• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Son gecemiz paşazade ile aynı bedende.
Ciğer geliştiriciler yapıldı, süslemeler tamam, çantalar hazır...
Tuhaf ama hiçbirşey hissetmiyorum. Sanki manava karpuz almaya gideceğim...
Yarın sabah 8-9 arası bebişim geliyor:anneadayı:
Bakalım sürpriz şekilde hayatıma giren bu paşayla ne serüvenlere imza atacağız:KK45:
iyi haberlerini bekliyoruz canım. sağlıkla kucağına al oğluşunu

Günaydınlar. Hamilelik sürecinde başağrısı için hangi ağrı kesiciyi kullanabiliriz acaba? Şimdiye kadar gerekmemişti, sormamıştım doktora? Kullanan oldu mu?
Parol içebiliyoruz, ben 3-4 defa içmiştim, parasetamol içerikli ağrı kesiciler uygun diğeri de minoset sanırım.

Günaydınlar. Hamilelik sürecinde başağrısı için hangi ağrı kesiciyi kullanabiliriz acaba? Şimdiye kadar gerekmemişti, sormamıştım doktora? Kullanan oldu mu?
Çok geçmiş olsun parol ve minoset kullanılabiliyor sadece
Migren hastasıyım hamileliğimin başlarında çok atak geçirdim baş ağrısı çok kötü bişey gerçekten Allah yardımcınız olsun bu arada ben hiç kullanmadım ağrı kesici nasıl olsa geçirmeyecek diye :):) mentollü merhem sürdüm alnıma boynuma şakaklarıma rahatlatıyordu tavsiye ederim

Ahh kizlar ahh bu hemoroid beni benden aldi 2 gundur resmen. Sezeryanla dogum yapmisken boyleyim birde normal dogurup ikinsam ne olacakti halim bilmiyorum. Ockadar kotu bir aci ki anlatamam. Dogum yaptigimi unutturdu bana resmen. Dun hastanelik oldum. Allah hicbirinize boyle birsey yasatmasin. Bebegime bile dogru duzgun bakamiyorum cok uzuyor beni :KK42:

Öncelikle doğum yapmış tüm annelerin gözü aydın allah beneklerinizi size bağışlasın. Ve biz doğumu bekleyenlere de Allah bi avazda doğurmayı nasip etsin. Bi sorm var dün gece ağrıdan dolayı uyumadım karın ve kasık ağrısı sanki iç organlarım çıkacakmıs gibi alta duğru zorluyordu ama şimdi hiç bişi yok normal mi acaba

Ahh kizlar ahh bu hemoroid beni benden aldi 2 gundur resmen. Sezeryanla dogum yapmisken boyleyim birde normal dogurup ikinsam ne olacakti halim bilmiyorum. Ockadar kotu bir aci ki anlatamam. Dogum yaptigimi unutturdu bana resmen. Dun hastanelik oldum. Allah hicbirinize boyle birsey yasatmasin. Bebegime bile dogru duzgun bakamiyorum cok uzuyor beni :KK42:
cok cok gecmis olsun yaklasik 1ay once basima geldi cok kotu bisey yaaa kac gun agladim hala daha tam gecmis degil
insallah biran once gecer seninki

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin.

Gecmiş olsun ya ben hamilelikte sıkıntı yaşadım da doğum ve sonrasında yaşamadım cok şükür inş en kısa zamanda kurtulursun acil şifalar

El ayak şişmesi sebebiyle acile gittim kızlar bebegimin kalp atışlarında sıkıntı çıktı eğitim ve araştırmaya sewk ettiler yoldayız suan gidiyoruz. Dua edin benim için hayırlısı neyse onu yasiyayim ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz kendi hastanem de kendi doktorumda çarşamba günü olur.

Gecmis olsun. Benim de aksama dogru ayaklarim epey sisiyor ama ben sicaktan ve surekli asagida tutmaktan dolayi oldugunu dusunuyorum. Sabah uyandigimda normal cunku. Hata mi ediyorum acaba?

bende aynıyım canım ya sezeryan ilk haftası çok rahattım. bu ikinci hafta perişanım bende diyorum bide normal yapsaydım nolcaktı. Dr a da gitmedim. sen gittin mi ne dedi

Arkadaslar dun gece 2.5 ta suyum geldi.malesef adanaya gidemedim.ve dogumum nigdede oldu.cok korktum..gece uykumdan uyandim ve bir anda butun su bosaldi.esim ve annem acilen hastaneye getirdi.4.11 de sezeryan ile alin bebek dunyaya geldicok sukur.doktor muayne etti hersey normal dedi.sadece kizim aglamiyor hic topuk kani aldilar o zaman bile aglamadi..surekli uyuyor.meme verdik sutum henuz yok.2 kez mama verdik.simdi tekrar vericez...lutfen bana dua edin arkadaslar..ihtiyacim var buna

Arkadaslar dun gece 2.5 ta suyum geldi.malesef adanaya gidemedim.ve dogumum nigdede oldu.cok korktum..gece uykumdan uyandim ve bir anda butun su bosaldi.esim ve annem acilen hastaneye getirdi.4.11 de sezeryan ile alin bebek dunyaya geldicok sukur.doktor muayne etti hersey normal dedi.sadece kizim aglamiyor hic topuk kani aldilar o zaman bile aglamadi..surekli uyuyor.meme verdik sutum henuz yok.2 kez mama verdik.simdi tekrar vericez...lutfen bana dua edin arkadaslar..ihtiyacim var buna
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş nazar değmesin bebişine maşallah uyusun annesi uyuyup büyücek

Back