- 23 Haziran 2015
- 1.049
- 710
- Konu Sahibi deeplydisturbed
Evet kullanıyorum ama gece yatarken sadece yinede etkilermi yaa sabah daha iyidimcnm sen progestan kullanıyordun dımı, o yapıyor mıde bulnatısı cok fena..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kullanıyorum ama gece yatarken sadece yinede etkilermi yaa sabah daha iyidimcnm sen progestan kullanıyordun dımı, o yapıyor mıde bulnatısı cok fena..
Ben daha ilk çocuk lillyyyBen 3. Çocuğu isteyen lyly :))
Karıştırmayın daha yaşlı olan ben:)))
Canım senin test mi pozitif çıktıBugün mide bulantım arttı çok fenaa. uykuda arttı kafamı zor kaldırıyorum. böyle giderse işim zor annemi çağıracağım :) sağ kasığımda biraz ağrı var geriliyor gibi rahim büyüdüğü için oluyormuş galiba. İğne saatide yaklaşıyor çok stres oldum
Belki kızın olacak canım kızda yüksek olurmuş hcgEvet kullanıyorum ama gece yatarken sadece yinede etkilermi yaa sabah daha iyidim
Pazartesi günü keseyi gördük direk canım. Kana gerek kalmadı doktor göremezsek yaptırırsın demişti. Haftayada kalp atışını dinlemeye giricez.Canım senin test mi pozitif çıktı
Kan yaptırdın mı
Takip edemedim
Kız erkek hepsi kabulüm sağlıklı olsundaa hep kız isterdim aslında ama hamile kalınca şu an ikiside çok güzel geliyor :)Belki kızın olacak canım kızda yüksek olurmuş hcg
İnşaallah ben de peşinden gelirim:))Pazartesi günü keseyi gördük direk canım. Kana gerek kalmadı doktor göremezsek yaptırırsın demişti. Haftayada kalp atışını dinlemeye giricez.
MaşaallahPazartesi günü keseyi gördük direk canım. Kana gerek kalmadı doktor göremezsek yaptırırsın demişti. Haftayada kalp atışını dinlemeye giricez.
Slm kızlar
2 senelik evliyim
Baştan beri istiyoruz olmuyor.
Doktorlar sebepsiz diyor
Bugün adet günümdü test yaptım
Çok silik çizgi çıktı
Sizce normal mi
Sabah kan testine gideyim diyorum
Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor
Ama kasıklarım ağrıyo acaba adet olurmuyum korkusu var
Slm kızlar
2 senelik evliyim
Doktorlar sebepsiz diyor
Çok silik çizgi çıktı
Sizce normal mi
Aminn inşallah. Sizede en kısa zamanda pozitif sonucu almayı nasip etsin Allah.Maşaallah
Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nadib etsin
Kesinlikle hamilesin gözün aydınSlm kızlar
2 senelik evliyim
Doktorlar sebepsiz diyor
Çok silik çizgi çıktı
Sizce normal mi
Slm kızlar
2 senelik evliyim
Doktorlar sebepsiz diyor
Çok silik çizgi çıktı
Sizce normal mi
54.4 ileKızlar kaç kilo ile hamile kaldiniz ben 56
Geciktiyse yap canım düzenliydi diyosun vardır belki bişey hadi inşallah.Ay kızlar ben kafayı yedim sanırım saçmalıyorum iyice ya benüm dün adet olmam gerekiyordu bu arada 13 20 24 ünde birlikte olduk yani kalmış olsam bile 15 günlük falandır bu ay ilk denememizdi saati saatine adet olan bi insanım bu arada test yaptıramıyoruz korkuyorum daha erken mi ben napayım şimdi eşim illa test yap diyo