2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar belirtileriniz neler? Ben de göğüs acısı dışında hicbisey yok.

Pazartesi salı vajinada bıçak saplanıyo gibiydi geçti. 2 gundur tek belirti göğüs acısı
çok çabuk yoruluyorum ben ayakta 5 dk durdum mu dağları devirmişim gibi hissediyorum
en kötüsü kasıklar çok fena ağrı bıçak saplanması şişlenme bütün hisler mevcut maşallah çıktı mı kan sonucun canım

Evet 154 cikti şükür canim.

Bende de yorulma var ama cok asiri degil kasıklarimda hicbir hareketlilik yok

Selam millet. Pek okuyamıyorum burayı. 2 buçuk yaşında bir kızım var onunla ilgileniyorum genelde. Bana yazanlar varsa göremedim kusuruma bakmayın ne olur. Yukarıda belirtiler sorulmuş. Bende kansızlıktan mütevellit uyku hali ve yorgunluk var. Göğüslerim de öyle aman aman acımıyor açıkçası. Hala kan tahlili de yaptırmadığım için kendimi hamile olduğuma inandırmakta zorlanıyorum kızımda bu zamanlarda bulantıdan duramıyordum. İnşallah bu sefer bulantım olmaz.

arkadaslar merhaba bende yenı katıldım aranıza sat'a gore 4+4 gebelıgım var.ama hcg degerınıze bakıyorum.benımkı neden cok yukselmıs anlamadım.4633 cıktı dun ılk hcg
Hoşgeldin aramıza.Gözümüz aydın.Hayırlı uğurlu olsun.Endişelenecek bişey yok değerler kişiye özgü.Şimdi en güzel zamanlarımız tadını çıkar, zamanla zaten diğer gebelerle çok kıyaslanacağız çevremiz tarafından.Yolunu gözlediğimiz bebeklere kavuştuk, mucize gibi.keyfini çıkarmak gerek:))

Yeni yılınız kutlu olsun değerli arkadaşlarım adını bilmeden yürekten dua edip sevdiğim insanlar. Yeri geliyor annemden ablamdan daha yakın oluyorum size. 2016 sağlıkla gelsin inşallah. Gönlümüzdeki her şey Hakkı'mızda hayırlı olsun hepimiz için:))

Kızlar 154 çıktı değerim şükür bugünüme.
Salı gece baktirdim 80di.

İyi değil mi?
iyi tabiki:)) çok sevindimm.Gözün aydın.rahat ol artık.derin bir nefes al, birkaç çocuk sevindir.Sen endişelendikçe zavallı içindeki susam tanesi de hissediyor.Ona olumlu duygular gönder ki tutunsun.Ben bol bol kuran dinliyorum akşamları internetten,sanki kasıklarımda hissediyorum o huzuru.Çok şükür bugünümüze,tekrardan tebrik ediyorum seni

Sanada hayırlı, mutlu senrler canım... Amin inş.

Canım kusura ba

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları. Hepinizinin yeni yılı kutlu olsun hep iyilik sağlık mutluluk getirsin. Dünyaya barış getirsin ve şehitsiz yıllar geçirelim. Birde bol bol bebiş nasip etsin topik dolup taşsın inş. Benim içinde dua edin nolur ayın 5 ine az kaldı. O gün yaklaştıkça ümidimde azalıyor nedense. Neyse başınızı şişirdim gene. Ne diyordum heh yeni yıl evet tekrardan kutlu olsun. Öptüm :*

Sagol canim Allah razi olsun. Yapicam insallah gonlumden geceni esimle de paylastim Allah kabul ederse. Iyi dusunucem aresozgur

Yeni yıl sana hayırlı gelsin inşallah canım hayırlısıyla hamilesindir inşallah iyi yıllar

Canım benim de 5 ocak az kaldı. Benimde sanki ümidim azaldı. Ama olsun bu ay olmazsa başka ay olur inş. Senin bebeğin var kendini fazla strese sokma. Hayırlısı hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…