2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım hayırlı olsun testinin fotografini yukleyebilir misin? Gögüs acın var mı?
Evde ovulasyon testin varsa onu da bir yap bence. Benim bütün ün ay silik çıkmıştı. Yakalayamadım diye yumurtlamayı baya üzülmüştüm. Sonra birgün koyu çıktı. Hatta eşim bak boşuna üzüldün yeni olacak demek ki ovulasyon dedi. Ama ben şüphelendim gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Yani ovulasyon koyuysa da gebelik olabiliyor.

Sağolun kızlar önce idrar testi yaptım pozitif çıkınca kan verdim 72 çıktı fotoğraf gönderilmiyo birazdan tekrar denerim

Tamam canim haklisin ićim buruk ama rahat olmaya calisicam nasibi varsa doğar yoksa ne gelir elden..

Ovulasyon testim yok canim 4-5aydir kullanmiyorum

merhaba canım ben de Adana da yaşıyorum :) hayırlı olsun bebeğin de. ilk bebek mi olacak? bizim 2. olacak. oğlum 22 ayın içinde behlülüm

Gunaydin..Bu sabah uyandim tüm gögüs acım gitmiş benim kaderim böyleymis bu kezde olmadi.. testi tekrarladim 1 günde koyulasmasini beklemiyodum ama göğüs acımın bitmesiyle umutlarimda bitti.

canım bence hemen umutsuzluğa kapılma çünkü bence hala bir çizgi grünüyor gibi

Canim cizgi var ama belirti kayboldu gögus acim gitti ya da cok azaldi diyebilirim. Zaman gosterecek canim bakalim yarin sabahta cizgi cikarsa yine umutlarim yeşerir.

öyle düşünme ya hormonal bişeydir belki. umudunu yitirme yine yap test ya da en temizi kan ver

İnşallah sen hayırli müjdeyi verirsin canım :)
inş canım şimdi bir topikte yazı okudum... kadının 15 seneden beri çoçuğu olmuyormuş.... sabah sabah çok duygulandım, bir ağlama geldi sorma... onun derdi yanında benımkısı ne ki... Rabbim ilk önce yıllarca bekleyenlere sonra bana versin... artık kendım için üzülmüyorum, başkalarından böyle şeyler okuyunca onlara üzülüyorum... (

Gunaydin..

Bu sabah uyandim tüm gögüs acım gitmiş benim kaderim böyleymis bu kezde olmadi.. testi tekrarladim 1 günde koyulasmasini beklemiyodum ama göğüs acımın bitmesiyle umutlarimda bitti.
Ayy canım belki göğüslerin olmasi gerektiği boyuta ulaştı ondan agrimiyor :) yaa dokuz ay boyunca hergün agriyacak değil yaa ilahi sen :) :) hem gözün aydın testin koyulaşmis :) güzel düşün da :) insallah bebegin seninle iyi bak ona :) varya bak hastalandim ben ben seni teselli ediyorum :) terslik var bence :) mutlu ol kalk güzel bi kahvaltı yap , güzel müzikler dinle , için rahatlasin diye insirah süresini oku , dinle :):) çık yürüyüş yap hava güzelse yani anlayacağın mutlu olmaya bak :) bebegin seninle inşallah :)

Canim bunlar kısmet işi , dünyaya gelirkenki ailemiz belli bizim rabbim yazmışsa olucak ama yoksa yapacak bişey yok canım

MarV-el yaşam koçu, veya psikolog psikiyatrist olmalıymışsın. Ne güzel konuşuyorsun. Kime konussan hep umut dolu. Birinin gönlündeki sıkıntıyı uzaklaştırman tüm bu ince İyilikler sana kat kat geri dönsün inşallah. 2016 sana uğurlu gelsin duaların kabul olsun inşallah:)

MarV-el iyiki hepiniz varsiniz yazdiklarinizi okuyunca rahatliyo insan.. yarinki testimde boyle cikarsa umutlanicam yeniden..

Adet olunca rahatlarim ben yeni ay yeni umut kaplar icimi 22 aydir. O yuzden sen de umutlu ol 2016da 3 kisilik aile olacaksiniz insallah. Ve olup kaybetmek olmamasindan tarif edilemeyecek kadar daha zor. O yüzden bugüne de şükür.

Tamam canim okuyacagım sureyi

İnşallah canım :) ayy öyle deme kendimi bişey sanıcam :) ama ben bunlardan daha mühim bişeyim 3 tane genç kızın ablasıyim :) bence bundan kaynaklaniyor :)

Ha söyle bebegin mutlu olmanı ister :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…