2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
oğlum hastaydı iyileşti diye sevinirken dün gece tam 1.5 saat anneanne diye ağladı, ne konuştuysak kar etmedi. en sonunda bizi odasından çıkartıp yalnız uyuyakaldı, daha doğrusu sızdı.
çok üzülüyorum anlatamam, annem bakıyor ona çokta ilgili. bu kötü bir şey değil biliyorum ama yinede çok yıpratıcı
Malesef bu tarz bıkıntıları çok görüyorum neyseki sizin anne ve anneanneyi ayırıyo kimi direk babanneye filan anne diyo odaha ktü bnmde bebğim olursa nasip olurda annem bakıcak

Kizlar burnum hafif tikali basinc var sanki sizliyor.. ne olabilir? dunden beri sizliyor.. gecen sene 1 ay alerji icin ilac kullanmistim sonra tekrar kullanmadim.. sinuzit falan mi acaba ya..

Malesef bu tarz bıkıntıları çok görüyorum neyseki sizin anne ve anneanneyi ayırıyo kimi direk babanneye filan anne diyo odaha ktü bnmde bebğim olursa nasip olurda annem bakıcak
Ananeler bitane bende cok duskunum ananeme hala o buyuttu benide cok seviliyo anneden baska bi yerde oluyo farkli sevgileri allah omur versin butun anannelerimize:)

Günaydın Güzel Anneler, Haftanı son günü yaşaşın :KK76::KK49:
haftasonu dr'a gidecek olanalr var mı????
ben gidiyorum kalp atışı duymaya, bana dua edin nolurrr:KK200:
bende cumartesı 10 gıdıyorum ama kalp atısını duyarmıyız bılemem. ben doktor degıstırmek ıcın gıdıyorum:) onur beye tavsıye uzerıne ama cok heyecanlıyım 5+6 oluyorum kendı hesabıma gore :) :) bakalım ne dıyecek doktor.senı ıcınde dua edıyorum sonucta duydugum her guzel haber kendımı guclu hıssettırıyor. herkese guzel haberler dılıyorum:):)

bende cumartesı 10 gıdıyorum ama kalp atısını duyarmıyız bılemem. ben doktor degıstırmek ıcın gıdıyorum:) onur beye tavsıye uzerıne ama cok heyecanlıyım 5+6 oluyorum kendı hesabıma gore :) :) bakalım ne dıyecek doktor.senı ıcınde dua edıyorum sonucta duydugum her guzel haber kendımı guclu hıssettırıyor. herkese guzel haberler dılıyorum:):)
Ben yine gittim dun onur beye hemoroid icin kanama yapti ama tedbir icin bebisede bakti iyiydi yarin ins umdugun gibi gecer tavsiye uzerine geldginide solersin cok sevimli ve guleryuzludr nasi doktor bu dio insan ilk gorunce bi googldan bak bakmadysan:)

kızlar benım yıgenım annesıne abla dıyordu:):) cunku ben ona hep abla dedıgım ıcın:):) ablam cok sınır oluyordu bırde oturup aglamıstı bende kıs kıs gulmustum. sımdı dusunuyorum da cok gaddarmısım::) benımkı bana abla dese bende cok uzulurum:KK43:( ıste cocuk kımınle daha yakınsa onu taklıt edıyor:KK43: buarada ablam calıstıgı ıcın dınlesın dıye ıs cıkıslarında gıdıp 9 a kadar ben bakıodum cocuga aramızdakı bag tarıfsızdi:) ınsallah cocugumlada aynı bagı yakalarım:) buarada annenelerın yerı cok ayrı :)

Ben yine gittim dun onur beye hemoroid icin kanama yapti ama tedbir icin bebisede bakti iyiydi yarin ins umdugun gibi gecer tavsiye uzerine geldginide solersin cok sevimli ve guleryuzludr nasi doktor bu dio insan ilk gorunce bi googldan bak bakmadysan:)
baktım canım google dn ıyı bırıne benzıyor. keske sende yarın gıtseydın belkı tanısırdık:)

deep güzel haberlerini bekliyoruz:KK200: ben kararlıyım önümüzdeki hafta gidicem doktora kalp atışı duymak için. çok sık gittim ve strese girdim geçen hafta, hayırlısı Haktan:KK37:oğlum konusunda da sakinleştim, şimdi neler yapabilirim ona bakıyorum.
şu ayı atlatalım inanıyorum hepimizin sağlıklı hamileliği tescillenmiş olacak. bir kutlama yaparız artık:KK73::KK73:

Kizlar kutlayan varmi bebisi benm esimin arkadasi hamile oldgunu ogrenmis hemen pasta kesip face koymuslar bebek geliyo diye biz daha kutlamaya bile cesaret edemioruz heralde 3ayda kesicez pastayi:))))

X