Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ha tamam ben septiğe bağladım havadan nem kapıyorum artık o niye bu niye şu niçin filan, offf kendime bile fazlayım artıkoynatmaya az kaldıııı doktorum nerdeee, bir küçük bebiş yüzünden çıldıracağımmm
Seni de kendime kılavuz yaptımsa demek ki, ne yedim dersen onu yicem herhalde, benim yumurta alerjim var, 8 yaşından beri yiyemiyorum, tatlı şeyler yiyemiyorum, saydıkların arasından bir zeytin kaldı geriye, hapı yuttuk lohusalık zeytinle geçecek dedim kendi kendimewcye çıkış periyotlarını yaz da olbey ona göre çıkayım bari ben de

Canım korkma ama k vitamini vurulmuş muydu, göbekte kanama olırsa k vitamini ikinci kez uyguluyorlar, mutlaka doktora gidin.

anladim cnm yok ben spinal oldum belki ondan koydular

Hahahha deli yaaa her konuda beni ornek al ama wc konusunda hiiiic tavsiye etmiyorum :)) magnezyuma geri basladim sorun yasamiim diye

O kadar kuralci olma yahu yenecek cok sey var ama benim oglum cok gazli ve reflusu olan bir bebekti. Yegenlerim alerjik bebeklerdi o yuzden ihtimalleri azaltmak acisindan bastan biraz korumali gidiyorum.

tamam canım tşklerr çok sağol beren i öpp

yok cnm bise olmaz bende de olmustu gaz sksmasindan dolayi dedi doktor..muhtemelen gazi vardir

32+0 da mı aldın raporunu ?

O lavman harika birşey ya ben eve çıktıktan sonra tekrar gittim oldum sancıdan duramadım ne kötü oluyor o sancı düşman başına

O lavman harika birşey ya ben eve çıktıktan sonra tekrar gittim oldum sancıdan duramadım ne kötü oluyor o sancı düşman başına
aynen cnm ya ben once urktum biraz ama sonrasi baya rahatlatiyor sanciyi cekmeye asla degmez bu arada biz ne zaman normal ogunlere donecez..simdi hep hosaf ve corba yemekten skldim

cnm bende gunde 2 3 kere kaka yapiyor diye doydugunu dusunuyorum hic mama vermek istemiyorum bu arada sen neler yiyorsun..ben petibor visne suyu hosaf corba ve bol bol su...ama cok acikiyorum ya emzirdikce...
Canim bende mama vermek istemiyorum sutumde geliyor ama besleyici degil sanirim doymuyor doymayinca uyumuyor cok rahatsiz oluyor mecbur veriyorum mamayi. Sarilik olmasindan korkuyorum cunku. Persembe test icin kac kez kuzumun topuklarini deldiler. O agladikca bende agladim. Dayanamadim esim tuttu diger ayagini. Odadan cikinca esim bile agladi cok kotuydu yani. Tekrar ayni seyi yasamamak icin veriyorum mamayi. Once 2 gogsumude emziriyorum sonra 30cc mama veriyorum

Sağlık ocağındaki ebeme sorduğumda korseyi tavsiye etmiyoruz demişti,sebebini açıkçası bilmiyorum.
Benm doktorum kullanmanı öneririm dedi hatta kendi kullandığı Korseyi tavsiye etti adını almadım daha ama sıkılığı ayarlanabilen birşey imiş. 6. Gün başla dedi bu Arada

Aynen canim. Bence nisanin gelmis. Bende de olmustu

Benim normal doğum olucak inşallah ama ben yinede tedbir amaçlı mama koydum hastahane çantama ben golden goat markalı mamayı tercih ettim anne sütüne en yakın mama o imiş keçi sütlü zaten eşim araştırdı eczacı kendisi getirtti çalıştığı depodan kötü bişey olsa almazdı diye düşünüyorum nede olsa onun bebeği içecek :):):)

bende sariliktan korkuyorum ya nasil anlayacaz sutun yetip yetmedigini doktor kontrolunde soylerler artik mecbur kalirsak tabi mama vermek sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…