- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Canim insallah bugun degerim iyi cikar. Hcg arttikca idrar testide bir ònceki güne göre koyulasmalıydı diye icim icimi yiyo.friendlyfriendly canım idrar testlerinin bi anlamı yok ki çok şükür kan yükseliyo önemli olan o içini ferah tut... kan sonucunu alınca mutlaka yaz
ben de yarın kan vereyim diyorum diğer haftada doktora giderim
ayrıca kızlar keseyi ne zaman gördünüz ?
Insallah hayirli sonucla gelirim
Canım sürekli test yapıpta kendini üzme daha gününe var. Bence 4 ocağı bekle sabah tekrar yap o zaman koyulaşır. Şimdilik silik çıkması doğal . Dua edeceğim sana
Insallah hayirli sonucla gelirim
Sonucumu iyi bi sekilde alayim biraz rahatlicam canim. Bidahada idrar testi yapmamaya calisicam. Tutucam kendimi. Keza rabbim nasip ettiyse dünyaya gelecektir yoksa ne gelir elden.Canim skma canini bence sonuclarini gormeden kendini yipratma.bu formda kan degeri dusmeye baslayip tekrar yukseleni bile okudum.kaldi ki alt tarafi idarr testi bu net sonuc vermez
Saol canım. Dua edin.
Kanı verdin mi sen canım? İnş yükselmiş olur.Sonucumu iyi bi sekilde alayim biraz rahatlicam canim. Bidahada idrar testi yapmamaya calisicam. Tutucam kendimi. Keza rabbim nasip ettiyse dünyaya gelecektir yoksa ne gelir elden.
yok maalesef. sadece kese. daha yolk sac bile gözükmedi. şimdi 2 hafta beklemem gerekcek
ben yarın kan verip salı gitmeyi düşünüyorum canım inşallah görürüm hayırlısıylaben dün gördüm. bata göre 5 haftalıktı. ama ultrasonda 4,5 haftalık çıktı.
hiç için içini yemesin canım bebeği ilk günden germeCanim insallah bugun degerim iyi cikar. Hcg arttikca idrar testide bir ònceki güne göre koyulasmalıydı diye icim icimi yiyo.
Ben de haftaya cuma gunune aldim randevuyu insallah gidip saglikli bi sekilde keseyi gormek nasip olur
Yok canim biraz sonra vericem bikac saate cikar insallahKanı verdin mi sen canım? İnş yükselmiş olur.
maşallah minnoşa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Insallah canim guzel bi degerle gelicem bikaç saate sonrada idrar testi yapmamaya calisicamhiç için içini yemesin canım bebeği ilk günden germe
içini ferah tut ben idrar testi bi daha yapmadım mesela eşim doktor o da hiç gerek yok diyo kanda çıktıktan sonra bi önemi yokmuş merak etme :)
çalışacam değil yapmayacam de canım güzel sonuçlarla geleceksin inşallahhhInsallah canim guzel bi degerle gelicem bikaç saate sonrada idrar testi yapmamaya calisicam
Insallah canim tamamçalışacam değil yapmayacam de canım güzel sonuçlarla geleceksin inşallahhh