Hep aklımdasın hep dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder inşallahSizin temiz kalpliğinize ve içtenliğinize güveniyorum lütfen dua edin bana; benım dualarımdasınız hepiniz... çok zorlu bir süreçten geçiyoruz... Rabbim sabrını ve kolaylığını versinn ..
Çok tşk ederim cnm amin Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder ihş . Sende ve topikteki tüm bekleyenler aklımdasınız, dualarımdasınız ...Hep aklımdasın hep dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder inşallah
Sizin temiz kalpliğinize ve içtenliğinize güveniyorum lütfen dua edin bana; benım dualarımdasınız hepiniz... çok zorlu bir süreçten geçiyoruz... Rabbim sabrını ve kolaylığını versinn ..
Sende ne yaptın cnm yumurtlama günün bittimi.Bakalım haftaya Pazartesi'ye kadar yoğun çalışıcam. ovulasyon Perşembe ama bugün sağ kasığımda çok ağrı var Heralde erken yumurtlayacağım.
Canim. allah hepimize sağlikli evlatlar nasip etsinn.dun bat 4gun kala test yaptim kabak gibi tek cizgi cikti bu ay umudlutdum ama kirildi sanki ama hayirlisi Allahtan artik[/QUO. Canım testi erken yaptın, lütfen umutsuzluğa kapılma. İhş kırmızılar gelmezde tekrar test yaparsın. Biraz daha sabır. Çift çizgileri Allahın izniyle görüceğiz.
C
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ihşSlmm, bende yeni araniza katildm:) rabbim hepimizin kucagina almayi nasip eder insallah
Çok teşekkürler, etmem mi rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallahhhHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ihşbiz beklemedeyiz dua edin bizde ihş müjdeli haberi alırız
[/QUOT
Evet canim Allahtan umut kesilmez o ol dedikten sonra olmayacak birşey yok perşembe regl günüm bakalim ne olacak.
Ha ha hayyy ne yapıyım canım hamile kadınların duası daha çabuk kabul olur. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş