Cumlemizden canım :)Allah razi olsun canim
Uzun zamandır mi bekliyorsun canım?
Üzülme Rabbim izin verirse elbet bir ay olacak
Yıpratma kendini hem daha 4 gün var diyorsun o kadar erken çıkmaması gayet normal
İns görürsün çift çizgi tez zamanda
İnşallah çifter çifter olsun bebişlerin
Ağlamak kötü değil içini bosaltmissin ama ümitsiz olma :)
Eki Görüntüle 1730507 benim test
hayrlı olsun canım ikinci çizgi belli olyor... bata kaç gün kala yaptın testini ?Eki Görüntüle 1730507 benim test
Bugün adet günüm dün yaptımhayrlı olsun canım ikinci çizgi belli olyor... bata kaç gün kala yaptın testini ?
canım senın durumun nasıl test yaptınmı ??
canım senin gecikmen 4-5 gün oldu diye hatırlıyorum idrar testi yapabilirsin? normalde adetlerin düzenlimiydi ??Yok yapmadım. Dr a gitmiyorum erken diye çünkü ultrasonda gözükmez haftaya 6. Hafta oluyor o zaman giderim.
canım senin gecikmen 4-5 gün oldu diye hatırlıyorum idrar testi yapabilirsin? normalde adetlerin düzenlimiydi ??
sen bilirsin canım ihş herşey gönlünce olur ...Evet düzenliydi hiç gecikme olmazdı şuan hamile olduğuma inandığım için test yapmaktan vazgeçtim ama Dr a gidip keseyi görmeden kalp atışını duymadan içim de rahat değil
Ben de aynen senin durumdaydım. Adet gecikmesi bende de olmazdı 3 gün geçti test 2400 bhcg çıktı şimdi doktordan geldim kese olması gerektiği yerde 10 gün sonra gel bakalım dedi esasen kese de demedi başka bişey dedi ama rahşmde gördük biraz rahatladım:) erken gitmenin uzun vadede bi anlamı yok illa Bi daha gidiliyor. Benim gibi pimpirikler ic gebelik dis gebelik bos gebelik yiyip bitirdigi icin kendini mecbur gittim.Evet düzenliydi hiç gecikme olmazdı şuan hamile olduğuma inandığım için test yapmaktan vazgeçtim ama Dr a gidip keseyi görmeden kalp atışını duymadan içim de rahat değil
Hiç endişeli olma yıpratma kendini güzel düşün oluruna bırakmak en rahatı. Kan testi yapmak çözüm değil bak ben erken erken yaptırdım çıkmadı üzüldüm vakti gelince çıktı. Ben acele ettim bhcg etmedi :)kızlar yaaa çok endişeliyim hiç rahat değilim... bu bat tarihi gelmeyecek, perşembe günü direk kan testi yapsam çıkarmı sonuç? bata 4-5 gün kala yane
Ben de aynen senin durumdaydım. Adet gecikmesi bende de olmazdı 3 gün geçti test 2400 bhcg çıktı şimdi doktordan geldim kese olması gerektiği yerde 10 gün sonra gel bakalım dedi esasen kese de demedi başka bişey dedi ama rahşmde gördük biraz rahatladım:) erken gitmenin uzun vadede bi anlamı yok illa Bi daha gidiliyor. Benim gibi pimpirikler ic gebelik dis gebelik bos gebelik yiyip bitirdigi icin kendini mecbur gittim.
kızlar yaaa çok endişeliyim hiç rahat değilim... bu bat tarihi gelmeyecek, perşembe günü direk kan testi yapsam çıkarmı sonuç? bata 4-5 gün kala yane