Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
haklisin cnm benim bebeginde kan sekeri iyi cikinca hastanede mama vermediler..simdi evde cok sukur uykusuzluk ve huzursuzluk yok kakasini sk sk yapior gunde 3 4 kere falan ama cisini takip edemiyorum pek fazla...ins yariyordur sütüm benden henuz oyle oluk oluk akmiyor ama bebek pek istahli emiyor

aynen cnm ya ben once urktum biraz ama sonrasi baya rahatlatiyor sanciyi cekmeye asla degmez bu arada biz ne zaman normal ogunlere donecez..simdi hep hosaf ve corba yemekten skldim
Ben ilk 3 gün dikkat ettim çorbaya vs ama simdi sadece gaz yapmayan seylere odaklandım açıkcası. Ve tuvalete de çıkamadım henüz hamilelikte de cok sıkıntı yaşamıştım bu konuda. Lavman kolik olabilirim

Son gecemiz paşazade ile aynı bedende.
Ciğer geliştiriciler yapıldı, süslemeler tamam, çantalar hazır...
Tuhaf ama hiçbirşey hissetmiyorum. Sanki manava karpuz almaya gideceğim...
Yarın sabah 8-9 arası bebişim geliyor
Bakalım sürpriz şekilde hayatıma giren bu paşayla ne serüvenlere imza atacağız

Canım başka birisine sormuşsun ama kasılmaların varsa nişanın da gelmiş anlaşılan pazartesi kontrolünü beklemiycek gibi bebişin ağrın olursa aralıklarını kontrol et suyun da gelebilir heran hakkında hayırlısı olsun

Geciyor olabilir gerçekten ben 2 doz aldım bebiş baya sulu yapmaya başladı ondan Mıdır bilmem ama
Cnm genelde bebekler sulu yapıyor ondan değildir herhalde çok zorlanana kadar yapmasam mı diyorum kötü mü olurum bilemedim

Canim benim biraz farkli oldu. Ben pazar gunu anlattigin gibi yumurta aki gibi kanli akintiyi gorunce hastaneye gittim nst de sanci cikmadi. Muayenede 3 cm aciklik vardi ama hic sancim yoktu. Pazartesi doktoruma kontrole gittigimde yine kanli akinti gorduk camasirimda doktor dogumu suni sanciyla baslatmak istedi. Suniye baglandim ama yine sanci yoktu ve bebegi , kalp atislari sanci yuzunden cok hizlandi. Muayne sirasinda kesem patladi. Suyumda pislik gordu doktor. Bebek pisligini yapmis. Mecburen beklemeden sezeryane girdim. Allah sana cok daha kolay dogumlar nasip etsin canim

umarim cok cok kolay bir dogum ve dogum sonran olur canim. Ruzgar bey de saglikla gelsin araniza, hep mutlu olsun.

canimm sanirim bikac saat sonra dogumun gerceklesecek..Allah yardimciniz olsun..Inşallah hemencecik kucagina alirsin minigi

Sezeryanın bu randevulu olma hali çok değişik. Ben kuzenimin doğumunda bile gece uyuşmamıştım heyecandan! İnşallah sağlıkla, keyifle gecer, kucağına alırsın bebeğini

El ayak şişmesi sebebiyle acile gittim kızlar bebegimin kalp atışlarında sıkıntı çıktı eğitim ve araştırmaya sewk ettiler yoldayız suan gidiyoruz. Dua edin benim için hayırlısı neyse onu yasiyayim ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz kendi hastanem de kendi doktorumda çarşamba günü olur.

cnmmmm hayirli olsun simdiden emin ol cok guzel ve unutulmaz bir an olacak ins ameliyatida sorunsuz atlatirsin..ben hala elimi karnima koyuyorum saniyorum karnimda ama bir bakiyorum yanimda vizildaniyor cok degisik ve kutsal bir olay..Allah im isteyen herkese nasip etsin..

cnm icini ferah tut ins hicbir sorun yoktur..

flora_10 canım geçmiş olsun tekrar. Az kalmış senin de. Sağlıkla kavuşman dileğiyle

DIPTISDIPTIS selam =) bugün kucağınıza alacaksanız demek bebeğinizi, ne mutlu size. Dokuz ay verdiğin emeğin karşılığını mis gibi yumuşacık, sıcacık bir minik yanakta bulacaksın değil mi :) doğduğu gibi yanağına koyuyorlar ya. Ne güzel bir histi o. Herşeye değen.. Allah sağlıkla, hayırla kavuşmayı nasip etsin. Bizimkiler de bi gelseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…