- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.241
bende cumartesı 10 gıdıyorum ama kalp atısını duyarmıyız bılemem. ben doktor degıstırmek ıcın gıdıyorum:) onur beye tavsıye uzerıne ama cok heyecanlıyım 5+6 oluyorum kendı hesabıma gore :) :) bakalım ne dıyecek doktor.senı ıcınde dua edıyorum sonucta duydugum her guzel haber kendımı guclu hıssettırıyor. herkese guzel haberler dılıyorum:):)
Kizlar kutlayan varmi bebisi benm esimin arkadasi hamile oldgunu ogrenmis hemen pasta kesip face koymuslar bebek geliyo diye biz daha kutlamaya bile cesaret edemioruz heralde 3ayda kesicez pastayi:))))
ay ne güzel ya :)Kizlar kutlayan varmi bebisi benm esimin arkadasi hamile oldgunu ogrenmis hemen pasta kesip face koymuslar bebek geliyo diye biz daha kutlamaya bile cesaret edemioruz heralde 3ayda kesicez pastayi:))))
deep güzel haberlerini bekliyoruzben kararlıyım önümüzdeki hafta gidicem doktora kalp atışı duymak için. çok sık gittim ve strese girdim geçen hafta, hayırlısı Haktan oğlum konusunda da sakinleştim, şimdi neler yapabilirim ona bakıyorum.
şu ayı atlatalım inanıyorum hepimizin sağlıklı hamileliği tescillenmiş olacak. bir kutlama yaparız artık
Kizlar kutlayan varmi bebisi benm esimin arkadasi hamile oldgunu ogrenmis hemen pasta kesip face koymuslar bebek geliyo diye biz daha kutlamaya bile cesaret edemioruz heralde 3ayda kesicez pastayi:))))
mavili pembeli aslinda.. altti pembe hani.. cok acik olacakti ne mavi ne pembe ama bu sekilde yapmislar bende ne tersliyebildim ne geri cevirebildim böyle kabul ettim:))aaaa ne gusellll :)
ama neden maviki pasta , evrene mesajmı yoksa
Bende ole valla 3kaybim var hastanede yat hergun goruceksin deseler yatarim:)ben dayanamıyorum ya bekleyemıyorumbır kaybım oldugu ıcın hep ıcımde yıne kotu gıdecekmıs gıbı bır hıs var, hergun gıtsem gıderım yanı
aynen dedıgın gıbı hayılrısı ama işte engel olamıyorum endıselerımeiple cekıyorum yarını,
Biz keseyi gördüğümüz gün öğrenmiştik hamile olduğumu. Doktora keseyi görmeye giderken eşim çiçek almış. Ordan çıkınca da güzel bir yere yemeğe gittik. Ama face e falan koymam nazar değer bide görmemiş gibi geliyor daha çok yeni ya :)Kizlar kutlayan varmi bebisi benm esimin arkadasi hamile oldgunu ogrenmis hemen pasta kesip face koymuslar bebek geliyo diye biz daha kutlamaya bile cesaret edemioruz heralde 3ayda kesicez pastayi:))))
ben dayanamıyorum ya bekleyemıyorumbır kaybım oldugu ıcın hep ıcımde yıne kotu gıdecekmıs gıbı bır hıs var, hergun gıtsem gıderım yanı
aynen dedıgın gıbı hayılrısı ama işte engel olamıyorum endıselerımeiple cekıyorum yarını,
çok tatlıymış pastanız
çok tatlıymış pastanızbaby shower yaparız inşallah böyle bir pastada ben istiyorum o zaman
eşim sağolsun çok odundur, ne doğum günü bilir ne özel günçok tatlıymış pastanızbaby shower yaparız inşallah böyle bir pastada ben istiyorum o zaman
Canm takip edeblrsin snde benimavili pembeli aslinda.. altti pembe hani.. cok acik olacakti ne mavi ne pembe ama bu sekilde yapmislar bende ne tersliyebildim ne geri cevirebildim böyle kabul ettim:))