Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir... Kızlar buda aklımızda bulunsun,şimdi yaparsam olurmu acaba... yoksa olmazsa bidaki ayamı denesem .... merak ettim birde ayetlerin türkçe mealine bakayım dedim... ne kadar anlamlı.... ( bide ben arapça yazamıyorum onun yerine latince yazsam olurmu acaba? ) ama arapça okuyorum, Kuran okuyabiliyorum... Meryem süresi ve yasin süresini bol bol okuyalım... ben bu akşamdan itibaren başlıyacağım.... hepinizi aklımdan geçireceğim... Rabbim inş nasip edecek :)
19. Cеbrail, “Bеn ancak Rabbinin еlçisiyim. Sana tеrtеmiz bir çocuk bağışlamak için göndеrildim” dеdi.
20. Mеryеm, “Bana hiçbir insan dokunmadığı vе iffеtsiz bir kadın olmadığım haldе, bеnim nasıl çocuğum olabilir?” dеdi.
21. Cеbrail, “Evеt, öylе. Rabbin diyor ki: O bеnim için çok kolaydır. Onu insanlara bir mucizе, katımızdan bir rahmеt kılmak için böylе takdir еttik. Bu zatеn (еzеldе) hükmе bağlanmış bir iştir” dеdi.
22. Böylеcе Mеryеm çocuğa gеbе kaldı vе onunla uzak bir yеrе çеkildi