2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Acaba kendimiz mi yazıcaz arapca yazabilir miyim ki acaba :) baka baka yazarım artık :) zemzem suyunun üstüne meryem , yasin, Enbiya okuyup hem kendime hemde eşime iciriyordum bi de bunu deneyeyim :)

Acaba kendimiz mi yazıcaz arapca yazabilir miyim ki acaba :) baka baka yazarım artık :) zemzem suyunun üstüne meryem , yasin, Enbiya okuyup hem kendime hemde eşime iciriyordum bi de bunu deneyeyim :)

tanıdığım bir hoca var imam nikahımızıda o hoca kıymıştı. aile dostumuz sayılır... onamı söylesek acaba eşimle... ama çekiniyorum çünkü bizim hocamızında 12 seneden beri çocuğu olmuyor. 3 defa tüp bebek yaptırdı. şimdi ona söylersem sanki yarasını deşiyormuş gibi hissederim en iyisi baka baka kendim yazmaya çalışmak Rabbim niyetimizi biliyor kabul eder inş

Haklısın canım üzülür o zaman baka baka yazariz yaa bence

Hamile arkadaşlar sizinde okumanız gereken tesbihler , süreler var çocuğun güzel ahlaklı olmasi icin bence netten bakıp okumaya başlayın :)

S sinkar pozantida bi kaplıca varmış eşime anlatmış bikaç büyüğü, çocuğu olmayanlarin çoğu ordan dönünce hamile kalmış :) eşimle gitmeyi düşünüyoruz bakalım gidene kadar hamile kalmzsam bide onu denemiş oluruz :)

Hikmeti neymiş ki o kaplıcanın giden hamile kalıyor... ilk defa duydum canım...

Bizde yeni duyduk zaten yani suyu hormonları çalıştırıyor herhalde başka bi açıklaması yoktur herhalde :)
Hormonlarda bir sıkıntımız yok çok şükür. Bizim zamanımız var... Dua edelim ve sabırla bekleyelim... Aslında çokta fazla şey bilip yapmak istemiyorum bunlar benı daha strese sokuyor... Meryem suresi ve yasin suresini okuyacagım elimden geldiğince dua edecegım... Sonrası Rabbimin bileceği iş

İnşallah canım :) sen bu ay pozitifi görecen gibi me geliyor zaten :)

merhabalar,
Msjım çok geçmişte kalmış tekrar yazmak istedim.Gittikçe çoğalıyoruz tanışalım, kaynaşalım, bilgilerimizi, mutluluklarımızı paylaşalım:)
Adım özgür.23 yaşındayım.Boyum 1,62 kilom 52. Bir buçuk yıldır evliyim.51 kiloyla evlendim kilomda çok bir değişme olmadı şükür.6 aylık bir bekleyişin sonunda hamdolsun ki Rabbim bu mutluluğu tattırdı.İlk gebeliğim. 5 yıldan beri kadınlar kulubünün sessiz sedasız üyelerindenim. Üniversite dönemimde kilo vermek için diyet gruplarını, evlenmeden önce çeyiz evliliğe hazırlık köşelerini , sivilce maskeleriymiş güzellik sırlarıymış saç dökülmeleriymiş severek takip ettim. Ama itiraf etmek gerekirse en zevklisi buymuş.Henüz etrafımdakilere bile nazar korkusuyla söylemekte çekinirken burası ortak noktamız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilelim bebişlerimizi Allahın izniyle.Sorularıma gelecek olursak:
İlk muayeneye ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz? (ben 6.haftamda kese oluşup kalp atışlarını dinleme amacıyla haftaya yani 7 ocağa randevu aldım.Şimdilik sadece sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım.değerlerim iyi şükür bi sıkıntı yok gibi:)
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? (ben ferrum fort adında hem demir hem 0,35 folik asit içeren bi hap kullanıyorum. gebelikten bir ay önce kullanmaya başladım)
Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz?Her gün sabahtan akşama neler yemeye özen gösteriyorsunuz?
Cevaplarınızı bekliyorum. Sevgiler...

merhaba canım ben de Adana da yaşıyorum :) hayırlı olsun bebeğin de. ilk bebek mi olacak? bizim 2. olacak. oğlum 22 ayın içinde behlülüm
Merhabalar canım. Hoşgeldin sen de aramıza.Pozitif yorumların ve rahatlatıcı konuşmaların dikkatimi çekti. Ne güzel huzur veriyorsun gruba. Hakikaten ben bu işlerde stresin çok önemli bir faktör olduğuna inananlardanım. Anne kastıkça bebek gelmiyor malesef Hayırlı uğurlu olsun hepimizin bebişleri. Rabbim sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin, olmayan yolunu gözleyenlere de nasip etsin.Ne güzel sen bu duyguyu daha önce tatmışssın tecrübelerini bizimle paylaşırsın artık ilerleyen süreçler de:) yakışıklı Behlülü bizim için öp

canım eğer bu ay olmazsa gebelik olmadan başka bir topiğe yazmayı düşünmüyorum... ama ara ara girer sizi takip ederim

Dualarımdasın sinkar. Seni çok iyi anlıyorum.Allah içimizi biliyor ve herşeyi en güzel şekilde planlıyor, sabırlı ol ümidini kaybetme.Biliyorum zor elinden gelen herşeyi yaptıktan ve onca araştırmadan yığınla bilgiden sonra lakin bizim elimizde olan bi durum değil.Olacağına sonuna kadar inan,ve sabırla yolunu gözle bebişinin inşallah.Kolaylıklar diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…