Hımm anladım cnm geç yumurtlama olduğunu nasıl anlıdın. Tedavi görüyormusum sen? Ne zamandan beri istiyorsunuz ? Çok soru sordum galiba. Hakkımızda hayırlısı cnmBen her ay 32,gün adet gorurdum 23 unde olmam lazımdı ama bu ay 13ünde yumurtladım geç yumurtlamam olduğu için dun asıl adet olmam gunumdu
Tedavi görmüyorum cnm .preseed jeli kullanırken .yumurtla takibi için ovulasyon testi kullandım onun sayesinde öğrendim tam yumurtladığım gün ilişki oldu .sen yumurtlama gunu kullandın dimi jeli.bu arada 1buçuk yıldır uğraşıyorumHımm anladım cnm geç yumurtlama olduğunu nasıl anlıdın. Tedavi görüyormusum sen? Ne zamandan beri istiyorsunuz ? Çok soru sordum galiba. Hakkımızda hayırlısı cnm
Evet canım 1 ya da 3 gun var bata :) bu ay ilaçsız olduğu için döngü 35 e bile çıkabilir merakla bekliyorum :) test yaptım negatif ama olsun hastalansam aklımda süt buharı var onu da yapıcam :) hastalanmasamda bebis gelcek inşallah :) yaa bu ay hiç uzulemiyorum :)MarV-el nerdesin canım seni sanki dünden beri göremedim Bat yaklaştı galiba senin . ??
Bende 1,5 yıldan beri uğraşıyorum. Bende adetimin 9,11,12,13,15 gününde kullandım. Dahada kullanmadım. Adetime bir hafta var benim beklemedeyimTedavi görmüyorum cnm .preseed jeli kullanırken .yumurtla takibi için ovulasyon testi kullandım onun sayesinde öğrendim tam yumurtladığım gün ilişki oldu .sen yumurtlama gunu kullandın dimi jeli.bu arada 1buçuk yıldır uğraşıyorum
Ne güzel cnm böyle umutlu olman hakkında hayırlısı olur inş. Süt buharı ne cnm hiç dıymadım ?Evet canım 1 ya da 3 gun var bata :) bu ay ilaçsız olduğu için döngü 35 e bile çıkabilir merakla bekliyorum :) test yaptım negatif ama olsun hastalansam aklımda süt buharı var onu da yapıcam :) hastalanmasamda bebis gelcek inşallah :) yaa bu ay hiç uzulemiyorum :)
Bakalm neler olcak:)Bende 1,5 yıldan beri uğraşıyorum. Bende adetimin 9,11,12,13,15 gününde kullandım. Dahada kullanmadım. Adetime bir hafta var benim beklemedeyim
Canim bende burdaki topiklerde okudum çoğu bayanda ise yaramıs , sütle maydanozu kaynatıp buharına oturuyorlarmis 3 gun boyunca :)Ne güzel cnm böyle umutlu olman hakkında hayırlısı olur inş. Süt buharı ne cnm hiç dıymadım ?
Oturuyorlarmış derken.Canim bende burdaki topiklerde okudum çoğu bayanda ise yaramıs , sütle maydanozu kaynatıp buharına oturuyorlarmis 3 gun boyunca :)
Bende önce anlamamistim canım ama sonra açıklamali yazan biri olmuş kovaya koyup üzerine oturuyormussun sonrada üzerini bataniyeyle ortuyormussun :)Oturuyorlarmış derken.anlamadımm. ???
EnterasannnBende önce anlamamistim canım ama sonra açıklamali yazan biri olmuş kovaya koyup üzerine oturuyormussun sonrada üzerini bataniyeyle ortuyormussun :)
Öyle canım çok ilginç ama söyle söyliyim okuduğum kadarıyla bi oran versem 10 kadından 9 da ise yaramıs o ay hamile kalmışlar :)Enterasannn
Üzme kendini da bak 4 günün var daha benim 1 günüm var yaptım negatif ama bak uzmuyorum kendimi :) hala ümitim kırılmadi rabbim olmazları oldurandir :)Kizlar regle 4 gün vardi dayanamadim test yaptim tek cizgi cikti
Değişik ilk defa duydum, dur bende kalamazsam bu ay deneriz senle beraberÖyle canım çok ilginç ama söyle söyliyim okuduğum kadarıyla bi oran versem 10 kadından 9 da ise yaramıs o ay hamile kalmışlar :)
Ayy inşallah kalırız ama kalmazsak deneyelim :)Değişik ilk defa duydum, dur bende kalamazsam bu ay deneriz senle beraber
Üzme kendini da bak 4 günün var daha benim 1 günüm var yaptım negatif ama bak uzmuyorum kendimi :) hala ümitim kırılmadi rabbim olmazları oldurandir :)
Canım değerin çok iyi maşallah. Progesteronu neden yaptırdın? Doktor mu istedi?
Canım adet mi oldun
Canim bende burdaki topiklerde okudum çoğu bayanda ise yaramıs , sütle maydanozu kaynatıp buharına oturuyorlarmis 3 gun boyunca :)