2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben her ay 32,gün adet gorurdum 23 unde olmam lazımdı ama bu ay 13ünde yumurtladım geç yumurtlamam olduğu için dun asıl adet olmam gunumdu
Hımm anladım cnm geç yumurtlama olduğunu nasıl anlıdın. Tedavi görüyormusum sen? Ne zamandan beri istiyorsunuz ? Çok soru sordum galiba. Hakkımızda hayırlısı cnm :KK66:

Hımm anladım cnm geç yumurtlama olduğunu nasıl anlıdın. Tedavi görüyormusum sen? Ne zamandan beri istiyorsunuz ? Çok soru sordum galiba. Hakkımızda hayırlısı cnm :KK66:
Tedavi görmüyorum cnm .preseed jeli kullanırken .yumurtla takibi için ovulasyon testi kullandım onun sayesinde öğrendim tam yumurtladığım gün ilişki oldu .sen yumurtlama gunu kullandın dimi jeli.bu arada 1buçuk yıldır uğraşıyorum

MarV-el MarV-el eylül annelerinden bekleniyorsunuz. Maşallah sana S sinkar yoklama alsan bu kadar olur :KK66:
MarV-el MarV-el nerdesin canım seni sanki dünden beri göremedim Bat yaklaştı galiba senin . ??
Evet canım 1 ya da 3 gun var bata :) bu ay ilaçsız olduğu için döngü 35 e bile çıkabilir merakla bekliyorum :) test yaptım negatif ama olsun hastalansam aklımda süt buharı var onu da yapıcam :) hastalanmasamda bebis gelcek inşallah :) yaa bu ay hiç uzulemiyorum :)

Tedavi görmüyorum cnm .preseed jeli kullanırken .yumurtla takibi için ovulasyon testi kullandım onun sayesinde öğrendim tam yumurtladığım gün ilişki oldu .sen yumurtlama gunu kullandın dimi jeli.bu arada 1buçuk yıldır uğraşıyorum
Bende 1,5 yıldan beri uğraşıyorum. Bende adetimin 9,11,12,13,15 gününde kullandım. Dahada kullanmadım. Adetime bir hafta var benim beklemedeyim :KK66:

Evet canım 1 ya da 3 gun var bata :) bu ay ilaçsız olduğu için döngü 35 e bile çıkabilir merakla bekliyorum :) test yaptım negatif ama olsun hastalansam aklımda süt buharı var onu da yapıcam :) hastalanmasamda bebis gelcek inşallah :) yaa bu ay hiç uzulemiyorum :)
Ne güzel cnm böyle umutlu olman hakkında hayırlısı olur inş. Süt buharı ne cnm hiç dıymadım ?

Bayanlar bende kasikta batma hislerine hafif renksiz akıntılar eklendi. Normalde hiç akıntım olmaz bu kadar. Acaba iltihap mi kaptım da hem batma ağrı ve akıntı var. Bat 1 ocak :-)

X