- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.521
gunaydin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol bende istanbuldan cnm 27 yasinda ilk bebekk :)Sagol canim sizin de bebekleriniz hayirli olsun bu arada 32 yasindayim 4,5 yaşında bir oğlum var ankaradayım ve çalışıyorum.
naber cnm?gunaydin cnm
naber cnm?
yatak döşek yatıoz grip olduk bebiş etkilenmesin die uğraşıoz işte o bitmeyen enerjilerden banada verseler :)iyiyim fena bir enerji var bende bugun cözemedim :)) sen nasilsin
yok kese boyutu soylenmedı. bırde ustten karından bakıldı.Canım ultrason resminde GS : yani kesenin boyutu kaç mm yazıyor bir Se karından mu vajinal mı bungörüntü
allah allah oluo öle sorumsuzlarkızlar sabah dra gıttım ddıkı TSH bırden bukadar yukselmesı de normal degıl, testı tekrarlayalım burda dedı, ben testımı devlet hastanesınde yaptırmıstım,
ozelde tekrar baktık 4 cıkan degerım sımdı 1.71 cıktı yanı normal Devlete nasıl guvenecez bılmıyorum, dr'um testı tekrlayalım demeseydı bosuna ılac baslıcaktık
yatak döşek yatıoz grip olduk bebiş etkilenmesin die uğraşıoz işte o bitmeyen enerjilerden banada verseler :)
sorumsuzlukben devlete gidemiyorum aslında devlet özel ayırmayım, tanıdık olmayan dr a gidemiyorum, güvenemiyorum. Abimde dr olduğu için biz hep onun arkadaşları vesilesi ile tedavi olduk her alanda. Allah razı olsun hepsinden.kızlar sabah dra gıttım ddıkı TSH bırden bukadar yukselmesı de normal degıl, testı tekrarlayalım burda dedı, ben testımı devlet hastanesınde yaptırmıstım,
ozelde tekrar baktık 4 cıkan degerım sımdı 1.71 cıktı yanı normal Devlete nasıl guvenecez bılmıyorum, dr'um testı tekrlayalım demeseydı bosuna ılac baslıcaktık
ıhlamur içiorum bal konusunda midemiz bulanıo çorbada içioruz dinlenioruz falanaa gecmis olsun bende bi kac gun önce nezleydim corba icerek, limonlu balli ilik su ictim bolbol birde ihlamur cnm. bunlar tehlikeli deil rahatlikla icebilirsin bolca dinlen
kızlar sabah dra gıttım ddıkı TSH bırden bukadar yukselmesı de normal degıl, testı tekrarlayalım burda dedı, ben testımı devlet hastanesınde yaptırmıstım,
saka gibi ya.. ama sevindim ilaca baslamadan farkeeildigini cok gecmis olsun.. bende yurtdisindan turkiyeye geldim istanbulda esim disinda pek kimsem yok ve hastane konusunda cok sknti yasiyorum.. yasadigim yerde sadece devlet var yurtdisinda ve guvenilir nereye gitsen ayni. (isvec) özel yok burdada tam ters özele gidiyorum ama para icin mi tahlil istiyorlar gercekten ihtiyac oldugu icin mi.. insanin kafasi karisiyor.
sorumsuzlukben devlete gidemiyorum aslında devlet özel ayırmayım, tanıdık olmayan dr a gidemiyorum, güvenemiyorum. Abimde dr olduğu için biz hep onun arkadaşları vesilesi ile tedavi olduk her alanda. Allah razı olsun hepsinden.
ben telefonumdan pc ye resim aktarıp şu ultrason fotosunu sizede göstereyim, hiç 6 haftalık gibi değil
allah allah oluo öle sorumsuzlar
evet cnm sen doğrusunu yapmışsın ... allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinbı sıkıntı oldugunda tek drla tek bır tahlılle kalmamk laızm bunu daha ıyı anladım...
6. Hafta itibariyle kalp atışları dinleniyor sende git canım. Benim 6+4 bugün gidiyorum.
evet cnm sen doğrusunu yapmışsın ... allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
aminnn inş..Çok soal cnm benım, amın hepımıze ıns