2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Haklısınız kızlar aslında ben böyle değildim 18 ay boyunca adetim gecikmeden test yapmak aklıma bile gelmezdi... ne zaman tedaviye başladım , femera ve preesed kullandım... iyice sabırsız oldum, önceden kafam daha rahattı şimdi öyle değildi... bu arada en ufak bir belirtim bile yok (idralin hala koyu ve köpüklü gelmesi dışında)... zaten atlatmam gereken bir bu hafta kaldı ; haftaya pazartesi yada salı olmazsam test yaparım..

Sizin temiz kalpliğinize ve içtenliğinize güveniyorum lütfen dua edin bana; benım dualarımdasınız hepiniz... çok zorlu bir süreçten geçiyoruz... Rabbim sabrını ve kolaylığını versinn ..

Sizin temiz kalpliğinize ve içtenliğinize güveniyorum lütfen dua edin bana; benım dualarımdasınız hepiniz... çok zorlu bir süreçten geçiyoruz... Rabbim sabrını ve kolaylığını versinn ..
Hep aklımdasın hep dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder inşallah

Hep aklımdasın hep dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder inşallah
Çok tşk ederim cnm amin Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder ihş . Sende ve topikteki tüm bekleyenler aklımdasınız, dualarımdasınız ...

Canim. allah hepimize sağlikli evlatlar nasip etsinn.dun bat 4gun kala test yaptim kabak gibi tek cizgi cikti bu ay umudlutdum ama kirildi sanki ama hayirlisi Allahtan artik

Anladım cnm. Aslında bende bu ay erken yumurtladım. Bekleyelim duayla... İhş güzel haberler alırız A Aryya

İhş iyi haberlerini alırız canım dua edeceğim sana. Rabbim hayırlısını eylesin hakkında.

Merhaba anne ve anne adayları. Bat haftaya çarşamba. Benim sağ göğsüm acıyordu birtek bugün sol göğsümde başladı ve artık sağ göğsüme el bile değdiremiyorum zonklamayla beraber bir acı veriyor ve şişti. Öyle aman aman bi akıntım yok her zaman ki gibi geliyor. İçimden bir ses 2. Bebeğimin geleceğini söylüyor sonra da o sesi susturuyorum ya kırmızı gelirse üzülceksin sus diye. Bata kadar halimiz harap. Sinkar canım hep aklımdasın buraya yazan kimse ayrılmasın bebek müjdesi versin inş.. İyi geceler herkese

Günaydin kızlar dün gece kanda b-hcg baktırdım 80 çıktı çok şükür. Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguyu. Sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bat a 5 kala 80 normal değer dimi?

Bu da akşam yaptığım test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…