- 23 Haziran 2015
- 1.049
- 710
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.221
Günayydıınn. Hayırlı cumalar. Amiinn..Gunaydin arkdaslar hayirli cumalar Allah hepimizin gonlune gore versin yardim etsin su mubarek gunde kucaklarimizi bos birkmasin evlatlarimizi bize bagislasin aminnnnn:)
Malesef bu tarz bıkıntıları çok görüyorum neyseki sizin anne ve anneanneyi ayırıyo kimi direk babanneye filan anne diyo odaha ktü bnmde bebğim olursa nasip olurda annem bakıcakoğlum hastaydı iyileşti diye sevinirken dün gece tam 1.5 saat anneanne diye ağladı, ne konuştuysak kar etmedi. en sonunda bizi odasından çıkartıp yalnız uyuyakaldı, daha doğrusu sızdı.
çok üzülüyorum anlatamam, annem bakıyor ona çokta ilgili. bu kötü bir şey değil biliyorum ama yinede çok yıpratıcı
Canım hoşgeldin aramıza
Seni dua topiğin den hatırlıyorum galiba
Yanlış hatırlamıyorsam
Hz ibrahim in duasından
bu zamalarda yaşamak normalmuş bunu bende yaşıyorumKizlar burnum hafif tikali basinc var sanki sizliyor.. ne olabilir? dunden beri sizliyor.. gecen sene 1 ay alerji icin ilac kullanmistim sonra tekrar kullanmadim.. sinuzit falan mi acaba ya..
Ananeler bitane bende cok duskunum ananeme hala o buyuttu benide cok seviliyo anneden baska bi yerde oluyo farkli sevgileri allah omur versin butun anannelerimize:)Malesef bu tarz bıkıntıları çok görüyorum neyseki sizin anne ve anneanneyi ayırıyo kimi direk babanneye filan anne diyo odaha ktü bnmde bebğim olursa nasip olurda annem bakıcak
Gunaydin arkdaslar hayirli cumalar Allah hepimizin gonlune gore versin yardim etsin su mubarek gunde kucaklarimizi bos birkmasin evlatlarimizi bize bagislasin aminnnnn:)
benimde 17.00 e vitalde inşallah bende görürümBUGÜN GOP HASTANESİNDEYİM 15:15 RANDEVUM İNŞALLAH KESEYİ GÖRÜRÜZ..
aminnnn :)Ananeler bitane bende cok duskunum ananeme hala o buyuttu benide cok seviliyo anneden baska bi yerde oluyo farkli sevgileri allah omur versin butun anannelerimize:)
ay iyi ozaman norml olmasi :))bu zamalarda yaşamak normalmuş bunu bende yaşıyorum
bende cumartesı 10 gıdıyorum ama kalp atısını duyarmıyız bılemem. ben doktor degıstırmek ıcın gıdıyorum:) onur beye tavsıye uzerıne ama cok heyecanlıyım 5+6 oluyorum kendı hesabıma gore :) :) bakalım ne dıyecek doktor.senı ıcınde dua edıyorum sonucta duydugum her guzel haber kendımı guclu hıssettırıyor. herkese guzel haberler dılıyorum:):)Günaydın Güzel Anneler, Haftanı son günü yaşaşın
haftasonu dr'a gidecek olanalr var mı????
ben gidiyorum kalp atışı duymaya, bana dua edin nolurrr
günaydın kızlar hepinize...
Ben yine gittim dun onur beye hemoroid icin kanama yapti ama tedbir icin bebisede bakti iyiydi yarin ins umdugun gibi gecer tavsiye uzerine geldginide solersin cok sevimli ve guleryuzludr nasi doktor bu dio insan ilk gorunce bi googldan bak bakmadysan:)bende cumartesı 10 gıdıyorum ama kalp atısını duyarmıyız bılemem. ben doktor degıstırmek ıcın gıdıyorum:) onur beye tavsıye uzerıne ama cok heyecanlıyım 5+6 oluyorum kendı hesabıma gore :) :) bakalım ne dıyecek doktor.senı ıcınde dua edıyorum sonucta duydugum her guzel haber kendımı guclu hıssettırıyor. herkese guzel haberler dılıyorum:):)
kızlar benım yıgenım annesıne abla dıyordu:):) cunku ben ona hep abla dedıgım ıcın:):) ablam cok sınır oluyordu bırde oturup aglamıstı bende kıs kıs gulmustum. sımdı dusunuyorum da cok gaddarmısım::) benımkı bana abla dese bende cok uzulurumMalesef bu tarz bıkıntıları çok görüyorum neyseki sizin anne ve anneanneyi ayırıyo kimi direk babanneye filan anne diyo odaha ktü bnmde bebğim olursa nasip olurda annem bakıcak
baktım canım google dn ıyı bırıne benzıyor. keske sende yarın gıtseydın belkı tanısırdık:)Ben yine gittim dun onur beye hemoroid icin kanama yapti ama tedbir icin bebisede bakti iyiydi yarin ins umdugun gibi gecer tavsiye uzerine geldginide solersin cok sevimli ve guleryuzludr nasi doktor bu dio insan ilk gorunce bi googldan bak bakmadysan:)
Evet ya ama kanama cok olunc korktuk gittik hemen dha pazartesi gitmstim ustelik:) sen bi gorun memnun kalirsan zaten denk geliriz hayirlsiylabaktım canım google dn ıyı bırıne benzıyor. keske sende yarın gıtseydın belkı tanısırdık:)