2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bence yata yata oldu. Kendimi kuluçkada gibi hissediyorum bazen. Çarşamba randevum var yolunda giderse hersey değecek bu ağrılara. Ya bide bende çok gaz yapti progestan bide hareketsizlik tabi. Sendede oldu mu?:KK64:
Ya ben bazen o kadar bunalıyorum. alıp başımı dışarı çıkasım geliyor progestantan mı bilmem ama ben de de baya oluştu. Sıvı tüketsem wcye kalkıyorum. Ne yapsam bilemedim. süt elma lifli yiyecekler biraz iyi geliyor. Sağa sola dönüyorum yemek yemeye lavaboya kalkıyoeum ara sıra hareket ediyorum yatağın içinde. Normalde çok hoplayan zoplayan birisi olduğum için biraz zor geçiyo. ağrı olmasıda endişelendiriyor iki kat artıyo bıkkınlık. en ufak ağrıdan kıl kapar oldum :)

O değilde yatmaktan bütün çıkıntılı bölgeletim ağrımaya başladı. :KK70:

gunaydin. mutlu pzarlar anneler.. ben sabaha kadar uyuyamadim.. yarin olsunda dr gideyim.. basagrim cok kötu.. yuzum sizliyor resmen burnum agriyo.. gözlee cikacak gibi agridan.. :KK43:( suan cok uykusuz ve halsizim ama uyuyamiyorum agridan

sabah namazına kanama ile uyandım sanırım bebeğim gidiyor Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin küçük bile olsa su an canimdan can gidiyor ama aglayamiyorum dua ederseni sevinirim uyanik olan varsa kan sonucu bekliyom henüz doktor görmedi :KK43:

sabah namazına kanama ile uyandım sanırım bebeğim gidiyor Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin küçük bile olsa su an canimdan can gidiyor ama aglayamiyorum dua ederseni sevinirim uyanik olan varsa kan sonucu bekliyom henüz doktor görmedi :KK43:
Cnmya ooyle demebende kkizimda aynen senin dedigin gibi sabaha karsi sanciyla uyandim tuvaletim geldi sandim bi gittimki kan her yerim hemen dr a gittik kanama mudehalelere ilaclara ragmen 2 hafta surdu dr yapacagimiz birsey yokguclu ve saglikli bir bebekse devam eder dedi insaallah senin bebeginde benim bebegim kadar guclu olur hep dua et

Cnmya ooyle demebende kkizimda aynen senin dedigin gibi sabaha karsi sanciyla uyandim tuvaletim geldi sandim bi gittimki kan her yerim hemen dr a gittik kanama mudehalelere ilaclara ragmen 2 hafta surdu dr yapacagimiz birsey yokguclu ve saglikli bir bebekse devam eder dedi insaallah senin bebeginde benim bebegim kadar guclu olur hep dua et
Sağol canım benim simdi geldim doktordan ultrasonda gorulwn bi kanama bölgesi yok Allaha cok sukur ama kahverwngi kanama var sabah kirmizi idi korktum doktor kizdi buma kanama denmez diye ama baya geliyo 1 hafta istirahat verdi bebek normal 3 gunde 3 mm büyümüş maşallah fakat enteresan bisey oldu bebegin yanında baska bisey daha var hatta doktor bu ne ya ikiz mi bunlar dedi şaşırdık ama sanirim tek hafta ici kendi doktoruma bi daha gidecegim dua da unutmayin beni bi sıkıntı olmasın progestan kullan vajinal al ama dedi kogulasyon diye bi test yapmışlar normal çıkmış ne olduğunu bilemedim

Sağol canım benim simdi geldim doktordan ultrasonda gorulwn bi kanama bölgesi yok Allaha cok sukur ama kahverwngi kanama var sabah kirmizi idi korktum doktor kizdi buma kanama denmez diye ama baya geliyo 1 hafta istirahat verdi bebek normal 3 gunde 3 mm büyümüş maşallah fakat enteresan bisey oldu bebegin yanında baska bisey daha var hatta doktor bu ne ya ikiz mi bunlar dedi şaşırdık ama sanirim tek hafta ici kendi doktoruma bi daha gidecegim dua da unutmayin beni bi sıkıntı olmasın progestan kullan vajinal al ama dedi kogulasyon diye bi test yapmışlar normal çıkmış ne olduğunu bilemedim
Canım geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen ve kötü şeyler getirme aklına dualarım ız seninle.

sukur cnm bak kanama görunmemis. bol bol dinlen ve ilaclarini duzenli al.

Gecmis olsun cok,kalp atisi duyduktan sonra kanama olsa da genelde saglikliysa devam ediyor gebelik.icini rahat tut insallah tutundu sana bebegin.
Ilk hamileligimde o kadar cok kanama gecirdim ki 8. Haftaa kanamayla uyandim dr a gittigimde masadan yere akiyordu artik,regl kanamasi gibi.Ama sukurler olsun ki gayet saglikli bir hamilelik gecirdim 12. Haftadan sonra...

Balık yemelisin dedi banada doktorum. Haftada en az 1 2 defa. Keseyi görmek icin mi gideceksin doktora?

Afiyet olsunn cnm nerde oturuodn bi cok tavsiye war aramzda

Günaydın. Yarın kendi çalıştığım hastanedeki kadın doğuma gitcem. Kese görünür artık herhalde diye düşünüyorum. Cuma sabah baktığım bhcg 2176 idi. Şimdi daha da artmıştır. Zaten 1000-1500 iken vajinal usg de görülür kese.
Keseyi görmeden inanamıyorum hamileliğime.

İnşallah sağlıklı hamilelikler geçiririz.

Takibine girecek bir doktor da bulamadım. Hafta içi bir hocayla da görüşcem. Bir de özel muayenesi olan bir doktor tavsiyesi aldım. Ordan da randevu alcam. Daha hiç gitmedim. Artık gitmem lazım galiba

canım gecmıs olsun. dualarım senınle guzel haberlerle donersın insallah.

cok sukur hadi gozunaydin rabbim korktuklarimizdan korusun umduklarimiza nail eylesin.bende daha pit pitlari duymaya gitmedim ay basina gidecem insaallah nasil gececek zaman bilmiyorum banada dua edin kiLar insaallah saglikla buyur kuzum brbisim

Günaydın benim sat 14 eylül transfer 1 ekim 9. Gün idrar testi Negatif 12. Beta hcg 70 14. Gün 193 16. Gün 360 çok şükür rabbim banada nasip etti Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bizlerede kucağımıza almayı inşallah yerim onları bennn climara bant kullanıyormuydunuz ne zaman bıraktınız dün hemşirem bırakmamı söyledi ama ben bırakmaya cesaret edemedim lütfen acilll cvp yazarsanız memnun olurum :emir_bebek:

Canım bebişin iyi olmasına çok sevindim
İstirahat et bol bol

X