- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.501
6. Hafta itibariyle kalp atışları dinleniyor sende git canım. Benim 6+4 bugün gidiyorum.
6+2 de gitmis olacagim ilk kez . Sen daha once gitmismiydin kese icin cnm ilk defa mi gideceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Hafta itibariyle kalp atışları dinleniyor sende git canım. Benim 6+4 bugün gidiyorum.
cnm internette gebelik hesaplama yaz.. oraya en son adetin ilk gununu yaz.. orda otomatik hesaplanir.. ben suan 5+3 oldum 6ci hafta olarak hesaplaniyor 5+0 gecince.. sende örnek 4+3 cikiyorsa gebelik haftan 5 oluyor..
kızlar benım4+5 ıken bu sekılde sızce normal mı. sızınkıler nasıl ?
ya ne bıleyım bıraz az oval gıbi. az once 6 haftalık ultrason vardı baya guzeldı:):):) benımkısı cok sılık gıbı:)Çok güzel. Normaldir heralde yaa . Neyi anormal olabilirki :)
normal değerlr doktora ne zaman çıkcanAdetten 3 gün sonra yazmışım yanlislikla adet gecikmeksinin 2.günü 220 çıktı yani ilk testle arasında 3 gün var:)
ya ne bıleyım bıraz az oval gıbi. az once 6 haftalık ultrason vardı baya guzeldı:):):) benımkısı cok sılık gıbı:)
hersey normal dedı:)Canım benim. Doktorun bu konuda yorum yaptı mı. İyi falan demiştir demi. Bence şekline takılma. Sabırsızlıkla kalp atışlarını duyacağımız günü bekleyeceğiz demek ki
hosgeldin hayirli olsunMerhaba kizlar bencde buradayim 6 haftalık hamileyum bugün 6+0 olduk kalp atisini bekliyorum 19 ekimde doktora gidecegim tahmini dogum 7 haziran 2016
Aslında kalp ile kese yi bir görmek istiyorum stres olmamak için ama tahliller için geç olur diye pazartesi gunu gidicemnormal değerlr doktora ne zaman çıkcan
hersey normal dedı:)
Merhaba kizlar bencde buradayim 6 haftalık hamileyum bugün 6+0 olduk kalp atisini bekliyorum 19 ekimde doktora gidecegim tahmini dogum 7 haziran 2016
Bende cuma gidicem.Aslında kalp ile kese yi bir görmek istiyorum stres olmamak için ama tahliller için geç olur diye pazartesi gunu gidicem
Sagol canim sizin de bebekleriniz hayirli olsun bu arada 32 yasindayim 4,5 yaşında bir oğlum var ankaradayım ve çalışıyorum.hosgeldin hayirli olsun
Canım ultrason resminde GS : yani kesenin boyutu kaç mm yazıyor bir Se karından mu vajinal mı bungörüntükızlar benım4+5 ıken bu sekılde sızce normal mı. sızınkıler nasıl ?