Epeyce ağladim içimi boşalttim.bekliycem sabirla insallah vardir.rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin
Öyle canım :)Kırmızılar gelirse bende deneyim bari :) hamile kalana kadar denemedik yok kalmayacak bu gidişle
Ağlamak kötü değil içini bosaltmissin ama ümitsiz olma :)Epeyce ağladim içimi boşalttim.bekliycem sabirla insallah vardir.rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin
Yok Can'ım bir umut takvimi yapmıştım ama kanda negatif çıktı ne yazık kisiz hamilesiniz galiba tebrik ederim.Rabbim kucağıza almayıda nasip etsin, darısı başımıza inş ... idrar testi bata ne kadar kala yaptınız
Kızlar ben bu ayda kırmızı kartı yedim :) kendinize çok iyi bakin rabbim gönlünüze göre versin :)
İnşallah canım benim :) hepimize inşallah :)Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sana evlat nasip etsin dualarımdasın.
İnşallah canım cumlemizin :) Allah sabredenlerle beraberdir :) bu süreç bizi rabbimize yakinlastirsin inşallah :)Amin geçen ay ağustos annelerinden önce ben ayrılmıştım sonra sadece seni merak ettiğim için girip bakmıştim Allah sabrinin mükafatını verecek inşallah.
Canım hayırlı olsun testinin fotografini yukleyebilir misin? Gögüs acın var mı?Selam kızlar Rabbim nasip ederse ben de eylül annesi Olcam Ayy bu cümleyi kurmuş olduğuma inanamıyorum çok tuhaf geliyo :)
Bata 4 gün kala yani bugün öğrendim darısı olmayanların başına inşallah.
Ben şu an emin oldum gibi yine de kalp atışı ve kese görmeden söylemeyeceğim. Günde 1/2 tane sigara içerdim onu içmiyorum. Aramıyorumda çok tiryaki de değişim zaten :) avm lerde X ray lerden geçmiyorum:). 6 yaşında 21 kilo bi kızım var kucağıma almıyorum artık:) çiğ peynir ve iyi yıkanmamış sebze yeşillik tehlikeli evet. Az yemeye çalışıyorum ama iştahım açık. 1.67 boy 58 kilo yarışmaya İzmir'den katılıyorum. Aramıza hoşgeldin :)
canım daha reglini 6 gün var ve çizgi kaybolmamış yine belli oluyor... sürekli test yapma biraz bekle bide gününde yaparsın o zaman daha koyulasır ...Canım hayırlı olsun testinin fotografini yukleyebilir misin? Gögüs acın var mı?
canım senın durumun nasıl test yaptınmı ??Amin geçen ay ağustos annelerinden önce ben ayrılmıştım sonra sadece seni merak ettiğim için girip bakmıştim Allah sabrinin mükafatını verecek inşallah.
hayırlı olsun canım bata 4 gün kala kan testiyle öğrendın yoksa idrarle mi??Selam kızlar Rabbim nasip ederse ben de eylül annesi Olcam Ayy bu cümleyi kurmuş olduğuma inanamıyorum çok tuhaf geliyo :)
S sinkar canim beni yıkan gögüs acımın gitmesi oldu testin koyulasmamasi normal daha bata 6 var ama gögus acım gitti.. cok karışık duygularim rabbim hayirlisini versin sagliklisini versincanım daha reglini 6 gün var ve çizgi kaybolmamış yine belli oluyor... sürekli test yapma biraz bekle bide gününde yaparsın o zaman daha koyulasır ...
canım zaten gebelik belirtileri için bile erken bir süre... devamlı göğsümüz acıyacak, midemiz bulanacak yada batma hissedecek değiliz yaaaa arada bir olmaması normaldır... sen üzme tatlı canını ...2 gün sonra kan testide yapıcaksın için rahatlar... nice kadınlar hiçbir belirti hissetmeden hamileliğini sürdürüyor... bende şu an en ufak belirti bile yok ... belki hamileyimdir, belki değilim dir onu zaman gösterecek... üzme sen kendini çok da fazla belirtilere kulak verme... önemlı olan test sonuçları ...
Tebrikler canım.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş.Selam kızlar Rabbim nasip ederse ben de eylül annesi Olcam Ayy bu cümleyi kurmuş olduğuma inanamıyorum çok tuhaf geliyo :)