2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydin kızlar dün gece kanda b-hcg baktırdım 80 çıktı çok şükür. Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguyu. Sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bat a 5 kala 80 normal değer dimi?

Bu da akşam yaptığım test
Eki Görüntüle 1731297
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Gözün aydın:) Ne değişik duygular bir yandan çok mutlu oluyorsun bir yandan ince bir korku.Rabbim yolunu gözleyen herkese yaşatsın bu hisleri

Kızlar ben bugün gözümü mide bulantısıyla açtım. Böyle afedersiniz çıkaracak gibi değil de hafif bir bulantı. Gebeliğin başındaki bulantılar böyle mi oluyor? Yoksa bu sadece açlıktan kaynaklanan bir durum mu?

Öncelikle merhabalar.Hayırlı uğurlu olsun.Gözümüz aydın.Çok erken başlamışsın kıyamamm sana.Rabbim yardımcın olsun.Genelde kendi annenin gebeliğine benziyormuş, onun nasıl geçtiyse senin de süreç aynı ilerliyormuş tabi bu hurafe de olabilir:) çubuk kraker öneriyorlar uyanır uyanmaz mideyi bastırsın diye

Merhaba hanımlar. Ben de eylül annesi olacağım sanırım. İdrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm şükür ama henüz kan vermedim. İki hafta sonra gidersem direkt keseyi görürüz inşallah. Şimdilik folic 1 kullanıyorum sadece. Muhtemelen kan ilacı da verir doktorum zira normalde de kansızlık problemim var. Benden kısaca böyle :KK54:

Merhaba hanımlar. Ben de eylül annesi olacağım sanırım. İdrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm şükür ama henüz kan vermedim. İki hafta sonra gidersem direkt keseyi görürüz inşallah. Şimdilik folic 1 kullanıyorum sadece. Muhtemelen kan ilacı da verir doktorum zira normalde de kansızlık problemim var. Benden kısaca böyle :KK54:

Merhaba, hoşgeldin aramıza.Gözün aydın.Hayırlı uğurlu olsun.Nerden katılıyorsun ilk gebeliğin mi? Henüz ben de doktora gitmedim 7 ocağa randevu aldım kese ve kalp atışlarını duyabilmek için.Ben de senle aynı dertten muzdaribim kansızlık için doktor ferrum fort adında hem demir hem 0,35 folik asit içeren bir hap verdi.Malesef fena kabızlık yapıyor:KK43:

İnşallah canım :) sen bu ay pozitifi görecen gibi me geliyor zaten :)
İhş güzelim, kalbinin temizliği yüzünüde vurmuş... maşallah çok temiz , güzel bir yüzün ve yüreğin var... İhş senin dediğin gibi olurda en yakın zamanda sende bende pozitifi görürüz...

Merhabalar canım. Hoşgeldin sen de aramıza.Pozitif yorumların ve rahatlatıcı konuşmaların dikkatimi çekti. Ne güzel huzur veriyorsun gruba. Hakikaten ben bu işlerde stresin çok önemli bir faktör olduğuna inananlardanım. Anne kastıkça bebek gelmiyor malesef:KK43: Hayırlı uğurlu olsun hepimizin bebişleri. Rabbim sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin, olmayan yolunu gözleyenlere de nasip etsin.Ne güzel sen bu duyguyu daha önce tatmışssın tecrübelerini bizimle paylaşırsın artık ilerleyen süreçler de:) yakışıklı Behlülü bizim için öp

Öperim tabi canım benim. Aynı hisleri ben de senin için düşünmüştüm hatta bana yazdığını deil, bi başkası sana bunu yazmış sandım. Ay ne güzel tarif etmiş dedim bir baktım sen bana yazmışsın :KK70: çok teşekkürler güzel düşüncelerin için. oğlum gibi bebekler nasip etsin ALLAH hepimize. Çok rahat bir bebek yavrum:)

Erken genelik testi alıp cuma günü yapsam mı acaba ya. Ya adet olayım gebeysemde öğreneyim bu belirsiz bekleme beni öldürüyor :KK43:

Dualarımdasın sinkar. Seni çok iyi anlıyorum.Allah içimizi biliyor ve herşeyi en güzel şekilde planlıyor, sabırlı ol ümidini kaybetme.Biliyorum zor elinden gelen herşeyi yaptıktan ve onca araştırmadan yığınla bilgiden sonra lakin bizim elimizde olan bi durum değil.Olacağına sonuna kadar inan,ve sabırla yolunu gözle bebişinin inşallah.Kolaylıklar diliyorum sana
Öncelikle sizi tekrar tebrik ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla kucağına almayı nasip etsin... İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... ihş bende aranıza katılırım... duanızı ekksik etmeyin... :KK66:

Hera Hera senin ne zamandı bat? acele etmeyin bacım az daha sıkın dişinizi sabrın sonu selamettir :KK66:

Öncelikle merhabalar.Hayırlı uğurlu olsun.Gözümüz aydın.Çok erken başlamışsın kıyamamm sana.Rabbim yardımcın olsun.Genelde kendi annenin gebeliğine benziyormuş, onun nasıl geçtiyse senin de süreç aynı ilerliyormuş tabi bu hurafe de olabilir:) çubuk kraker öneriyorlar uyanır uyanmaz mideyi bastırsın diye
Benim annemde hiç olmamış ama ablamda çok olmuş. Bence açlıktan oldu ya, aşerme değil. Çok erken çünkü.

Eylul anneleri Ankara da olan var mı? Hangi hastaneye ve dr a gidiyosunuz/gitmek istiyosunuz?

Ve ilk muayeneye kacinci haftada gideceksiniz?

Ben medinacaya gitmeyi dusunuyorum yusuf üstün ya da seda tamsoy atlman hocayı düsünüyorum.

13 ocak civari ilk muayeneye giderim buyuk ihtimal 5+3 olacak o zaman insallahh

X