- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Dun aksam ve bugun yaptigim testler koyulasmadi. Sanirim yolunda gitmeyen biseyler var. Bugun düşük degerle gelicem muhtemelen o kadar uzgunumki.. ekliyorum fotograflarini 1.test pazartesi 2.test salı 3.test carsamba 4.test persembe-bu sabah. Dua edin arkadaslar
Eki Görüntüle 1732152
Eki Görüntüle 1732154
Eki Görüntüle 1732155
Eki Görüntüle 1732156
Cnm o testlere hic aldNma, bende hamileligimi öğrendikten sonra ikinci kere kan vermeden önce idrar testi yapip ilk testlerimle kardilastirdm koyulasmayi birak daha acilmisti rengi, kesin degerim düştü diye aksama sonuç cikana kadar ne esimde ne de kendinde huzur birakmadim ama çok şükür sonucum 71 sen 186 ya yukselmistiDun aksam ve bugun yaptigim testler koyulasmadi. Sanirim yolunda gitmeyen biseyler var. Bugun düşük degerle gelicem muhtemelen o kadar uzgunumki.. ekliyorum fotograflarini 1.test pazartesi 2.test salı 3.test carsamba 4.test persembe-bu sabah. Dua edin arkadaslar
Eki Görüntüle 1732152
Eki Görüntüle 1732154
Eki Görüntüle 1732155
Eki Görüntüle 1732156
Haklisin canim şu testleri birakmam gerek bide esime soyleyemiyorum o da senin gibi der cok kizar bana.. sabah arabadayiz esimle ise geliyoruz hayal kuruyo yaa tamam sus dur bakalim su 3 ay bi gecsin dedim aklimca onu hazirliyorum kötü sonuca... niye boyle diyosun uzuyosun beni dedi..canımsın kendini üzme bak gayet iyi testler bence. şu zıkkım testleri de bırak artık. onlar zamanında beni deli etmişti. ayrıca çizgiler de normal koyulukta. negatif düşünüp negatifi çekme. ben daha nokta kadarken bebeğimle konuşurdum tutun bana diye :) hiç aklıma kötü şeyler getirmemeye çalıştım hep dua ve şükür ettim. sen de öyle yap. bak göreceksin bugun cok güzel haberlerle geleceksin. hissediyorum
Ağliycam şu an inan duygularima hakim olamiyorum. Allah razı olsun hepinizden. Yazdiklarin icimi rahatlatti sagolCnm o testlere hic aldNma, bende hamileligimi öğrendikten sonra ikinci kere kan vermeden önce idrar testi yapip ilk testlerimle kardilastirdm koyulasmayi birak daha acilmisti rengi, kesin degerim düştü diye aksama sonuç cikana kadar ne esimde ne de kendinde huzur birakmadim ama çok şükür sonucum 71 sen 186 ya yukselmisti
Aynen öyle.Nasil yani canim kanda yukselmesine ragmen idrar testinde cizgi koyulasmiyor mu senin?
Insaallah bende de oyledir canim dualarinizi eksik etmeyinAynen öyle.
Amin canim insallah her sey yolundadir ve yolunda giderAllah yardımcın olsun canım sonuçların çok iyi çıksın inşallah ama haklılar iyi düşün her şey gönlünce olur insallah
Canım sürekli test yapıpta kendini üzme daha gününe var. Bence 4 ocağı bekle sabah tekrar yap o zaman koyulaşır. Şimdilik silik çıkması doğal . Dua edeceğim sanaDun aksam ve bugun yaptigim testler koyulasmadi. Sanirim yolunda gitmeyen biseyler var. Bugun düşük degerle gelicem muhtemelen o kadar uzgunumki.. ekliyorum fotograflarini 1.test pazartesi 2.test salı 3.test carsamba 4.test persembe-bu sabah. Dua edin arkadaslar
Eki Görüntüle 1732152
Eki Görüntüle 1732154
Eki Görüntüle 1732155
Eki Görüntüle 1732156
Dogru diyosun ama yapamiyorum iste durduramiyorum kendimi. Bugun ve cumartesi verecegim test insallah normal degerlerde yukselir.Canım sürekli test yapıpta kendini üzme daha gününe var. Bence 4 ocağı bekle sabah tekrar yap o zaman koyulaşır. Şimdilik silik çıkması doğal . Dua edeceğim sana
ben dün gördüm. bata göre 5 haftalıktı. ama ultrasonda 4,5 haftalık çıktı.friendlyfriendly canım idrar testlerinin bi anlamı yok ki çok şükür kan yükseliyo önemli olan o içini ferah tut... kan sonucunu alınca mutlaka yaz
ben de yarın kan vereyim diyorum diğer haftada doktora giderim
ayrıca kızlar keseyi ne zaman gördünüz ?
Canim daha gunum gecmedi silik olabilir evet ama önceki güne kıyasla koyulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum. Aksamustu sonucumu alayim hemen yazicam size canimfriendlyfriendly bak forumlarda dolaşırken ne okudum kadın diyor ki b hcg 6000 lerde çıktığında bile silik çizgi çıkmış testinde :)