2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok sevindim canım. Değerin bata 5 kalaya göre yüksek bile:)

güzel haberler alan herkese hayırlı uğurlu olsun yaa çok sevindim :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah yarın regl günüm hayırlısı inşallah bat a 4gün kala negatifti test Allah olmayanlara da nasip etsin insallah Allah sağlık versin herkese miniklerinize..

Çok çok teşekkur ederim canım, belirtilerin inş hamilelikle ilgilidir... sende bat'larımız yakın benımde 5 ocak salı günü ... dua edelim bol bol... umarım bu topikten ayrılmak zorunda kalmayız ve birbirimize müjdeli haberi veririz :)

günaydın canımmm senın adına cok cok sevındım
hamileliğin kesinleşti kan testiyle, içinde bir şüphe kalmamıştır...
değerin gayet iyi , adet gününde değerin 1000 küsürleri geçer, daha ne olsun ... tekrar hayrılı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnn...

hadi bakalım inş güzel haberleini alırız senınde... Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmısın...

Günaydın eylül anneleri ve kıymetli anne adayları:)
Yolk kesesi nedir bilen var mı?
günaydın canım çok detaylı bilgim yok ama normal kesenin yanında yer alan ufak bir delik gibi birsey... gebeliğin ilk aylarında ortaya çıkıyor ve sonra kendiliğiden yok oluyor... yolk kesesinin olması gebeliğin sağlıklı gittiğine işarettir... doktorlar çok önem veriyor o yüzden... benim bir bildiğim bu bir yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar

Allah razi olsun canim sana da göstersin rabbim sağlığıyla kucagimiza almak nasip olsun insallah.

Sana diyeceğim şu ki ben gecen ay klomen kullanmistim bu ay bisey kullanmadim oldu çok şükür. Bu klomen femera gibi ilaclari birakip diğer ay hamilelik olanlar cogunluktaymis. Eylulde de hsg cekinmistim. Ne vesile oldu bilmiyorum rabbime şükürler olsun.

anladım canım, bende kasım ayında hsg çektirdim... birde biliyorsun sen bu ay presed jel kullandım... üç ay daha presed jel ve femara ile yoluma devam edeceğim; Rabbim o zamana kadar nasip etmezse 3 ay kendi haline bırakacagım, doğal yollarla deneyecegim... sonra yine olmazsa artık aşılamaya geçerim, kafamda planım bu şekilde... :)

Canim bak ben bu ay dr degistirdim Ankaranin en ünlü infertilite dr larindan birine gittim. Bana sebepsiz infertilite de aşılama ile normal iliski arasinda cok fark yok dedi bende o zaman direk tüpe mi gecelim dedim yok tabiki degil dedi güldü önce asilama 2 kez denenmeli dedi. O yüzden aşılamayi at aklindan dogal yolla olacak insallah de kendi kendine.

canım çok sevindim ama ben demiştim demek istiyorum :) hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder. Değer gayet iyi tatlım. 2 günde bir 2 ye katlayacak.

canım çok sevindim ama ben demiştim demek istiyorum :) hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder. Değer gayet iyi tatlım. 2 günde bir 2 ye katlayacak.
9 ay 10 gün boyunca burda herşeyimizi paylasmak nasip etsin Allah. Saglikla kucagimiza almak nasip olsun. Cok mutluyum rabbim her isteyene nasip etsin yürekten diliyorum Allahim aratmasın.

ewt benım doktorum da benzer seyleri söyledi, sebebsiz inferlitede aşılama ve doğal yollarla oran pek değişmiyor... ama direk tüp bebeğede geçemeyiz, bunu bir basamak olarak kullanmak zorundayız dedi... birde doktorum dedi ki daha yaşın çok genç (25yaşındayım ).. tüp bebek için sana tavisyem 30 yaşına bekle... sebebsiz inferlitede çiftler zaten ilk beş yılda %95 bir şekilde hamile kalıyor... senın yaşın genç oldu için bu süreyi beklemeni tavsiye ederim dedi... Ama işte bana da bu süre çok uzun geliyor... kısmet bakalım artık...

Günaydın eylül anneleri ve kıymetli anne adayları:)
Yolk kesesi nedir bilen var mı?
Benim bildiğim kesenin içinde gözüken içi boş halka şeklinde bir yapı. Daha sonra buna bağlı olarak Bebek gözükmeye başlıyor ve bu yapı ilerleyen haftalarda kayboluyor. Bunun 5. Haftada filan gözükmesi boş kese ihtimalini çok azaltıyor.

Dr un dogru demis canim bak benim yasim 30 bugunumuze şükür. %95 oran cok iyiymis bu mutlu etti su an beni

canım sen klomenı ne kadar süre kullandın... kaç tane yumurtanı olgunlaştırdı friendlyfriendly
Canim ben sadece 1 ay kullandim 1 tane yum olusmus digerleri kucuk zaten buyuk catlayinca kucukleri baskılar dedi dr. Ben de ee benim zaten yum olusuyo catliyodu dedim kızdı bana bizim amacimiz cok yum elde edip cogul gebelik olusturmak degil dedi. Bu da son oldu o dr u biraktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…