Ha tamam ben septiğe bağladım havadan nem kapıyorum artık o niye bu niye şu niçin filan, offf kendime bile fazlayım artıkPotibor klasik ameliyat sonrasi yiyecegi :) bir hastane klasigi yani. Kolay sindirilir gerekli enerjiyi verir karbonhidrat oldugu icin. Baska bi nedeni yok.
Peynir ben kucuklugumden beri hic yemedim yiyemiyorum. Ozel bi nedenden degil yani benim killigim :))
Canım korkma ama k vitamini vurulmuş muydu, göbekte kanama olırsa k vitamini ikinci kez uyguluyorlar, mutlaka doktora gidin.tecrübeli anneler bişey soracaktım. bebeğimin göbeği 4 5 gün önce düştü. o bölgesi tertemiz di. bugün altını değiştirirken farkettim çok az bi kanama olmuş o da kurumuş. sildim kuruttum. korkmalı mıyım sizce
anladim cnm yok ben spinal oldum belki ondan koydularCanim wc ihtiyaci hic olmadi gece 4te en son su icirmislerdi zaten. Sezeryandan sonra da ilk siviyi oglen 2 de verdiler. Serum vardi ama 2lt anca bitmistir o kadar zamanda. Hic sikisiklik hissetmedim yani. Genel anestezi oldugu icin yeme ve sivi yasaklamasi vardi belki o yuzdendir. Zaten 2de kaldirip yurutup giydirdiler ilk wc vs oldu o kadar
Ha tamam ben septiğe bağladım havadan nem kapıyorum artık o niye bu niye şu niçin filan, offf kendime bile fazlayım artıkoynatmaya az kaldıııı doktorum nerdeee, bir küçük bebiş yüzünden çıldıracağımmm
Seni de kendime kılavuz yaptımsa demek ki, ne yedim dersen onu yicem herhalde, benim yumurta alerjim var, 8 yaşından beri yiyemiyorum, tatlı şeyler yiyemiyorum, saydıkların arasından bir zeytin kaldı geriye, hapı yuttuk lohusalık zeytinle geçecek dedim kendi kendimewcye çıkış periyotlarını yaz da olbey ona göre çıkayım bari ben de
tamam canım tşklerr çok sağol beren i öppV vendetta42 canim az once berenin gobegi dustu. Bebek gozlem odasini aradim hastanenin bundan sonra nasil devam edelim diye. Alkol damlatip silmemi onerdiler. Baticon vs kullanmiyorum yani diye teyid ettirdim. Yok artik onermiyoruz dogrudan %70lik alkol solusyonla temizleyebilirsiniz kanama varsa dediler. Bu vesileyle duzeltmis olayim yanlis bilgi kalmasin
k vitamini vurulmadı canım . tamam tşklerCanım korkma ama k vitamini vurulmuş muydu, göbekte kanama olırsa k vitamini ikinci kez uyguluyorlar, mutlaka doktora gidin.
yok cnm bise olmaz bende de olmustu gaz sksmasindan dolayi dedi doktor..muhtemelen gazi vardirtecrübeli anneler bişey soracaktım. bebeğimin göbeği 4 5 gün önce düştü. o bölgesi tertemiz di. bugün altını değiştirirken farkettim çok az bi kanama olmuş o da kurumuş. sildim kuruttum. korkmalı mıyım sizce
Hiç öyle düşünme kuzucum. Vakitleri geldiğinde hiç karışamıyorsun nasıl geldiklerine. Allah sağlıklı güzel ömürler versin hepsine. Gerisi şans bence.Masallah subhanallah. Senin zeynep uslu uslu annesini dinledi. Benim ki oyun bozanlik yapti
32+0 da mı aldın raporunu ?Merhaba benimde Bayram'ın 2.günü 37 hafta doluyor salı günü yani bende bayram sonrası pazartesi alırım diye düşündüm ama haftaya randevum var doktora sorcam cuma günü açığız derse o gün verir herhalde keşke pazartesi alsak diğer günler boşa gitmez
tamam canım bende bugün takip edeyim ona göre bakarım artıkyok cnm bise olmaz bende de olmustu gaz sksmasindan dolayi dedi doktor..muhtemelen gazi vardir
O lavman harika birşey ya ben eve çıktıktan sonra tekrar gittim oldum sancıdan duramadım ne kötü oluyor o sancı düşman başınaslm kizlar biz aksam ustu 5 6 gibi hastaneden ayrildik cok sukur evimizdeyizgaz cikaramadim diye lavman oldum iyi ki olmusum baya rahatlatti...benim kucuk zilli de meme delisi oldu cikti basima surekli emiyor ya uyutmuo beni..kendimi baya yorgun hissediyorum..cok sukur emiyor mutluyum ama benimde dinlenmem lazim
32+1 de aldım Can'ım32+0 da mı aldın raporunu ?
