- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.201
Canım çok teşekkür ederimIYIM CNM SENI MERAK ETMISTIM.BIRAZ ARADIM BULDUM.
HAMISLIGINIDE GORUNCE TEBRIK ETMEK ISTEDIM.
HAKKIMIZDA HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN.BANADA DUA ET OLURMU?
Canım hoşgeldin aramızaselam kızzlllaarrrr iyi akşamlarrrr ben geldimmm, bende hamile olduğumu kan testi ile bugün tescilledim
rabbim kimseyi utandırmaz inşaalllahhh
Hayırlı cumalar hayırlı yıllar keselerini görememişlere kalbini duyamamışlada sabırlarGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar herkese
hayırlı olsun canım. sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahselam kızzlllaarrrr iyi akşamlarrrr ben geldimmm, bende hamile olduğumu kan testi ile bugün tescilledim
rabbim kimseyi utandırmaz inşaalllahhh
Evet tek kese.26 ekime randevu aldım. Herşey ozaman belli olacak.hala içime sinmeyen bir durum var umarım yanılıyorumdur.Canim bebiai GÖRMEDİNİZ sanirim Cnm TEK KESEMI
HayırdırGünaydın,
Çok canım sıkkın bugüninşallah güzel bir gün olur
Günaydın,
Çok canım sıkkın bugüninşallah güzel bir gün olur
oğlum hastaydı iyileşti diye sevinirken dün gece tam 1.5 saat anneanne diye ağladı, ne konuştuysak kar etmedi. en sonunda bizi odasından çıkartıp yalnız uyuyakaldı, daha doğrusu sızdı.Hayırdır
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar herkese
Merhaba canım,Günaydın Güzel Anneler, Haftanı son günü yaşaşın
haftasonu dr'a gidecek olanalr var mı????
ben gidiyorum kalp atışı duymaya, bana dua edin nolurrr
Cnm 50tl die hatrliorm medilife gunaydinnn bnde ole icim bulanio:)Gunaydin anneler. Gune bulantiyla basladim ben. havada cok kötu bugun evde tv karsisinda yatasim var..
Merhaba canım,
hayırlı cumalar, ben de öğleden sonra gidiyorum ama kese için tekrar:)
Günaydın Güzel Anneler, Haftanı son günü yaşaşın
haftasonu dr'a gidecek olanalr var mı????
ben gidiyorum kalp atışı duymaya, bana dua edin nolurrr
Canim daha once hic dusugun varm pekiBen 3 tane doktor değiştirdim 2 si iğne dedi ama suan ki gittiğim doktor iğne vermedi sadece ecopirin ve progestan verdi düşüğu engellesin die bnde neden igne vermediğini anlayamadım sadece gerek yok dedi ama doktor a da çok güveniyorum tüp bebek uzmanı Konyanın 1 numaralı doktor u ama inş. Pişman olmam ona gittiğime ve pıhtılaşma ile ilgili bir problem yaşamam gerçi şu an hersey yolunda inş. 15 gün sonra da kalp atışını duyarız bu arada duaların için çok teşekkür ederim inş. Senin bebegın de sağ salim doğar cnm herseyin hayırlısı
gunaydin amin amin amin :)Gunaydin arkdaslar hayirli cumalar Allah hepimizin gonlune gore versin yardim etsin su mubarek gunde kucaklarimizi bos birkmasin evlatlarimizi bize bagislasin aminnnnn:)