2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben bugün gittim. Sadece kese gözüktü. 4,5 haftalık dedi. Lekelenmelere sebep olacak bişey yok dedi ama yine de iğne verdi.12 ocakta kontrole gideceğim.

Sabah okumuştum msjını cevap vermeye fırsat olmadı dua etmiştim iimden.Çok sevindimmm hadi bakalım gözümüz aydın.Hayırlı uğurlu olsun canım:)
teşekkür ederim canım duaların için...
senin ilk ve ikinci değerin nasıldı bi de kaçıncı gün yaptırdın testleri
sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Saol cnm, ilk değerim 71 di sonrasinda iki günde bir 186 ve en son dun 467 te cikti. Pazartesi keseyi görmeye cagirdi doktorum
Maasallah canim keseyi hayirlisiyla gör için rahatlasin canim. Yarin degerim iyi cikar insallah. Beni de Cuma gunune cagirdi dr um.

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba bende yenı katıldım aranıza sat'a gore 4+4 gebelıgım var.ama hcg degerınıze bakıyorum.benımkı neden cok yukselmıs anlamadım.4633 cıktı dun ılk hcg

Dun aksam ve bugun yaptigim testler koyulasmadi. Sanirim yolunda gitmeyen biseyler var. Bugun düşük degerle gelicem muhtemelen o kadar uzgunumki.. ekliyorum fotograflarini 1.test pazartesi 2.test salı 3.test carsamba 4.test persembe-bu sabah. Dua edin arkadaslar

Canım hemen kötü düşünme, bende de bu testten var. Hiç koyulaştığını görmedim. İnş kan testinde güzel değerleri görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…