- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maasallah:) bende baska bır doktordan randevu alacagım benımkını bole olcmedıleryolunda dedı gectı
oyle yapayım:)baksana herkesizkini olcmusler:) cıdden kızdım sımdı doktora.arkadaslar ıstanbul bahcesehır-esenyurt- esenkent te ıyı kadın dogum doktoru bılenınız var mı?cnm içine sınmedıyse baska bır dr'a gorun mutlaka...
bana da 2 hafta verildi cnm
aslında bahçeşehir alman tıp merkezinde bir kadın doğumcu bayan vardı, çok çok ilgili ve bilgili. ama adını hatırlayamıyorum hala orda olduğunu sanmıyorum ama evim bahçeşehirde buralarda çalışırım diyordu hep. adını bulunca yazıcam canım. senin ultrason 4+5 benimkinden epey küçük hiç endişelenme.oyle yapayım:)baksana herkesizkini olcmusler:) cıdden kızdım sımdı doktora.arkadaslar ıstanbul bahcesehır-esenyurt- esenkent te ıyı kadın dogum doktoru bılenınız var mı?
bizim keseler benziyor deepyolk sacı da öğrendim sayende:)
adını yazınca bır bakayım.ben esencana gıdıyorum. guclu beye tabı bılemem nekadar ıyı:)aslında bahçeşehir alman tıp merkezinde bir kadın doğumcu bayan vardı, çok çok ilgili ve bilgili. ama adını hatırlayamıyorum hala orda olduğunu sanmıyorum ama evim bahçeşehirde buralarda çalışırım diyordu hep. adını bulunca yazıcam canım. senin ultrason 4+5 benimkinden epey küçük hiç endişelenme.
ben kızımda özele gittim memnun kalmadım şimdi devlete gidiyorum..İyi madem şafak sayarız artık ama ben hala gebeliği takip edecek doktor bulamadım :)
gözün aydın canım..merhaba anneler bende doktordan geldim kese 8 mm olmus cok guzel görunuyormus hersey olmasi gerektigi gibiymis.. 10 gun sonra kalpatisi icin cagirdi ay cok mutluyum
Cnm ben avcilar medicana onur beyi tavsiye ediorum benm doktorum super birioyle yapayım:)baksana herkesizkini olcmusler:) cıdden kızdım sımdı doktora.arkadaslar ıstanbul bahcesehır-esenyurt- esenkent te ıyı kadın dogum doktoru bılenınız var mı?
canım kanama ultrasonda mı görüldüKızlar dünkü nöbette ağrılarım çok arttı. İnsanların fazla anlayışlı olmaması cabası. Girerersem çıkamam bunkonuya canımı sıkmayım. Doktora gittim. Ve kanama alanı oluşmuş dedi. ağrılarımı hep normal olarak görüyordum. Gebelik belirtisi diye.. Bi şeyler dürttü gittim. iki büklüm olmuştum ağrıdan. Raporluyum şimdi doktorum dedi ki ilk üç genelikten biri düşük kanamam olursa korkma falan bu kadar erken yaşamam nasıl bilmem ama. Atlatan kişi çok. Bu durumu bi önceli gebeliklerinden yaşayan var kı acaba
Betehcg 9800 lere çıkmış kese 11 mm olmuş ama kanama alanı ne ya
merhaba anneler bende doktordan geldim kese 8 mm olmus cok guzel görunuyormus hersey olmasi gerektigi gibiymis.. 10 gun sonra kalpatisi icin cagirdi ay cok mutluyum
gözün aydın canım darısı başımamerhaba anneler bende doktordan geldim kese 8 mm olmus cok guzel görunuyormus hersey olmasi gerektigi gibiymis.. 10 gun sonra kalpatisi icin cagirdi ay cok mutluyum
Faruk Onur Başeğmez mı? buldum ınternette bana cok ters ama cumartesı ıcın bır randevu alayım:) tesekkurler:)Cnm ben avcilar medicana onur beyi tavsiye ediorum benm doktorum super biri
Kızlar dünkü nöbette ağrılarım çok arttı. İnsanların fazla anlayışlı olmaması cabası. Girerersem çıkamam bunkonuya canımı sıkmayım. Doktora gittim. Ve kanama alanı oluşmuş dedi. ağrılarımı hep normal olarak görüyordum. Gebelik belirtisi diye.. Bi şeyler dürttü gittim. iki büklüm olmuştum ağrıdan. Raporluyum şimdi doktorum dedi ki ilk üç genelikten biri düşük kanamam olursa korkma falan bu kadar erken yaşamam nasıl bilmem ama. Atlatan kişi çok. Bu durumu bi önceli gebeliklerinden yaşayan var kı acaba
geçmiş olsun.kanama alanı kese etrafında oluşuyor diye biliyorum. bir sonraki kontrolde birşey kalmamış olabiliyor ama istirahat çok önemli, senin de işin ağır biraz sanırımraporunu uzatma ya da nöbetten muaf tutulma şansın var mı canım?Kızlar dünkü nöbette ağrılarım çok arttı. İnsanların fazla anlayışlı olmaması cabası. Girerersem çıkamam bunkonuya canımı sıkmayım. Doktora gittim. Ve kanama alanı oluşmuş dedi. ağrılarımı hep normal olarak görüyordum. Gebelik belirtisi diye.. Bi şeyler dürttü gittim. iki büklüm olmuştum ağrıdan. Raporluyum şimdi doktorum dedi ki ilk üç genelikten biri düşük kanamam olursa korkma falan bu kadar erken yaşamam nasıl bilmem ama. Atlatan kişi çok. Bu durumu bi önceli gebeliklerinden yaşayan var kı acaba