aynen cnm ya ben once urktum biraz ama sonrasi baya rahatlatiyorO lavman harika birşey ya ben eve çıktıktan sonra tekrar gittim oldum sancıdan duramadım ne kötü oluyor o sancı düşman başına
Canim bende mama vermek istemiyorum sutumde geliyor ama besleyici degil sanirim doymuyor doymayinca uyumuyor cok rahatsiz oluyor mecbur veriyorum mamayi. Sarilik olmasindan korkuyorum cunku. Persembe test icin kac kez kuzumun topuklarini deldiler. O agladikca bende agladim. Dayanamadim esim tuttu diger ayagini. Odadan cikinca esim bile agladi cok kotuydu yani. Tekrar ayni seyi yasamamak icin veriyorum mamayi. Once 2 gogsumude emziriyorum sonra 30cc mama veriyorumcnm bende gunde 2 3 kere kaka yapiyor diye doydugunu dusunuyorum hic mama vermek istemiyorumbu arada sen neler yiyorsun..ben petibor visne suyu hosaf corba ve bol bol su...ama cok acikiyorum ya emzirdikce...
Benm doktorum kullanmanı öneririm dedi hatta kendi kullandığı Korseyi tavsiye etti adını almadım daha ama sıkılığı ayarlanabilen birşey imiş. 6. Gün başla dedi bu AradaSağlık ocağındaki ebeme sorduğumda korseyi tavsiye etmiyoruz demişti,sebebini açıkçası bilmiyorum.
Aynen canim. Bence nisanin gelmis. Bende de olmustuEylül anneleri yardım lütfen....
öncelikle doğum yapmış olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun, doğum yapacak arkadaşlarımıza ise hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Hamileliğimin ilk aylarında topiğe yazmışlığım var lakin sonrasında her gün şehir dışına git gel sadece takip etmekle kaldım.
Ben bu sabah başıma gelen olayla ilgili fikir almak istiyorum. afedersiniz sabah tuvalete gittiğimde sümüksü şeffaf yumurta akı gibi renksiz damarlı ve kanlı bir akıntım geldi. Bu nişan olabilir mi sizce?????
Benim normal doğum olucak inşallah ama ben yinede tedbir amaçlı mama koydum hastahane çantama ben golden goat markalı mamayı tercih ettim anne sütüne en yakın mama o imiş keçi sütlü zaten eşim araştırdı eczacı kendisi getirtti çalıştığı depodan kötü bişey olsa almazdı diye düşünüyorum nede olsa onun bebeği içecek :):):)Şimdi dogum yapmış kızlarr sütün yanında mama verenler hangi mamayı veriyorsunuz hangi mama olmalı. Sezeryanla dogum yapıcam oyle alelade bi mama alınmasın dogumdan sonraye bırakmayım alayım bari şimdiden ne olur ne olmaz diye belki sütüm geç gelir vermek lazım olur
bende sariliktan korkuyorum ya nasil anlayacaz sutun yetip yetmedigini doktor kontrolunde soylerler artik mecbur kalirsak tabi mama vermek sartCanim bende mama vermek istemiyorum sutumde geliyor ama besleyici degil sanirim doymuyor doymayinca uyumuyor cok rahatsiz oluyor mecbur veriyorum mamayi. Sarilik olmasindan korkuyorum cunku. Persembe test icin kac kez kuzumun topuklarini deldiler. O agladikca bende agladim. Dayanamadim esim tuttu diger ayagini. Odadan cikinca esim bile agladi cok kotuydu yani. Tekrar ayni seyi yasamamak icin veriyorum mamayi. Once 2 gogsumude emziriyorum sonra 30cc mama veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?