- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 36
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.261
adin ne cnm ben kacirdimCanm takip edeblrsin snde beni
Bencede beklemelisin. Son adet tarihin ne zamandi?Gunaydin Kizlar hayirli cumalar. Ben dun öğrendim hamile olduğumu. Yarin kan testini tekrarlayacagim. Doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum. Simdi kese falan gözükmez diye. Sizce ne zaman gitmeliyim?
Suan kac beta hcg 1000den sonra vjinal ultrosnda gozukuyoGunaydin Kizlar hayirli cumalar. Ben dun öğrendim hamile olduğumu. Yarin kan testini tekrarlayacagim. Doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum. Simdi kese falan gözükmez diye. Sizce ne zaman gitmeliyim?
Ekledmcnmadin ne cnm ben kacirdim
Bencede beklemelisin. Son adet tarihin ne zamandi?
Suan kac beta hcg 1000den sonra vjinal ultrosnda gozukuyo
ben normal instagramimdanda ekledim kimse bilmedigi icin o yeniyi actimEkledmcnm
Tmm cnm bende dha baslamadm ama tipiden bell yani son iki resmimden kimse soramio zaten cesaret edip:)ben normal instagramimdanda ekledim kimse bilmedigi icin o yeniyi actim
MaşallahhBen son 4 aydit 40 günde adet oluyorum. SAT 7 eylül. Bat yarin. Ben adete 4 gün kala idrarda öğrendim. Dunde kan verdim 88.76 cikti.
Maşallahhkese karindan 3000 lerde gorünüyor. 1000 lerdeykende vajinal görünüyor. Bence biraz bekle derim kese icin çünkü beta düsuk daha 2 gunde bir 2 katına çıkacak sekilde yani en az 1 hafta sonra git bence
Onmuzdeki hafta ici git canm en iyisiMaşallahhkese karindan 3000 lerde gorünüyor. 1000 lerdeykende vajinal görünüyor. Bence biraz bekle derim kese icin çünkü beta düsuk daha 2 gunde bir 2 katına çıkacak sekilde yani en az 1 hafta sonra git bence
Evet haklısın ama bir hafta geriden geliyormuşum ve bazılarının sekiz hafta sonrasında kalp atışları duyulabiliyormuşcnm senın kalp atışlarını duyabılmen gerekır benden daha once sat'ın ?
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin ..Slm kızlar hayırlı cumalar ben tüp bebek yptrdm ve bugün transferden sonra 11 ci günüm kan da 163 çıktı ınsallah devamı gelirde bende aranıza katılırım bi sorun çıkmazsa haziranın 26 si falan insallh doğum
Benim senden 1 hafta once görünuyor dogum ama bende daha 3 gun önce duydum kalp atısıni o kadar stres yaptim ki kanamam oldu. Bence duyarsin yakindaEvet haklısın ama bir hafta geriden geliyormuşum ve bazılarının sekiz hafta sonrasında kalp atışları duyulabiliyormuş
İnşallah canım çocuğun anneyle büyümesi çok başka ama malesef ben çalışmak zorundayım.kızlar benım yıgenım annesıne abla dıyordu:):) cunku ben ona hep abla dedıgım ıcın:):) ablam cok sınır oluyordu bırde oturup aglamıstı bende kıs kıs gulmustum. sımdı dusunuyorum da cok gaddarmısım::) benımkı bana abla dese bende cok uzulurum( ıste cocuk kımınle daha yakınsa onu taklıt edıyor buarada ablam calıstıgı ıcın dınlesın dıye ıs cıkıslarında gıdıp 9 a kadar ben bakıodum cocuga aramızdakı bag tarıfsızdi:) ınsallah cocugumlada aynı bagı yakalarım:) buarada annenelerın yerı cok ayrı :)
Hadi ya cok gecmis olsun canim..bende Ali hocaya 24 ekimde gidicem haftaya ctesi..Bi sorun yoksa fazla uzatmiolar bende bgun hemoroid icin gttm cok kanadi ilc fitil verdi ali hocayada pazartes gidcem kontrole seni bdha ne zaman cagardi