2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim ben sadece 1 ay kullandim 1 tane yum olusmus digerleri kucuk zaten buyuk catlayinca kucukleri baskılar dedi dr. Ben de ee benim zaten yum olusuyo catliyodu dedim kızdı bana bizim amacimiz cok yum elde edip cogul gebelik olusturmak degil dedi. Bu da son oldu o dr u biraktim.
anladım canım iyi yapmışın doktorunu değiştirmekle... benım arkadasımda ilk defa bu ay kolmen kullandı, yumurtlama takibine gittiği zaman 5 yumurta olgunlaşmış, 3 daha büyük diğer ikisi daha küçüktü... çatlama iğnesi yapmadı hepsi çatlarsa riskli olur diye... kendi halıne bırakalım dedi... benım doktorumda iki yumurta olgunlaşacınca iğne yapmayı tercih etmedi... ihş bir tanesi çatlar dedi... doktorlar çoğul gebeliği tercih etmiyorlar ... halbu ki ben çok isterim ikiz olmasını :KK66:

Kızlar ben bugün gözümü mide bulantısıyla açtım. Böyle afedersiniz çıkaracak gibi değil de hafif bir bulantı. Gebeliğin başındaki bulantılar böyle mi oluyor? Yoksa bu sadece açlıktan kaynaklanan bir durum mu?

friendlyfriendly friendlyfriendly canımm Tebrikler şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah testi göndermeyi deniyodum sonucunu gördüm çok sevindim ben de bugun kan vericem tekrar inşallah düzenli artış vardır. Ayrıca bizimde sebepsizdi klomen+ ilk aşılama ile oldu

friendlyfriendly friendlyfriendly canımm Tebrikler şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah testi göndermeyi deniyodum sonucunu gördüm çok sevindim ben de bugun kan vericem tekrar inşallah düzenli artış vardır. Ayrıca bizimde sebepsizdi klomen+ ilk aşılama ile oldu
Şükürler olsun halimize canım. Hangi ildesin?

Bat ne zamandi ilk degerin kac cikmisti?

Kızlar dün kan verdim sonuç 0.55
Bu ay nasip değilmiş bana da inşallah önümüzdeki aylara
Bekleyen herkesin hayirli haber alması hayirli haber alanlarında saglikla kucagina alması nasip olur inşallah.

Bekleyen herkesin hayirli haber alması hayirli haber alanlarında saglikla kucagina alması nasip olur inşallah.
Canım ihş en kısa zamanda müjdeli haberi alırsın, şimdi senin için yeni bir umut başladı... beklemek ve belirsizlik daha kötü... ben de diyorum ki bat günü biran önce gelsede adet mı olacagım yoksa Rabbimin izniyle gebe mi kalacagım , biran önce öğreneyim diyorum... :KK43:

Hayırlısı olsun canım. İnş en kısa zamanda güzel haberler alırsın. Moralini yüksek tut.

Canim ne yapmayi dusunuyorsun yeni ay ve yeni yılda. Bize yine beklemek düştü bari birbirimize destek olalım.
Hayırlisi olsun canım demek ki kısmeti yok henüz beklenenin :) valla doktora gitmiyecem zaten ben sut buharına oturup bal corekotu tarcini yapcam inşallah :) bide düzenli meryem süresi okusam tadından yenmeyecek ama onu hiç tam yapamadım hep araya ya sınavlar giriyor ama bu ay yapabilirim inşallah :)

Hayırlisi olsun canım demek ki kısmeti yok henüz beklenenin :) valla doktora gitmiyecem zaten ben sut buharına oturup bal corekotu tarcini yapcam inşallah :) bide düzenli meryem süresi okusam tadından yenmeyecek ama onu hiç tam yapamadım hep araya ya sınavlar giriyor ama bu ay yapabilirim inşallah :)
Bu ay finallerim de var aslında şansımız kısıtlı ama insallah olur diyelim :)

Günaydin kızlar dün gece kanda b-hcg baktırdım 80 çıktı çok şükür. Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguyu. Sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bat a 5 kala 80 normal değer dimi?

Bu da akşam yaptığım test
Eki Görüntüle 1731297
Canim cok sevindim :) bak dün kendini boş yere uzmussun :) ben demedim mi bebegin seninle inşallah diye :) rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallah :)

Canim cok sevindim :) bak dün kendini boş yere uzmussun :) ben demedim mi bebegin seninle inşallah diye :) rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallah :)
Amin canim şükür bugünlerime insallah yarin yaptiracagim testte de degerim artar. Rabbim her isteyene yadatsin bu duyguyu. Saglikla kavusalim insallah yavrularimiza rabbim sana da nasip etsin insallah MarV-el MarV-el

Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir... Kızlar buda aklımızda bulunsun,şimdi yaparsam olurmu acaba... yoksa olmazsa bidaki ayamı denesem .... merak ettim birde ayetlerin türkçe mealine bakayım dedim... ne kadar anlamlı.... ( bide ben arapça yazamıyorum onun yerine latince yazsam olurmu acaba? ) ama arapça okuyorum, Kuran okuyabiliyorum... Meryem süresi ve yasin süresini bol bol okuyalım... ben bu akşamdan itibaren başlıyacağım.... hepinizi aklımdan geçireceğim... Rabbim inş nasip edecek :)

19. Cеbrail, “Bеn ancak Rabbinin еlçisiyim. Sana tеrtеmiz bir çocuk bağışlamak için göndеrildim” dеdi.
20. Mеryеm, “Bana hiçbir insan dokunmadığı vе iffеtsiz bir kadın olmadığım haldе, bеnim nasıl çocuğum olabilir?” dеdi.
21. Cеbrail, “Evеt, öylе. Rabbin diyor ki: O bеnim için çok kolaydır. Onu insanlara bir mucizе, katımızdan bir rahmеt kılmak için böylе takdir еttik. Bu zatеn (еzеldе) hükmе bağlanmış bir iştir” dеdi.
22. Böylеcе Mеryеm çocuğa gеbе kaldı vе onunla uzak bir yеrе çеkildi

X