- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
çok çabuk yoruluyorum ben ayakta 5 dk durdum mu dağları devirmişim gibi hissediyorumKızlar belirtileriniz neler? Ben de göğüs acısı dışında hicbisey yok.
Pazartesi salı vajinada bıçak saplanıyo gibiydi geçti. 2 gundur tek belirti göğüs acısı
Ben dr a sordum gebeliktendir onemli degil dedi. Yerlesmislerdir insallah.Bende de bir kaç gün bicak saplanmasi gibi oldu acaba enfeksiyon mu kaptm diye korktum idrar tahlili yaptirdim temiz cikti çok şükür, belirtimiymis o
Evet 154 cikti şükür canim.çok çabuk yoruluyorum ben ayakta 5 dk durdum mu dağları devirmişim gibi hissediyorum
en kötüsü kasıklar çok fena ağrı bıçak saplanması şişlenme bütün hisler mevcut maşallahçıktı mı kan sonucun canım
süper canım tam iki kat artmış hayırlı olsun tekrardan :)Evet 154 cikti şükür canim.
Bende de yorulma var ama cok asiri degil kasıklarimda hicbir hareketlilik yok
Hoşgeldin aramıza.Gözümüz aydın.Hayırlı uğurlu olsun.Endişelenecek bişey yok değerler kişiye özgü.Şimdi en güzel zamanlarımız tadını çıkar, zamanla zaten diğer gebelerle çok kıyaslanacağız çevremiz tarafından.Yolunu gözlediğimiz bebeklere kavuştuk, mucize gibi.keyfini çıkarmak gerek:))arkadaslar merhaba bende yenı katıldım aranıza sat'a gore 4+4 gebelıgım var.ama hcg degerınıze bakıyorum.benımkı neden cok yukselmıs anlamadım.4633 cıktı dun ılk hcg
iyi tabiki:)) çok sevindimm.Gözün aydın.rahat ol artık.derin bir nefes al, birkaç çocuk sevindir.Sen endişelendikçe zavallı içindeki susam tanesi de hissediyor.Ona olumlu duygular gönder ki tutunsun.Ben bol bol kuran dinliyorum akşamları internetten,sanki kasıklarımda hissediyorum o huzuru.Çok şükür bugünümüze,tekrardan tebrik ediyorum seniKızlar 154 çıktı değerim şükür bugünüme.
Salı gece baktirdim 80di.
İyi değil mi?
Sanada hayırlı, mutlu senrler canım... Amin inş.Yeni yılınız kutlu olsun değerli arkadaşlarım adını bilmeden yürekten dua edip sevdiğim insanlar. Yeri geliyor annemden ablamdan daha yakın oluyorum size. 2016 sağlıkla gelsin inşallah. Gönlümüzdeki her şey Hakkı'mızda hayırlı olsun hepimiz için:))
Bende yapmayacağım test beklicem son ana kadar. senin az kaldı inşallah bebeklerimiz gelir. Bu arada nasılsın[/QUOTE. Canım kusura bakma yolda mahsur kaldım mesajını geç gördüm. İyim şükürler olsun. Ewt az kaldı heyacan dorukta.sen nasılsın cnm.
Bel agrisi yok da kasik ve karin agrisi oluyor, bir de gündüzleri acayip uykum geliyorBen dr a sordum gebeliktendir onemli degil dedi. Yerlesmislerdir insallah.
Sende kasik bel agrisi falan var mi?
Sagolsüper canım tam iki kat artmış hayırlı olsun tekrardan :)
benim kasıklar uçmuş
Sagol canim Allah razi olsun. Yapicam insallah gonlumden geceni esimle de paylastim Allah kabul ederse. Iyi dusunucemiyi tabiki:)) çok sevindimm.Gözün aydın.rahat ol artık.derin bir nefes al, birkaç çocuk sevindir.Sen endişelendikçe zavallı içindeki susam tanesi de hissediyor.Ona olumlu duygular gönder ki tutunsun.Ben bol bol kuran dinliyorum akşamları internetten,sanki kasıklarımda hissediyorum o huzuru.Çok şükür bugünümüze,tekrardan tebrik ediyorum seni
Bat geçti mi canım?Bel agrisi yok da kasik ve karin agrisi oluyor, bir de gündüzleri acayip uykum geliyor
Canim pazartesi 600 civarı çıkar seninki bakalım bekleyelimSagolCandy1Candy . Dıger kanı pazartesi aldiricam
Yeni yıl sana hayırlı gelsin inşallah canım hayırlısıyla hamilesindir inşallah iyi yıllarMerhaba sevgili anneler ve anne adayları. Hepinizinin yeni yılı kutlu olsun hep iyilik sağlık mutluluk getirsin. Dünyaya barış getirsin ve şehitsiz yıllar geçirelim. Birde bol bol bebiş nasip etsin topik dolup taşsın inş. Benim içinde dua edin nolur ayın 5 ine az kaldı. O gün yaklaştıkça ümidimde azalıyor nedense. Neyse başınızı şişirdim gene. Ne diyordum heh yeni yıl evet tekrardan kutlu olsun. Öptüm :*
Canım benim de 5 ocak az kaldı. Benimde sanki ümidim azaldı. Ama olsun bu ay olmazsa başka ay olur inş. Senin bebeğin var kendini fazla strese sokma. Hayırlısı hakkımızda.Merhaba sevgili anneler ve anne adayları. Hepinizinin yeni yılı kutlu olsun hep iyilik sağlık mutluluk getirsin. Dünyaya barış getirsin ve şehitsiz yıllar geçirelim. Birde bol bol bebiş nasip etsin topik dolup taşsın inş. Benim içinde dua edin nolur ayın 5 ine az kaldı. O gün yaklaştıkça ümidimde azalıyor nedense. Neyse başınızı şişirdim gene. Ne diyordum heh yeni yıl evet tekrardan kutlu olsun. Öptüm :*
Ben de oyle dusunuyorum canim insallah. Cuma da dr a gidicemCanim pazartesi 600 civarı çıkar seninki bakalım bekleyelim