2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

çok soal cnm, sende guzel haberlerle donersın ıns

Kizlar kutlayan varmi bebisi benm esimin arkadasi hamile oldgunu ogrenmis hemen pasta kesip face koymuslar bebek geliyo diye biz daha kutlamaya bile cesaret edemioruz heralde 3ayda kesicez pastayi:))))

ben pasta siparis verdim cnm "artik bu evde bende varim babacigim" ama esim zaten biliyordu tabi öyle pastamizi kestik yedik ama baskalariyla kutlamadik hala gizliyo tutuyoruz sadece annem kardeslerim birde annesi biliyor.. yurtdisinda babalar gunu kasimin ilk pazari ozamanda babama söyleyecem:) ilk 3-4 ay kimseye söylemek istemedik.. nazardan cok korkuyorum..

ben dayanamıyorum ya bekleyemıyorum bır kaybım oldugu ıcın hep ıcımde yıne kotu gıdecekmıs gıbı bır hıs var, hergun gıtsem gıderım yanı

aynen dedıgın gıbı hayılrısı ama işte engel olamıyorum endıselerıme iple cekıyorum yarını,

Bende ole valla 3kaybim var hastanede yat hergun goruceksin deseler yatarim:)

Kizlar kutlayan varmi bebisi benm esimin arkadasi hamile oldgunu ogrenmis hemen pasta kesip face koymuslar bebek geliyo diye biz daha kutlamaya bile cesaret edemioruz heralde 3ayda kesicez pastayi:))))
Biz keseyi gördüğümüz gün öğrenmiştik hamile olduğumu. Doktora keseyi görmeye giderken eşim çiçek almış. Ordan çıkınca da güzel bir yere yemeğe gittik. Ama face e falan koymam nazar değer bide görmemiş gibi geliyor daha çok yeni ya :)

bende eşime doğum günümde söyledim hamile olduğumu. Oğlumla iş yerime gelmişler hediye ve çiçek alıp, sonrada yemeğe gittik yemekte söyledim. garibim diyor ki iyi ki buraya rezervasyon yaptırmışım 4 gündür bilip söylemediğine göre memnun olmasan yine söylemezdin

en güzeli, aklında kalacağına ultrasonda kalsın:) ben belki 2. çocuğum olduğu için senin kadar yoğun yaşayamıyorum, ya da oğlumun bu ara çok problemleri olduğu için başka bir şeye odaklanamıyorum.
Angel sound almıştı arkadaşın biri, evdende bebeğinin kalp atışlarını dinleyebilmek için, bakalım fiyatlar ucuzlamışsa alıp aramızda döndürelim

çok tatlıymış pastanız baby shower yaparız inşallah böyle bir pastada ben istiyorum o zaman

ins cnm.. hayalimde cok farkli seyler vardi esime surpriz yapacaktim ama o bana beta chg sonucunu alip getirdi.. asil bana surpriz oldu :)) allah kucagimiza almayi nasip etsin.. cok guel heyecanlar mutluluklar bunlar..

Gunaydin Kizlar hayirli cumalar. Ben dun öğrendim hamile olduğumu. Yarin kan testini tekrarlayacagim. Doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum. Simdi kese falan gözükmez diye. Sizce ne zaman gitmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…