- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- Konu Sahibi deeplydisturbed
bugun kan sulandırıcı iğnemi vurmaya başlıyorum biraz korkuyorum acıkcası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canm ben igneden cok korkuyordum ama mecbur alistim hergin yapiyormbugun kan sulandırıcı iğnemi vurmaya başlıyorum biraz korkuyorum acıkcası
Tesekkur ederm sende igne oluyosn benm gbi galibahayırlı olsun cnmmm
Canim benimde 3 gün böyle çok az kanamam olduaz önce biraz leke geldi canım tam kanama olmadı henüz ama yerleşme lekesi midir adet mi sökülecek bilemiyorum ağrım var sen yerleşme lekesi yaşadın mı
yerleşme leken oldu mu canım?
tatlıım benim arttı malesef adet oldumCanim benimde 3 gün böyle çok az kanamam oldu
hım tüh hayırlısı olsun canimtatlıım benim arttı malesef adet oldum
Ben de bugun 4+4 oldum ayni gune denk geliyor tahmini dogum tarihimiz bugun doktora gittim kalbi olusmaya baslamis 10-15 gun sonra gel kalp atisini duyalim dediBende 4+4 hamileym 3haziran beklenen dogum tarihi allah hepimize saglikli bi hamilelik nasip etsin
Allah hayırlısını nasip etsin yorum yapmak zor ama toptan satilan ovilasyon testlerinden alarak yumurtlama gününü kesinleştirmeni nacizane tavsiye ederim rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah sağlıklı bir evlattatlıım benim arttı malesef adet oldum
Tebrikler canim bende 4+4 peki beta hcg baktrdnmiMerhaba bende 4+4 haftalık hamileyimm dün sabah test yaparak öğrendim sonrasında doktora gittim vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10 gün sonrada kalp atışı dinlemeye gidicez. Hepinizi tebrik ederim. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Doktor gerek yok zaten 4 haftayı geçmiş ultrasonda görünür görmezsek baktırırsın dedi. Gördüğü içinde baktırmadım canım.Tebrikler canim bende 4+4 peki beta hcg baktrdnmi
Aayy cok guzel ins saglikla dogum yaparz bende sali gidicem beta hcg baktrdnmi peki kac ckti bnm dha once 4 kaybim war 6.haftada kalbi duruyo ilk defa igneye basladm pihtlasma oldgnu ogrendkBen de bugun 4+4 oldum ayni gune denk geliyor tahmini dogum tarihimiz bugun doktora gittim kalbi olusmaya baslamis 10-15 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi
Benimkiyle kiyaslycktm acaba benimkide gorunrmu die oyuzden sordm allah tamamina erdirsn ins sagliklaDoktor gerek yok zaten 4 haftayı geçmiş ultrasonda görünür görmezsek baktırırsın dedi. Gördüğü içinde baktırmadım canım.
İğne bende kullanıyorum. Benim ilk gebeliğim ama ablamda vardı pıhtılaşma düşük yapmıştı. bende yaptırdım hamile kalmadan önce bendede çıktı. Bugün başladım iğneye zor bir deneyim oldu kendim yaptım ilk iğneyide boşa harcadım zaten ama yakıyo yaaAayy cok guzel ins saglikla dogum yaparz bende sali gidicem beta hcg baktrdnmi peki kac ckti bnm dha once 4 kaybim war 6.haftada kalbi duruyo ilk defa igneye basladm pihtlasma oldgnu ogrendk
Normal ultrasonda gözükmüyor ama vajinal ultrasonda gözüküyor. Amiin inşallah sizinde.Benimkiyle kiyaslycktm acaba benimkide gorunrmu die oyuzden sordm allah tamamina erdirsn ins saglikla
Korkma canm ben igneden cok korkuyordum ama mecbur alistim hergin yapiyorm
Tesekkur ederm sende igne oluyosn benm gbi galiba
2 kimyasalm var oncesinde canm asilamayla beraber igneye basladim clexan 04 + coraspinKızlar sizde mi iğne oluyosunuz düşüğünüz var mı oncesınde