Hafi bakalım görürsün inş:)ben yarın kan verip salı gitmeyi düşünüyorum canım inşallah görürüm hayırlısıyla
Amin. Hepimiz sağlıkla huzurla kucağımıza alırız inş.maşallah minnoşa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Canım ben de seni merak ediyordum. İnş en kısa zamanda aramıza katılırsın.Kızlar bugun kan verıcektım kı kar dolayısı ıle hastane uzak vermeıyorum yarın ainşallah.. bend eeylül annesi oldugum haberını sızınle paylaısırım dualarınzda eksık etmeyınız
Ben anlamıyorum ama iyidir bence iyi düşünelimKızlar 154 çıktı değerim şükür bugünüme.
Salı gece baktirdim 80di.
İyi değil mi?
Dualarımız seninleKızlar bugun kan verıcektım kı kar dolayısı ıle hastane uzak vermeıyorum yarın ainşallah.. bend eeylül annesi oldugum haberını sızınle paylaısırım dualarınzda eksık etmeyınız
Tamsm canım gayet iyi iki katına yakın çıkması gerekiyordu, seninkiside tam öyleKızlar 154 çıktı değerim şükür bugünüme.
İyi değil mi?
Canım bende vazgeçtim test yapmıyacağım, hatta günümün 3 gün geçmesini bekleyeceğim. Bende belirti falanda yok. İhş kırmızılar gelmezde bebişlerimize en yakın zamanda kavusuruzCanim sen ne yaptin bugun test yapmayi düşünüyordun olumlu bi gelişme var mi?? Ben hala regl olmadim ama sancilarim var olacak gibi..4gün evvel test yapmiştim negatifti iki gün daha bekliycem olmazsam yine test yaparim pek umudum yok hayirlisi artik...
Şükür canım senin de az kaldi insallah hamilesindirTamsm canım gayet iyi iki katına yakın çıkması gerekiyordu, seninkiside tam öyle
Yapmicam canim cok evham yapiyorum haklisinDahada test yapma canım kafanı karıştırma :)friendlyfriendly
İhş canımm... Bu ay olmasını çok istiyorum... Rabbim hayırlı ise dualarımı kabul eder inşŞükür canım senin de az kaldi insallah hamilesindir
Hayirliysa sagligiyla gelsin yavrularimizİhş canımm... Bu ay olmasını çok istiyorum... Rabbim hayırlı ise dualarımı kabul eder inş
Bende yapmayacağım test beklicem son ana kadar. senin az kaldı inşallah bebeklerimiz gelir. Bu arada nasılsınCanım bende vazgeçtim test yapmıyacağım, hatta günümün 3 gün geçmesini bekleyeceğim. Bende belirti falanda yok. İhş kırmızılar gelmezde bebişlerimize en yakın zamanda kavusuruz
Bende de bir kaç gün bicak saplanmasi gibi oldu acaba enfeksiyon mu kaptm diye korktum idrar tahlili yaptirdim temiz cikti çok şükür, belirtimiymis oKızlar belirtileriniz neler? Ben de göğüs acısı dışında hicbisey yok.
Pazartesi salı vajinada bıçak saplanıyo gibiydi geçti. 2 gundur tek belirti göğüs acısı
Gözün aydın canım:)Kızlar 154 çıktı değerim şükür bugünüme.
İyi değil mi?