- 20 Aralık 2011
- 1.201
- 712
- Konu Sahibi deeplydisturbed
öğlen vakti beni de acıktırdınız 56 kiloyla başladım fazla kilo almamam lazım, geçen hamileliğimde 16 kilocuk almıştım siz kaç kilosunuz bayanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende daha dün başladım 4+5 benimde. Geç kalmadınız endişe etmeyin. Doktor birde progestan hap verdi gece yatarken alıyorum.ben 4. haftamda başladım gec mı kaldık acaba
bende 56.5 ile başladım 2.5 kılo fazla ıle...öğlen vakti beni de acıktırdınız 56 kiloyla başladım fazla kilo almamam lazım, geçen hamileliğimde 16 kilocuk almıştım siz kaç kilosunuz bayanlar
Bende daha dün başladım 4+5 benimde. Geç kalmadınız endişe etmeyin. Doktor birde progestan hap verdi gece yatarken alıyorum.
ben oğlumda 50 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim. şimdi 51 kiloyum. oğlum 5 aylıköğlen vakti beni de acıktırdınız 56 kiloyla başladım fazla kilo almamam lazım, geçen hamileliğimde 16 kilocuk almıştım siz kaç kilosunuz bayanlar
ben 75 ile başladım boyum 1.75 kızlaröğlen vakti beni de acıktırdınız 56 kiloyla başladım fazla kilo almamam lazım, geçen hamileliğimde 16 kilocuk almıştım siz kaç kilosunuz bayanlar
Ben de zayıfım hatta pilates yapıyodum bide :) 52 kiloyum boy 1.68. Hayatımda ilk defa kilo alcam çok merak ediyorum nasıl olcak :) benim uykum geliyor devamlı sütüde içtim mıyıştım sizinde öylemi.öğlen vakti beni de acıktırdınız 56 kiloyla başladım fazla kilo almamam lazım, geçen hamileliğimde 16 kilocuk almıştım siz kaç kilosunuz bayanlar
Yok canım hiç bişey yok doktor herkese veriyor. Dediki ilk aylar rahim atmaya çalışırmış vücuttan keseyi yabancı birşey gibi algılarmış o yüzden veriyorum dedi. Coraspirinde veriyor herkese. Bebeğe giden kan damarları rahatlasın diye dedi onuda.aa neden verdıkı progestan kanaman falan mı olmuştu?
bir kaybımm olunca cok endıselıyım
bana hiçbirini vermedi doktorum neden acabaYok canım hiç bişey yok doktor herkese veriyor. Dediki ilk aylar rahim atmaya çalışırmış vücuttan keseyi yabancı birşey gibi algılarmış o yüzden veriyorum dedi. Coraspirinde veriyor herkese. Bebeğe giden kan damarları rahatlasın diye dedi onuda.
bakalım bende haftaya doktora gidicem bakalım bana da verecek mi acaba ?Yok canım hiç bişey yok doktor herkese veriyor. Dediki ilk aylar rahim atmaya çalışırmış vücuttan keseyi yabancı birşey gibi algılarmış o yüzden veriyorum dedi. Coraspirinde veriyor herkese. Bebeğe giden kan damarları rahatlasın diye dedi onuda.
oğlum 5 aylıkmı dedin, benmi yanlış okuyorumyeniden hamile kalmış olabilir misin 5. ayda?ben oğlumda 50 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim. şimdi 51 kiloyum. oğlum 5 aylık
aynı boydaymışız:) benimde çok uykum geliyor, akşam erkenden sızıyorum, gündüzde çalışınca tabisüt içmeye başlasam iyi olucak bideBen de zayıfım hatta pilates yapıyodum bide :) 52 kiloyum boy 1.68. Hayatımda ilk defa kilo alcam çok merak ediyorum nasıl olcak :) benim uykum geliyor devamlı sütüde içtim mıyıştım sizinde öylemi.
çok zor olucak senin için ama çok da güzel olucak aralarında 1 yaş olucak hemen hemen ne güzel. ben de araları yakın olsun istiyorum bakalım hele bu fındığımı bi alayım kucağımaben oğlumda 50 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim. şimdi 51 kiloyum. oğlum 5 aylık
Yarım yağlı içiyorum daha rahat oluyor. Bide dünden beri kasığım geriliyor yanıyor gibi belime vuruyor hafif. bebiş yerleşiyo heralde inşallah rahim büyüdükçe ağrı yaparmış. Ağrısı bile güzel geliyor ne güzel bişeymiş hamilelik :)evet n
aynı boydaymışız:) benimde çok uykum geliyor, akşam erkenden sızıyorum, gündüzde çalışınca tabisüt içmeye başlasam iyi olucak bide
Gittiğinde söyle bi doktoruna hepsi vermeyebiliyor da işte benim doktor bol tedbirci ondan olsa gerek doktora göre değişiyor ilaç durumları.bana hiçbirini vermedi doktorum neden acaba
Gittiğinde söyle bi doktoruna hepsi vermeyebiliyor da işte benim doktor bol tedbirci ondan olsa gerek doktora göre değişiyor ilaç durumları.
Şu haftaya bi gelse miniğimizin bide kalp atışlarını dinlesek nasıl mutlu olucam her kontrol heyecanlı olacak sanırım :) şimdiden başladım gün saymaya.bakalım bende haftaya doktora gidicem bakalım bana da verecek mi acaba ?
İstanbul kadıköyde yeşim yerçok. Dünya tatlısı bir bayan ve çok iyi bir doktor çok güveniyorum. Özel muananesi var hastanede çalışmıyor. googledan arat internet sitesinden bakabilirsin.hangi dra gidiyorsun cnm? kızlarr hangi şehirdensiniz??