Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bende haziran annesi olucam insallah,bugün tahlil yaptırdım 482,5cikti.son adet 31 ağustos değer iyimi sizce,birde muayene ye ne zaman gideyim.tahlili acilde baktirdim da
az önce biraz leke geldi canım tam kanama olmadı henüz ama yerleşme lekesi midir adet mi sökülecek bilemiyorum ağrım var sen yerleşme lekesi yaşadın mı
Ben de bugun 4+4 oldum ayni gune denk geliyor tahmini dogum tarihimiz bugun doktora gittim kalbi olusmaya baslamis 10-15 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi
Herkese hayirli olsun ins saglicakla kavuruz bebislerimize..benim de bir sorum olacakti kan testini nerede yaptiriyorsunuz acaba yarin saglik ocagina gitmeyi planliyordum ozele mi gitsem acaba daha henuz bir doktor secemedim kendime doktor arayisi icindeyim
Allah hayırlısını nasip etsin yorum yapmak zor ama toptan satilan ovilasyon testlerinden alarak yumurtlama gününü kesinleştirmeni nacizane tavsiye ederim rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah sağlıklı bir evlat
Merhaba bende 4+4 haftalık hamileyimm dün sabah test yaparak öğrendim sonrasında doktora gittim vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10 gün sonrada kalp atışı dinlemeye gidicez. Hepinizi tebrik ederim. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Merhaba bende 4+4 haftalık hamileyimm dün sabah test yaparak öğrendim sonrasında doktora gittim vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10 gün sonrada kalp atışı dinlemeye gidicez. Hepinizi tebrik ederim. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ben de bugun 4+4 oldum ayni gune denk geliyor tahmini dogum tarihimiz bugun doktora gittim kalbi olusmaya baslamis 10-15 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi
Aayy cok guzel ins saglikla dogum yaparz bende sali gidicem beta hcg baktrdnmi peki kac ckti bnm dha once 4 kaybim war 6.haftada kalbi duruyo ilk defa igneye basladm pihtlasma oldgnu ogrendk
Aayy cok guzel ins saglikla dogum yaparz bende sali gidicem beta hcg baktrdnmi peki kac ckti bnm dha once 4 kaybim war 6.haftada kalbi duruyo ilk defa igneye basladm pihtlasma oldgnu ogrendk
İğne bende kullanıyorum. Benim ilk gebeliğim ama ablamda vardı pıhtılaşma düşük yapmıştı. bende yaptırdım hamile kalmadan önce bendede çıktı. Bugün başladım iğneye zor bir deneyim oldu kendim yaptım ilk iğneyide boşa harcadım zaten ama yakıyo yaa