2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim sen ne yaptin bugun test yapmayi düşünüyordun olumlu bi gelişme var mi?? Ben hala regl olmadim ama sancilarim var olacak gibi..4gün evvel test yapmiştim negatifti iki gün daha bekliycem olmazsam yine test yaparim pek umudum yok hayirlisi artik...
Canım bende vazgeçtim test yapmıyacağım, hatta günümün 3 gün geçmesini bekleyeceğim. Bende belirti falanda yok. İhş kırmızılar gelmezde bebişlerimize en yakın zamanda kavusuruz :KK66:

Kızlar belirtileriniz neler? Ben de göğüs acısı dışında hicbisey yok.

Pazartesi salı vajinada bıçak saplanıyo gibiydi geçti. 2 gundur tek belirti göğüs acısı

Canım bende vazgeçtim test yapmıyacağım, hatta günümün 3 gün geçmesini bekleyeceğim. Bende belirti falanda yok. İhş kırmızılar gelmezde bebişlerimize en yakın zamanda kavusuruz :KK66:
Bende yapmayacağım test beklicem son ana kadar. senin az kaldı inşallah bebeklerimiz gelir. Bu arada nasılsın

Kızlar belirtileriniz neler? Ben de göğüs acısı dışında hicbisey yok.

Pazartesi salı vajinada bıçak saplanıyo gibiydi geçti. 2 gundur tek belirti göğüs acısı
Bende de bir kaç gün bicak saplanmasi gibi oldu acaba enfeksiyon mu kaptm diye korktum idrar tahlili yaptirdim temiz cikti çok şükür, belirtimiymis o

X