Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Gözün aydın:) Ne değişik duygular bir yandan çok mutlu oluyorsun bir yandan ince bir korku.Rabbim yolunu gözleyen herkese yaşatsın bu hisleriGünaydin kızlar dün gece kanda b-hcg baktırdım 80 çıktı çok şükür. Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguyu. Sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bat a 5 kala 80 normal değer dimi?
Bu da akşam yaptığım test
Eki Görüntüle 1731297
Kızlar ben bugün gözümü mide bulantısıyla açtım. Böyle afedersiniz çıkaracak gibi değil de hafif bir bulantı. Gebeliğin başındaki bulantılar böyle mi oluyor? Yoksa bu sadece açlıktan kaynaklanan bir durum mu?
Sabah okumuştum msjını cevap vermeye fırsat olmadı dua etmiştim iimden.Çok sevindimmm hadi bakalım gözümüz aydın.Hayırlı uğurlu olsun canım:)240 çıktı 3 buçuk kat artmış an itibariyle ikiz olma ihtimali var
Merhaba hanımlar. Ben de eylül annesi olacağım sanırım. İdrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm şükür ama henüz kan vermedim. İki hafta sonra gidersem direkt keseyi görürüz inşallah. Şimdilik folic 1 kullanıyorum sadece. Muhtemelen kan ilacı da verir doktorum zira normalde de kansızlık problemim var. Benden kısaca böyle
Amin canim seninde gozunaydin. Tarifsiz bi duygu. Bebegim herseyim diyosun. Binlerce kez şükürler olsun.Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Gözün aydın:) Ne değişik duygular bir yandan çok mutlu oluyorsun bir yandan ince bir korku.Rabbim yolunu gözleyen herkese yaşatsın bu hisleri
İhş güzelim, kalbinin temizliği yüzünüde vurmuş... maşallah çok temiz , güzel bir yüzün ve yüreğin var... İhş senin dediğin gibi olurda en yakın zamanda sende bende pozitifi görürüz...İnşallah canım :) sen bu ay pozitifi görecen gibi me geliyor zaten :)
Ayy orayı ben de duydum. Gidin bence kızlar. Hem bir değişiklik de olur sizin için.Hikmeti neymiş ki o kaplıcanın giden hamile kalıyor... ilk defa duydum canım...
Merhabalar canım. Hoşgeldin sen de aramıza.Pozitif yorumların ve rahatlatıcı konuşmaların dikkatimi çekti. Ne güzel huzur veriyorsun gruba. Hakikaten ben bu işlerde stresin çok önemli bir faktör olduğuna inananlardanım. Anne kastıkça bebek gelmiyor malesefHayırlı uğurlu olsun hepimizin bebişleri. Rabbim sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin, olmayan yolunu gözleyenlere de nasip etsin.Ne güzel sen bu duyguyu daha önce tatmışssın tecrübelerini bizimle paylaşırsın artık ilerleyen süreçler de:) yakışıklı Behlülü bizim için öp
Ayy süper ya. Var mı ailede ikiz?240 çıktı 3 buçuk kat artmış an itibariyle ikiz olma ihtimali var
Öncelikle sizi tekrar tebrik ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla kucağına almayı nasip etsin... İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... ihş bende aranıza katılırım... duanızı ekksik etmeyin...Dualarımdasın sinkar. Seni çok iyi anlıyorum.Allah içimizi biliyor ve herşeyi en güzel şekilde planlıyor, sabırlı ol ümidini kaybetme.Biliyorum zor elinden gelen herşeyi yaptıktan ve onca araştırmadan yığınla bilgiden sonra lakin bizim elimizde olan bi durum değil.Olacağına sonuna kadar inan,ve sabırla yolunu gözle bebişinin inşallah.Kolaylıklar diliyorum sana
İhş öyledir, tebrik ederim sizi... bende çok isterim ikiz olmasını , şu an sadece beklemedeyim...240 çıktı 3 buçuk kat artmış an itibariyle ikiz olma ihtimali var
Canım bence biraz daha bekle, çünkü bazen onlar da hatalı çıkabiliyor.Erken genelik testi alıp cuma günü yapsam mı acaba ya. Ya adet olayım gebeysemde öğreneyim bu belirsiz bekleme beni öldürüyor
Benim annemde hiç olmamış ama ablamda çok olmuş. Bence açlıktan oldu ya, aşerme değil. Çok erken çünkü.Öncelikle merhabalar.Hayırlı uğurlu olsun.Gözümüz aydın.Çok erken başlamışsın kıyamamm sana.Rabbim yardımcın olsun.Genelde kendi annenin gebeliğine benziyormuş, onun nasıl geçtiyse senin de süreç aynı ilerliyormuş tabi bu hurafe de olabilir:) çubuk kraker öneriyorlar uyanır uyanmaz mideyi bastırsın diye
28 yasindayim ilk gebeliğim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldm çok sukurHoşgeldinnn.Amin inşallah.Gözümüz aydın.Nereden katılıyorsun rosella kaç yaşındasın ilk gebeliğin mi?
Hayirli olsun canim kac cikti kan degerin?28 yasindayim ilk gebeliğim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldm çok sukur