby shower sevmeyenlerdensin..bende ne biliyim pek sıcak bakmiyorum..Benim gibi düsünen biri daha varmis:)
Sıcak bakmiyorum açikcasi. Bana bizim olmayan şeyler sıcak gelmiyor. Doğum günü bir nebze sıcak geliyor ama bilmiyorum sevemedim.Sende mi baby shower sevmeyenlerdensin..bende ne biliyim pek sıcak bakmiyorum..
Kanamam yok leke yok bulantı yok sadece regli sancısı gibi sancı var kafama göre folik asit almak istemiyorum geç mi kaldımOlsun ya bide bakmissin kalp atisinida duymussuncokta takilma uzme kendini. Bir sorun olsa belirti verir zaten.
Ben onun yerine anneme ve cevremden birkac kisiyi toplayip yasin okutmayi dusunuyorum hayirli dogum icin doguma yakinken mesela...Sıcak bakmiyorum açikcasi. Bana bizim olmayan şeyler sıcak gelmiyor. Doğum günü bir nebze sıcak geliyor ama bilmiyorum sevemedim.
Ben hiç muayene olmadım olmaya gittim doktor yolladı geriAynı tarihleri gösteriyo doğumumuz :))) kese gözüktümü senin bende çarşamba gidicem inş.
Bence folik asit icin gec değil. En azindan saglik ocagina git başla folik asite. Cumartesiye daha 6 gün var.Kanamam yok leke yok bulantı yok sadece regli sancısı gibi sancı var kafama göre folik asit almak istemiyorum geç mi kaldım
Canim folik asitin zarari yok ki..gebelik dusunen kadinlara 3 ay önceden baslayin diyorlar zaten..bence ic derim ama sen bilirsin..Kanamam yok leke yok bulantı yok sadece regli sancısı gibi sancı var kafama göre folik asit almak istemiyorum geç mi kaldım
Hamile olduğumu öğrendiğim gün 4+3 de yani.Progestanı ne zaman verdi doktorunuz...ben cuma ilk kez gittim bana sadece folik asit kullan dedi
Bende bu fikirdeyim evimde birseyler okutacağim. Aileler uzakta zaten olmaz ama. Benim abim ve esi amerikada yasiyor ona yapmışlardı. Zaten baby showerın aslinda arkadaslar hazırliyor. Yani biraz değismisi bizdeBen onun yerine anneme ve cevremden birkac kisiyi toplayip yasin okutmayi dusunuyorum hayirli dogum icin doguma yakinken mesela...
Sende mi baby shower sevmeyenlerdensin..bende ne biliyim pek sıcak bakmiyorum..
Ben hiç muayene olmadım olmaya gittim doktor yolladı geri
Eczaneden alırım zaten cogunu devlet karsılamıyor yada astarı yüzünü geciyor 10 liralık ilaç için 22 lira ödedimBence folik asit icin gec değil. En azindan saglik ocagina git başla folik asite. Cumartesiye daha 6 gün var.