Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninde çok iyi çıkmış ayy merak ettim bakarsın ikimizde ikizWoouw supersin maasallah canim ben de yarin kan vericem tekrar dün 80 cikti sat 6 aralik bat 3-4 ocak
Ben bugün gittim. Sadece kese gözüktü. 4,5 haftalık dedi. Lekelenmelere sebep olacak bişey yok dedi ama yine de iğne verdi.12 ocakta kontrole gideceğim.Eylul anneleri Ankara da olan var mı? Hangi hastaneye ve dr a gidiyosunuz/gitmek istiyosunuz?
Ve ilk muayeneye kacinci haftada gideceksiniz?
Ben medinacaya gitmeyi dusunuyorum yusuf üstün ya da seda tamsoy atlman hocayı düsünüyorum.
13 ocak civari ilk muayeneye giderim buyuk ihtimal 5+3 olacak o zaman insallahh
teşekkür ederim canım duaların için...Sabah okumuştum msjını cevap vermeye fırsat olmadı dua etmiştim iimden.Çok sevindimmm hadi bakalım gözümüz aydın.Hayırlı uğurlu olsun canım:)
var canım da onla çok alakası yok bence :)Ayy süper ya. Var mı ailede ikiz?
Hayır cnm benim bat 4 yada 5 ocak. Şu an beklemedeyim. Hiçbir belirtim de yok ...
Saol cnm, ilk değerim 71 di sonrasinda iki günde bir 186 ve en son dun 467 te cikti. Pazartesi keseyi görmeye cagirdi doktorumHayirli olsun canim kac cikti kan degerin?
Beta HCG kacti cnm kese gorundugundeBen bugün gittim. Sadece kese gözüktü. 4,5 haftalık dedi. Lekelenmelere sebep olacak bişey yok dedi ama yine de iğne verdi.12 ocakta kontrole gideceğim.
Ben yarinki degerimi cok merak ediyorum simdi test yaptim dunkuyle ayni koyulukta icim burkuldu. O yuzden heyecanim artti. Insallah canim isterim ikiz olsun yeterki saglikli olsun.seninde çok iyi çıkmış ayy merak ettim bakarsın ikimizde ikiz
Maasallah canim rabbim kalp atisini duymayida nasip etsin ne ignesi canim?Ben bugün gittim. Sadece kese gözüktü. 4,5 haftalık dedi. Lekelenmelere sebep olacak bişey yok dedi ama yine de iğne verdi.12 ocakta kontrole gideceğim.
Maasallah canim keseyi hayirlisiyla gör için rahatlasin canim. Yarin degerim iyi cikar insallah. Beni de Cuma gunune cagirdi dr um.Saol cnm, ilk değerim 71 di sonrasinda iki günde bir 186 ve en son dun 467 te cikti. Pazartesi keseyi görmeye cagirdi doktorum
pazartesi 1078di . bugün 2000 küsürdür herhalde.Beta HCG kacti cnm kese gorundugunde
âmin canım inş. progesteron iğnesi. zaten kan sulandırıcı iğne cumadan beri kullanıyorum.Maasallah canim rabbim kalp atisini duymayida nasip etsin ne ignesi canim?
Canım hemen kötü düşünme, bende de bu testten var. Hiç koyulaştığını görmedim. İnş kan testinde güzel değerleri görürsün.Dun aksam ve bugun yaptigim testler koyulasmadi. Sanirim yolunda gitmeyen biseyler var. Bugun düşük degerle gelicem muhtemelen o kadar uzgunumki.. ekliyorum fotograflarini 1.test pazartesi 2.test salı 3.test carsamba 4.test persembe-bu sabah. Dua edin arkadaslar
Eki Görüntüle 1732152
Eki Görüntüle 1732154
Eki Görüntüle 1732155
Eki Görüntüle 1732156
Oo maşallah:) sen bu değerle ağustos annesi bile olabilirsin. Ailede ikiz var mı?arkadaslar merhaba bende yenı katıldım aranıza sat'a gore 4+4 gebelıgım var.ama hcg degerınıze bakıyorum.benımkı neden cok yukselmıs anlamadım.4633 cıktı dun ılk hcg
Nasil yani canim kanda yukselmesine ragmen idrar testinde cizgi koyulasmiyor mu senin?Canım hemen kötü düşünme, bende de bu testten var. Hiç koyulaştığını görmedim. İnş kan testinde güzel değerleri görürsün.
İnşallah cnm,aynilarini bende senin için diliyorum:)Maasallah canim keseyi hayirlisiyla gör için rahatlasin canim. Yarin degerim iyi cikar insallah. Beni de Cuma gunune cagirdi dr um.