2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben son 4 aydit 40 günde adet oluyorum. SAT 7 eylül. Bat yarin. Ben adete 4 gün kala idrarda öğrendim. Dunde kan verdim 88.76 cikti.
Maşallahh kese karindan 3000 lerde gorünüyor. 1000 lerdeykende vajinal görünüyor. Bence biraz bekle derim kese icin çünkü beta düsuk daha 2 gunde bir 2 katına çıkacak sekilde yani en az 1 hafta sonra git bence

Tamam canimm çok sağol. Bende haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum. O zamana kadar bekleyeyimen iyisi :))
Maşallahh kese karindan 3000 lerde gorünüyor. 1000 lerdeykende vajinal görünüyor. Bence biraz bekle derim kese icin çünkü beta düsuk daha 2 gunde bir 2 katına çıkacak sekilde yani en az 1 hafta sonra git bence

2GÜNDÜR KARNIM AĞRIYO ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ, ÖNCEKİ GÜNLERDE HİÇ YOKTU YENİ ÇIKTI .O DA ENDİŞELENDİRİYO BENİ ACIKCASI

REGL AĞRISI NORMAL DİYOLARA EVET AMA GÜNÜM GEÇTİĞİNDE BİLE BÖYLE AĞRIMAMIŞTI

İnşallah canım çocuğun anneyle büyümesi çok başka ama malesef ben çalışmak zorundayım.

Selam kızlar . Ben henüz kesin bilgiye sahip değilim ama bu ay 3 kez fln korunmasız ilişki oldu. 1.5 yaşında bir oğlum var. Kardeşi olursa da üzülmem. Daha BAT a çok var 2 haftaya yakın. Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. Allah hepinizin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…